Dodaj do ulubionych

mam okazję tanio kupić pp x-lite - warto ?

15.07.07, 02:28
Jak w temacie. Koleżanka chce sprzedać mi swoje pliko x-lite, ledwie 3 m-ne,
niezbyt intensywnie eksploatowane, po dość atrakcyjnej cenie, bo tylko 390 zł
(kupiła za 649). Cóż, mąż kupił inny wymarzony wózek, więc x-lite stoi i się
kurzy. Sama wolałabym np. maclarena, ale niestety przekracza on moje
finansowe możliwości, myślałam też o chicco enjoy. Z peg perego to już
prędzej wolałabym pp pliko 3, ale problem ten sam co przy maclrenie-kasa.
Przyjrzałam się waszym opiniom i sama nie wiem co robić. Dużym minusem dla
nas jest brak pałąka, te rączki też ciut za nisko, no i nie wiem co z tym
oparciem bo też nie sprawia wrażenia żbyt szerokiego tzn. przy ramionkach
dziecka, w instrukcji też piszą, ze od 1,5 roku dopiero. Z drugiej strony peg
perego mają dobre opinie, raczej się nie psują, ma fajną budę no i ogólnie
wygląda ładnie.
Może ktoś użytkuje ten wózek, może też dla dziecka poniżej 1,5 roku,
poradźcie coś dziewczyny, bo cena nie jest wysoka (jak na pp), a kumpela dała
mi pierwszeństwo.
Obserwuj wątek
    • betty1234 Re: mam okazję tanio kupić pp x-lite - warto ? 15.07.07, 09:52
      Ja myślę, że spokojnie możesz go wziąść. W razie gdyby źle ci sie jeździło to
      spokojnie swoje pieniądze odzyskasz jak będziesz chciała dalej go odsprzedać.
      --------------------------------------------------------------
      Mój łobuziak Oskar
      Ozzy rośnie i rośnie
      • chilliconcarne Re: mam okazję tanio kupić pp x-lite - warto ? 15.07.07, 22:15
        Dzięki za odzew! Tak od razu to jednak nie chciałabym go sprzedawać z uwagi na
        koleżankę choćby;-)stąd ten dylemat czy w ogóle go kupić. Ona stwierdziła, ze
        dla niej jednak te uchwyty są za nisko i przez to źle jej się jeździ(poza tym
        jak wspomniałam szczęściara ma już nowy;-). ja jestem jednak niższa od niej,
        więc w sumie nie wiem, też mi się wydaje że jednak rączki są minimalnie za
        nisko, no ale może dałoby się jeszcze to wytrzymać. W sumie najbardziej mi
        zależy na tym, żeby dzieciak miał jednak wygodny wózek , a tu z kolei
        przeszkadza mi brak pałąka. Koleżanka chwali ten wózek, mówi ze siedzisko jest
        wygodne dla dzieciaczka(mnie jak napisałam poprzednio wydaje się ,ze ciut
        wąskie w ramionkach, ale moze ja się nie znam po prostu), że budka fajna,
        kolorek też ok. bo mint.
        Może wypowiedzą się też użytkowniczki, w sumie się już chyba zdecydowałam, bo w
        tej cenie pewnie lepszego nie kupię, ale nie jestem do końca przekonana.
        To jak dziewczyny, jesteście zadowolone z tego wózeczka? Dla 11 m-nego malucha
        się nada, mimo że niby od 1,5 roku? Plis!
        • mammazuzi Re: mam okazję tanio kupić pp x-lite - warto ? 15.07.07, 22:46
          moze sie naraze milosniczkom pp ale powiem ze moze jednak nie warto. sama
          mialam dwa pp teraz juz tylko pliko i wiem ze nie sa to tak super super cudowne
          wozki. raczej jak kazde inne. nie najgorsze ale tez nie naj naj. wiec skoro i
          tak widzisz ze nie spelnia twoich oczekiwan to po co kupowac i miec ten niesmak
          ze cos mu brakuje. w sumie palak moznaby bylo dokupic ale czy warto. a
          kolezanka zawsze bedzie zachwalac wozek ktory chce sprzedac czyz nie???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka