2011

(16 wyników)
  • 11.11.2011 mial byc koniec swiata. A my wciaz zyjemy :)
  • ani żesmy się obejrzeli kończy się nam rok 2011 choć dopiero co się zaczął. I tradycyjnie więc pora na podsumowania jaki on był dla nas osobiście dla naszego kraju dla świata? dla mnie osobiscie średni. Musiałem emigrowac ale na szczęscie w rodzinie układa się ok choć były momenty trudne. w skali makro był to przede wszystkim rok arabskich rewolucji w Tunezji Egipcie Libii Bahrajnie Katarze i Syrii. w więksości z tych krajów doszło do trwałych zmian skończyły się rządy dyktatorów ale wyglada...
  • Jeśli zapowiadane przyjście Chrystusa spełni się w roku 2011 AD nastaną ogromne przemiany na świecie w tym i w Polsce ! www.focusonthebible2011.com www.familyradio.com
  • gosc.pl/doc/1073262.Odrzucony-przez-swoich -jesli jego rzimima branża ma dosyć tego gościa tzn ze z tyum faciem naprawde jest bardzo źle. Wypłynał gł dzieki romansowi z Dodą. A swoją drogą jak niksko naród upadł skoro słucha się takiej.. no nie chcę się brzydko wyrażać o Dodzie ale nic innego jak wulgaryuzmy nie przychodzi mi na myśl a ponieważ katolik niepowinien publicznie używac obelżywych i wulgarnych słow przeto ja nic więcej już tu w tym wpisie nie powiem
  • U mnie wygląda to tak. Parę tygodni temu miałem gorącą rozmowę telefoniczną ze swoim kierownikiem. Powstrzymywałem się w słowach do momentu odłożenia słuchawki. Wtedy sobie pofolgowałem (w pokoju była tylko koleżanka siedząca naprzeciwko). Od tego czasu atmosfera wokół mnie zaczynała gęstnieć – o zarzutach wobec podwładnych u mnie w pracy się nie mówi wprost, wszystko rozgrywa się poza tobą, za twoimi plecami. W końcu poszedłem do dyrektora i spytałem go o co chodzi. Przyznał, że ma p...
  • Kolejna edycja charytatywnego kalendarza akcji , propagującej adopcję bezdomnych zwierząt oraz wolontariat w schroniskach. Zaprezentowane w kalendarzu organizacje działają nie tylko na rzecz miejskich psów i kotów, ale także zwierząt wykorzystywanych w laboratoriach, hodowanych na futra czy uratowanych z transportu do rzeźni.
  • Ja czekam na taxi i o 21 na grubą impreze :), mnóstwo znajomych , dobrych drinków i świetnej muzyki ... PS nie piszcie ze idziecie na pasterki koscielne .... takie spisy zachowac dla siebie :)
  • Swoją drogą ciekaw jestem, jak będzie wyglądała realizacja tych planów... S.
  • Cos sie chyba jednak zmienia w Polsce, bo Parada Rownosci jest juz oczywistoscia, biora w niej udzial heteroseksualisci, nie stronia politycy, a kontrmanifestacje wygladaja jakos tak marnie, wulgarnie i zalosnie. Parada Rownosci w tym roku zaczela sie od odspiewania Hymnu Narodowego, co wprawilo w przerazenie i w konsternacje kontrmanifestantow, ktorzy zamiast rzucania kamieniami musieli tym razem stac na bacznosc. Podobno Chrystus gdyby zyl dolaczylby do Parady Rownosci, albowiem zawsze ...
  • Widział z was tegoroczny kabareton w Opolu? ja chciałem go obejrzec ale niestety szybko mi sie przed telewizorem zasneło. Nudy jak flaki z olejem! Czyzby nie było z czego się smiać? jest tylko pewnych tematów kabaretom ruszac nie wolno bo inaczej nie beda zapraszane na występy. Nie mozna ostro walić w premiera czy w Po za to bez ograniczeń w PiS i mochery jak kabaret neonówka. Podejrzewam że rechot był nagrany z innych programów i podłozony bo publika ziewała a ja razem z nia i w efekcie nawe...
  • wielce dewocyjny poseł PO-Jezusik Gowin przygotował projekt ustawy wprowadzający od 1 stycznia 2011 obowiązkowe badania ginekologiczne dla kobiet w wieku od 15 do 55 lat wyjeżdżających z kraju i powracających.arcy Michalik zaakceptował wczoraj projekt o czym zawiadomił prezydenta,premiera,przewodniczących parti itp,itp stosownym edyktem dostarczonym przez gońca.
  • polonia.wp.pl/kat,1347,title,Znowu-wyemigruje-milion-Polakow.-To-bedzie-katastrofa,wid,12868112,wiadomosc.html -propaganda POwska mówi że Polska to tygrys Europy kraj szybko się rozwijajacy tymczasem gdyby tak było to nik z Polski nie planowałby emigracji zarobkowej do innych krajów.Dla mnie jest proste i oczywiste że jeślido danego kraju cudzoziemcy przyjeżdżają do pracy znaczy sie że kraj przyjmujący sie rozwija a kraj z którego siła robocza ucieka się nie rozwija.
  • Jak co roku o tej porze zaczęła się ogólnopolska akcja żebrania na publiczne szpitale. Znów trudno będzie przejść ulicą, żeby nie natknąć się na jakiegoś natrętnego "kwestarza". W międzyczasie NFZ odmawia leczenia pacjentów, którzy wymagają leczenia niestandardowego, zbyt drogiego albo niedostępnego w Polsce. Tym pacjentom nikt nie chce pomóc, muszą potem żebrać sami, także w internecie i także na tych forach. Taki paradoks: coroczne, odświętne żebry telewizyjno - jarmarczne przynoszą miliony...
  • news.yahoo.com/s/ap/20110116/ap_on_en_tv/us_miss_america Nowa Miss z Nebraska nie powala na kolana . W Polsce jest setki ładniejszych ( pewnie jak i wszędzie by sie znalazło) ale Polskie kobiety są przepiekne i wiele takich mozna spotkac na ulicach ... czyz nie ?:)
  • Panowie w sukienkach: suzantisdale.blogspot.no/2012/10/men-in-kilts.html I tu: fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3346343,2,1,trio-tra.html A w Polsce jakies robienie sensacji z Grodzkiej...
  • Masz emeryturę 1000 zł, to w marcu 2011 r. dostaniesz 24 zł 60 gr podwyżki. Jak żona też ma taką jak ty emeryturę, to razem będziecie mieli dodatkowo prawie 50 zł na rozpustę. A mówią zę tak źle, że rzad nie myśli o emerytach i rencistach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się