Dodaj do ulubionych

Lepszy wózek Tako czy Deltim voyager???

29.09.05, 19:43
Chce kupic wózek dla dziecka,które urodzi sie w grudniu.Podoba mi się Tako
Julia i Deltim voyager easy i 005- ale moge tylko obejrzec w necie, bo mam
leżenie .Obawiem sie ze w rzeczywistosci moga one byc inne niz na zdjeciach w
necie.Pomózcie mi dokonac wyboru???chce by tez była dobra i wygodna
spacerówka bo głebokim to sie pewno nie naciesze az tak bardzo- bo zima.
Obserwuj wątek
    • anulaaa Re: Lepszy wózek Tako czy Deltim voyager??? 10.10.05, 17:06
      ja tez rodzę w grudniu-kupiliśmy tako julie-najpierw ogladałam w necie a potem
      na stronie producenta znalazłam sklep niedaleko w któym te wózki sprzedają:)
      jestem zachwycona i mam nadzieje ze nadal będę w trakcie użytkowania:)
      • paka25_k a gdzie w warszawie mozna kupic wózek tako??? 11.10.05, 10:56
      • renata120 Re: Lepszy wózek Tako czy Deltim voyager??? 16.10.05, 17:51
        wiecie co????wydaje mi sie ze to Tako ma jakos tak wysoko spacerówke i jest
        ogólnie jakis taki masywny i wysoko ułożony - a ja jestem mała(162 wzrostu)
        wiec nie wiem czy tak dobrze bedzie mi sie go prowadzic???
    • martuszka13 Re: Lepszy wózek Tako czy Deltim voyager??? 11.10.05, 11:11
      Hejka...ja mam Deltima z zeszłego roku ..tez przymierzałam sie do tako ale
      waga Tako jest wieksza...i wyglad Voyagera bardziej mi odpowiadał ...o ile
      pamietam tako ma koła duże i takie grube co daje dodatkowe kilogramy ...a
      Deltim ma duze koła, sprawne i nie takie grube ..które sie sprawdzaja..:) ja
      proponuje Deltima
      • galela Re: Lepszy wózek Tako czy Deltim voyager??? 12.10.05, 16:08
        Tako jest okropnie ciężki waży ponad 20 kg.
        • ka_wier Re: Lepszy wózek Tako czy Deltim voyager??? 12.10.05, 16:53

hej. mój synek ma 15 miesiecy i od urodzenia jeździ wózkeim deltim voyager. mamy tez parasolkę chicco, której używamy na wypady samochodem. atuty deltima są takie, ze jest praktyczny, dość lekki w porównaniu z polakiem czy implastem- (niestety nie umiem porównać go z tako, chociaz w tako bardziej podoba mi sie tapicerka),po złożeniu zajmuje mało miejsca- mieści sie w bagażniku fiata uno, nie mówiac oczywiscie o większych autach. tapicerka sie pierze, kółka da sie pompować- dzięki kokonowi mozna w nim wozic nawet noworodki,
          przez te 15 mieisęcy raz pękła nam spręzynka przy kółku,która w 15 minut wymieniono na miejscu w sklepie.
          w sumie jesteśmy bardzo zadowoleni.ostatnio znajomym urodził sie synek i mają wózek głęboki chicco. i to jest paranoja- strasznie ciezki mało zwrotny, nasz deltim to przy nim szczyt zwrotnosci, mimo ze ich synek waży 3 kilo a nasz 13.
    • kl321 Re: Lepszy wózek Tako czy Deltim voyager??? 12.10.05, 21:10
      Mysle, ze Deltim jest o duzo lepszy. Wewnatrz jest dluzsy wiec jest wiecej
      miejsca dla dziecka. Jest lekki, okolo 14 kg, bez problemu mozna go wyniesc po
      schodach, czy pchac pod gorke. Ma bardziej miekkie sprezyny - dobrze tlumi
      wstrzasy od nierownosci na chodniku, czy w lekkim terenie.
      Mamy go ponad rok i jestesmy zadowoleni.
    • cortinka Re: Lepszy wózek Tako czy Deltim voyager??? 12.10.05, 22:43
      Deltim robi lepsze wózki niż Tako, ale Voyager 005 Deltimowi nie za bardzo
      wyszedł. Gdzieś czytałam, że ten wozek ma jakąś wadę konstrukcyjną, poszukaj na
      forum Zakupy - dziewczyny o tym pisały.
    • bulbulina Re: Lepszy wózek Tako czy Deltim voyager??? 13.10.05, 11:32
      my mamy Voyagera Deltima i jesteśmy bardzo zadowoleni.wozek jest zwrotny, dość
      lekki.mamy ten z partii ferelnych, ale akurat nasz nie ma tej wady(chodzi o
      raczke, ktora wypada)jezeli taka wade stwierdzisz to bez problemow
      wymieniaja.zreszta ta partia juz dawno zeszla, my kupowalismy wozek w
      czerwcu.pozdrawiam
    • renata120 Re: Lepszy wózek Tako czy Deltim voyager??? 16.10.05, 17:49
      Dzieki za wypowiedzi.A tak dla wyjasnienia chodziło mi o Deltim voyager 05
    • martina.15 Re: Lepszy wózek Tako czy Deltim voyager??? 16.10.05, 19:37
      Tako ma regulowana raczke, mam 157 cm wzrostu i prowadzilam kilkakrotnie na
      pielrzymce 1,5 rocznego malca w Tako- no po prostu fantastyczny!mi sie bardzo
      podoba, masywny moze byc, ale na pewno nie wazy wiecej niz 20 kg- bo niby z
      czego mialbybyc zrobiony? nie pasuje mi tylko sztywnosc zawieszenia, wiec bede
      osobiscie patrzec na tani i ladny Tutek
      • e_dyta71 Re: Lepszy wózek Tako czy Deltim voyager??? 16.10.05, 22:25
        Jestem zadowolona z Voyagera 2005, też ma regulowaną rączkę.
    • renata120 Re: Lepszy wózek Tako czy Deltim voyager??? 19.10.05, 17:02
      słuchajcie widziałam deltima voagera w sklepie-ale tak szybko- bo mi nie wolno
      długo chodzic-hehe nie zwróciłam uwagi jak wyglada podnóżek-tzn czy go sie
      reguluje i czy ma jakąś podstawe sztywna na nogi dl adzidz??? bo na zdjeciu to
      widac tak jakby był sam materiał (co wydaje mi sie niemozliwe)_ale lepiej
      zapytac
    • renata120 Re: Lepszy wózek Tako czy Deltim voyager??? 25.10.05, 12:14
      hej!!!!!! kto jeszcze ma takie wózki i mógłby sie podzielic opinią ???
      • ela-e22 Re: Lepszy wózek Tako czy Deltim voyager??? 26.10.05, 12:46
        Witaj.Nie używałam wózka Tako, za to vojagera mam od ok.3 tygodni.Wcześniej
        miałam Bebecara m-city(ponad 3 m-ce).Nie żałuję zamiany choć brak skrętnych kół
        trochę mi przeszkadzał(kwestia przyzwyczajenia).Jest mniej wygodny przy
        wnoszeniu po schodach, ale można nim zjechać.Podnóżek jest regulowany i obity
        częściowo folią i czymś dziwnym trochę podobnym do podeszwy w małych bucikach
        (takie plastikowe kropeczki).Myślę,że warto go kupić(mój synek ma teraz 4 m-ce)
    • agam28 Re: Lepszy wózek Tako czy Deltim voyager??? 27.10.05, 22:43
      hej, od sierpnia używam Tako City Voyager jest to najnowszy model z Tako wszedł
      na rynek bardzo niedawno, uważm że jest rewelacyjny, jest niesamowicie miękki i
      stabilny wiec powadzi się extra no i jest dłuższy i szerszy od starszych
      modeli, maleńka ma bardzo dużo miejsca. Minusem jest to, że jest ciężki i
      zajmuje dużo miejsca po złożeniu. Wygląd jest bardzo atrakcyjny no i mają całą
      masę super kolorów, w sumie to robią taki kolor jaki klient chce, bo i tak było
      z nami, chciałam pomarańczowo żółty i zrobili, dodoam że ten kolor wygląda
      bardzo fajnie polecam. Na stronce tako jest ten nowy model.Pozdrawiam
      • renata120 Re: Lepszy wózek Tako czy Deltim voyager??? 31.10.05, 22:42
        DZIEKI WSZYSTKIM ZA WYPOWIEDZI- CÓZ KUPIŁAM DELTIMA VOYAGERA 05- BO BYŁ W
        SKLEPIE.TAKO U NAS NIE BYŁO NIGDZIE -teraz dopiero co sprowadzili-ale juz za
        późno:( ALE FAJOWE TE WÓZKI- BARDZO PODOBA MI SIE NATALKA
      • beem3 Re: Lepszy wózek Tako czy Deltim voyager??? 16.01.06, 13:50
        NO,ja tez bym chciała uzyskać opinie na temat wóżka TAko
    • martawitas Re: Lepszy wózek Tako czy Deltim voyager??? 01.02.06, 20:07
      renata120 napisała:

> Chce kupic wózek dla dziecka,które urodzi sie w grudniu.Podoba mi się Tako
      > Julia i Deltim voyager easy i 005- ale moge tylko obejrzec w necie, bo mam
      > leżenie .Obawiem sie ze w rzeczywistosci moga one byc inne niz na zdjeciach w
      > necie.Pomózcie mi dokonac wyboru???chce by tez była dobra i wygodna
      > spacerówka bo głebokim to sie pewno nie naciesze az tak bardzo- bo zima.
      mam do sprzedania wózek tako natalia ponieważ nasza córeczka dostała dwa wózki
      i jeden jest nowiutki-kolor mogę wymienic u producenta-co do ceny napewno się
      dogadamy-wiem ile jest wydatków, mój nr tel 507102456, ulanowskam@autograf.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka