Dodaj do ulubionych

Mogę zadać pytanie?

10.10.10, 20:26
Czy na tym forum wolno dyskutować także ludziom, którzy przeczytali parę książek MM i nie chciało im się dalej? Pytam, bo podoba mi się to forum- jest to jedno z niewielu miejsc o tematyce społecznej, w którym nikt się wzajemnie nie obraża, a ludzie dyskutują używając argumentów a nie wyzwisk.

Jeżeli tak, to się witam :)
Obserwuj wątek
    • ready4freddy Re: Mogę zadać pytanie? 10.10.10, 20:41
      to zalezy, o czym dyskutowac - jak o tychze ksiazkach, to na glowne forum tu :)
      • 3.14-roman Re: Mogę zadać pytanie? 10.10.10, 20:47
        Nie, o książkach MM raczej nie, moja wiedza na ich temat jest mizerna w porównaniu z Waszą :)
        • aganoreg Re: Mogę zadać pytanie? 10.10.10, 20:54
          Czesc Piromanie :) Jak sam widzisz, nikt tu nie opowiada o ksiazkach MM. Nie wiem, co moderator na to, ale chyba kazdy moze sie wlaczyc. Inaczej byloby to forum zamkniete.
          • 3.14-roman Re: Mogę zadać pytanie? 10.10.10, 21:11
            Witam, jak smoki?
            • aganoreg Re: Mogę zadać pytanie? 10.10.10, 21:17
              A dziekuje, nowe polapalam na twoje stare konta :)
    • croyance Re: Mogę zadać pytanie? 10.10.10, 21:13
      Wiedzialam, ze wczesniej czy pozniej do nas trafisz :-) To jeszcze jedna z zalet pot-worum, ze przyciaga do dyskusji takie osoby, jak Ty (mysle, ze wiekszosc zna Ciebie z innych forow, oraz Twojego cmentarza), z ominieciem MM (pamietam, ze wielokrotnie byles na MM forum zapraszany, ale wlasnie pisales, ze nie pamietasz wiele z ksiazek ... wyglada na to, ze Pot-worum to odpowiednie miejsce!) :-D
    • slotna Re: Mogę zadać pytanie? 10.10.10, 21:17
      O, znam cie! Znam cie z FH! Jak fajnie, ze przyszedles :)
    • 3.14-roman Re: Mogę zadać pytanie? 10.10.10, 21:31
      Ojej, witam Was wszystkich.

I oczywiście, zapraszam na mój cmentarz
      forum.gazeta.pl/forum/f,95723,Cmentarz_przydrozny.html
    • adaflorek Re: Mogę zadać pytanie? 11.10.10, 09:10
      tak
    • the_dzidka Re: Mogę zadać pytanie? 11.10.10, 10:56
      O, Piruś! Witojcie.
      • andrzej585858 Re: Mogę zadać pytanie? 15.10.10, 22:39
        Bardzo długo mnie tutaj nie było i nie wiem kiedy przebrnę przez wszystkie posty ale ten wpis bardzo mnie ucieszył.
        Poglądy można mieć nardzo różne - ale różnice powinno się wyrażać pięknie i na takim sposobie wyrażania pogladów bardzo mi zależy.

Witam więc bardzo serdecznie i z szacunkiem :-))
    • 3.14-roman Re: Mogę zadać pytanie? 18.10.10, 21:14
      Witam się :)
      • miss.desaparecida Re: Mogę zadać pytanie? 18.10.10, 22:22
        Witam Piromanie. Znam Cię z czytania, że tak powiem z paru forów. A ja się przy okazji przywitam. Dzień dobry, cześć i czołem.
        • jota-40 Re: Mogę zadać pytanie? 19.10.10, 12:35
          Witajcie, szacowne świeżaki!.. Pozwólcie, że w ramach tradycyjnego powitania od niechcenia rzucę w Was alternatywnym jelitkiem, jak to na Pot-worum ;>. Proponuję też aromatyczny wywar z lukrecji.
          Przy okazji odwiedziłam przelotnie "Cmentarz..". Bardzo tam wesoło ;))
          • croyance Re: Mogę zadać pytanie? 19.10.10, 12:59
            ... jak to na cmentarzu ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka