lekko-sfrustrowana 23.01.08, 19:17 Już 2 miesiące się męczę z czopkami i maściami. Czy można w trakcie karmienia zażywać detralex? Lekarka przepisała na moją prośbę i powiedziała, że to na moją odpowiedzialność. Czy nie zaszkodzę dziecku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bathilda Re: Pani Moniko - czy mogę zażywać detralex? 25.01.08, 08:43 W składzie jest Diosmina czyli jeden z Flawonidów (ang. Diosmin/Flavonides). To jakby jakaś inna dziewczyna coś wiedziała. Ja jeszcze spróbuję poszukać - na razie nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_staszewska Re: Pani Moniko - czy mogę zażywać detralex? 25.01.08, 17:27 Detralex stosuje się nawet u kobiet w ciąży, kiedy nie mam możliwości odizolowania dziecka od leku, więc podczas karmienia tym bardziej można go stosować, bo można (dmuchając na zimne) unikać karmienia wtedy, gdy stężenie leku jest najwyższe czyli 1-2 godziny po zażyciu. pozdrawiam :) monika staszewska Odpowiedz Link Zgłoś
lekko-sfrustrowana Re: Pani Moniko - czy mogę zażywać detralex? 25.01.08, 23:17 dziękuję serdecznie za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś