2011

(23 wyniki)
  • Witam. Potrzebuje biletu parkingowego z dnia 10.05.2011 waznego co najmniej do godziny 17 15. W zamian oferuje butelke zimnego piwa :) Z gory dziekuje za pomoc.
  • Witam, interesuje mnie uchwalony Plan Rozwoju Lokalnego 2011-2015 dla miasta Ciechanów. Nie mogę go znaleźć na samorządowych stronach. Czy znacie jego treść?
  • [b]STOP![/b] Zapraszam na spontaniczną [b]A[/b]k[b]C[/b]ję "Bi[b]T[/b]w[b]A[/b] na pomidory" w środę 25.01.2011 godzina 15:00 plac Jana Pawła II w pobliżu ratusza. Można obrzucać się pomidorami lub walczyć na poduszki.
  • Widzę , że skoro szukacie najpiękniejszych dziewcząt/pań, to czas najwyższy by Centrum Kultury i Sztuki/czyli dom kultury, zorganizował KONKURS/WYBORY ,,MISS i MISTERA Ciechanowa''. Tygodnik Ciechanowski też ciągle poszukuje/wybiera Małą Miss. A może tak połączyć siły, poszukać i zaprezentować, organizując np. MISS GALĘ'2011 ? Co Państwo na to?
  • Witam widziałem juz wątek o takim temacie wiec bądźcie tak łaskawi i od razu mi nie wjeżdżajcie z tekstem że to juz było tylko doczytajcie do konca :) Czy może oriętujecie się gdzie odbywaja sie imprezy Sylwestrowe i czy są wolne miejsca jeszcze i jaka jest cena biletu ale nie w lokalach typu 'Atena' tylko w klubach ?? :)
  • oj głupi to naród mający taki narybek www.mediatory.pl/ Monika Olejnik oaza mądrości i prawdomoównosci
  • Cześć, w niedzielę moja szkoła bierze udział w turnieju na stadionie w Ciechanowie. Będą nagrody dla widzów i uczestników.
  • www.koncertomania.pl/koncerty-ciechanow.html
  • [sonda=Na którą partię zagłosujesz?] [*]Platforma Obywatelska [*]Prawo i Sprawiedliwość [*]Sojusz Lewicy Demokratycznej [*]Ruch Palikota [*]Polskie Stronnictwo Ludowe [*]Inne [/sonda]
  • Witam, od kiedy można dokonywać samospisu internetowego? Zna ktoś więcej szczegółów? Wolę sam "spisać się" przez internet niż kogoś obcego do domu wpuszczać, żeby mi "waniał" po mieszkaniu.
  • bylem 7 gosciem na classic'u w tym lokalu. czy tam imprezy juz sie rozpadaja? co sie dzieje? przyjezdzam po paru miesiacach nie obecnosci w naszym miescie, a tu taka padaka. znacie przyczyne takiego obrotu sprawy? pozdrawiam
  • Kto wie gdzie organizują bal sylwestrowy?
  • Jednak ODBĘDZIE SIĘ 17.06.2011. o godz. 13:00 przybądżmy licznie i zróbmy wkońcu porządek w naszej spółdzielni.
  • To dziś bawimy się pod zamkiem od 19. zagra Lemon Grass, PodobaMiSię, Transsexdisco i Taxi. Coś cicho na forum o ciechanowskich Juwenaliach.
  • Co się wydarzyło w czwartek w godzinach popołudniowych w bloku przy ul. Warszawskiej??
  • Masz dość imprez w pustych klimatach, zgiełku, zadymionych klubów i wstawionego towarzystwa w noc sylwestrową? Chcesz przeżyć niezapomnianego Sylwestra w gronie sympatycznych i wartościowych osób? Pragniesz z Bogiem wkroczyć w Nowy Rok? Nie zwlekaj, zdecyduj się już dziś i przyjedź na Sylwestra do Ciechanowa. To będzie wyjątkowa impreza- przekonaj się… Program: 20.00 - Rozpoczęcie zabawy sylwestrowej (integracja, taniec belgijski i ciepłe posiłki) 23.30 – Przygotowanie do Euc...
  • W finałowej piosence gwiazd brał udział chlopak z Ciechanowa,który czesto uczestniczył w imprezach organizowanych przez WDK.
  • Słabo nasi, oj słabo... Patrz - ranking szkół ponadgimnazjalnych Rzeczypospolitej
  • Witajcie, Orientujecie sie kiedy w lokalach sa dostepne oferty sylwestra? I kiedy sie najlepiej interesowac tym tematem? Chciałabym poznac równiez zdanie na temat balów Sylwestrowych w Karmen? z góry dziękuje za odpowiedz
  • Byliśmy ze znajomymi w Starej LEŻAKOWNI- i lokal poległ na polu bitwy!!!!! Organizacja do bani. Mimo tego, że każdy wcześniej rezerwował sobie stolik i wybierał menu , trzeba było i tak zamówienie składać przy barze , a barman nie przyjmował zamówień. Szkoda, że nikt nie uprzedził nas o tym, bo byśmy zabrali kanapki. Dobrze, że było przy czym potańczyć, to zapomnieliśmy o głodzie. DJ postarał się o to, aby ze zwykłej imprezy sylwestrowej zrobiło się prawdziwe SHOW!! Gratulujemy DJ-...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się