Dodaj do ulubionych

Wenecja - noclegi

IP: *.um.szczecin.pl 12.01.06, 13:23
Jeśli znacie jakieć tanie noclegi (hostele, prywatne, itd) w Wenecji, to
piszcie proszę. Każde info mile widziane.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Wenecja - noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 22:03
      Noclegi w jakiej cenie są dla ciebie interesujące? Chodzi mi o samą wenecję
      • Gość: Desi45 Re: Wenecja - noclegi IP: *.cust-adsl.tiscali.it 15.01.06, 13:49
        Nie proponuje na PIAZZA SAN MARCO pic nawet caffe'....ceny sa astronomiczne.
      • Gość: vivian Re: Wenecja - noclegi IP: *.um.szczecin.pl 16.01.06, 15:01
        nie narzekałabym , gdyby to był hostel. czysty, schludny. Jeśli hotel to do 30
        euro za dobę. nie wiem czy ze sniadaniem w tej cenie znajdę.
    • Gość: kicia wenecja IP: *.eranet.pl 15.01.06, 09:07
      wlasnie jetesmy w Wenecji polecamy hotel w centrum miasta AIRONE kosztuje 50
      euro
      • Gość: Desi45 Re: wenecja IP: *.cust-adsl.tiscali.it 15.01.06, 13:46
        50 euro w centrum Weneci?... to mialas/es szczescie znalesc taki tani hotel.
        • Gość: eska24 Re: wenecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 14:17
          Wystarczy dobrze poszukać. Ja na początku grudnia byłam w Wenecji, i też spałam
          w hotelu za 50 EUR. Hotel jest 15 m od Piazza San Marco. Tak że przez cały
          pobyt w Wenecji byłam w centrum. Z tym, że tym hotelu nie serwują śniadania,
          ale ja takiego szukałam, bo wcześnie musiałam z hotelu wychodzić, więc i tak na
          ewentualne śniadanie nie załapałabym się. A po drugie lepiej zrobić tak jak to
          robi większość Wenecjan - czyli iść rano na pyszne cappucino + brioche alla
          crema :)

www.hotelaidomori.com/ - hotel przy placu św. Marka, pokoje z
          telewizorem, telefonem itp. Polecam zajrzenie na stronę tego hotelu.

eska24
          • chiavone Re: wenecja 17.01.06, 08:38
            no i zagladalem ale nie ma pokoi za 50 euro, najtanszy bez lazienki kosztuje 60
            euro (to tak gwoli scislosci)
            • Gość: eska24 do chiavone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:58
              przeczytaj dokładnie na ich stronie...

CAMERA MATRIMONIALE SENZA BAGNO: MIN. € 60 - MAX. € 95 = czyli pokój dla 2 osób
              kosztuje 60 eur.

a jak nie wierzysz że za jednoosobowy pokój płaciłam 50 EUR to zrobię zdjęcie
              rachunku i wyślę ci mailem. Niby dlaczego miałabym kłamać? Tym bardziej że
              spałam w tym hotelu niedawno. Aha, i w jednoosobowym pokoju jest łazienka z
              prysznicem.

W razie czego wyślij sobie do nich maila to zobaczysz ile kosztuje taki pokój,
              spytaj się co w tej cenie oferują
    • zurawina100 Wenecja 03.02.15, 12:15
      My spaliśmy w zeszłego lata tu :
      www.booking.com/hotel/it/hoteladuavenice.pl.html?aid=397594;label=gog235jc-index-XX-XX-XX-unspec-pl-com-L%3Apl-V%3A0CDAQFjAA-O%3Aunk-B%3Aunk-N%3Ayes-S%3Abo;sid=004b17193cbee322854ec14e93cfb834;dcid=2
      Pokój 4-osobowy, z klimą, bez śniadania - 110 e.
    • ongoing Re: do chiavone 03.02.15, 19:59
      najchętniej jakiś hostel blisko atrakcji...

a jakie atrakcje masz na myśli? bo Wenecja to jedna wielka atrakcja (w przenośni, bo jest tak mała, że wszędzie blisko)
    • ongoing Re: do chiavone 06.02.15, 19:51
      właśnie o tę część Cię pytam, bo tylko tam są "atrakcje", a że jest ich mnóstwo, pytam, które masz na myśli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka