2011

(21 wyników)
  • Wklejam rozkład Mrgodot na 2011 rok :) 1. Karta na Nowy Rok (klimat roku i przesłanie)CESARZ (Q.mieczy) 2. Najważniejsze wydarzenie w (...)roku PAŻ KIJÓW (6mieczy) 3. Co cię czeka w sferze osobistej KOŁO FORTUNY (5kielichów) 4. Co cię czeka w sferze zawodowej PAŻ MIECZY 5. Czego się nie spodziewasz, co cię zaskoczy 3MIECZE (7monet) 6. Nowe perspektywy i możliwości RYDWAN 7. Jak podsumujesz rok KROL MONET 8. Co od ciebie odejdzie CESARZOWA 9. Co z tobą zostanie SMIERC 10. Rada...
  • 1. Karta na Nowy Rok (klimat roku i przesłanie) - 2 puchary 2. Najważniejsze wydarzenie 2011r. – Rycerz kijow 3. Nowe perspektywy i możliwości – 10 monet 4. Co przyniesie los – Krol mieczy 5. Co cię czeka w sferze uczuciowej – 9 kijów 6. Co cię czeka w sferze zawodowej – 4 miecze 7. Co cię czeka w sferze finansowej - 7 monet 8. Jak podsumujesz rok 2011 – rycerz kielichow 9. Co od ciebie odejdzie (co się zakończy) – królowa mieczy 10. C...
  • Wczoraj postawiłam sobie karty na 2011 rok. Tylko z WA, bo jedynie taką talię posiadam. Bardzo proszę o pomoc w ich interpretacji, bo trudno mi je zinterpretować, nie wiem czy właściwie je rozumiem. 1. [b]Karta na Nowy Rok (klimat roku i przesłanie) - Pustelnik 2. Najważniejsze wydarzenie w 2011 -Rydwan 3. Co cię czeka w sferze osobistej - Sąd Ostateczny 4. Co cię czeka w sferze zawodowej - Wiesielec 5. Czego się nie spodziewasz, co cię zaskoczy - Sprawiedliwość 6. Nowe perspektywy i mo...
  • Posawiłam karty na 2011 dla mojej siostry: [b]1. Karta na Nowy Rok: Kapłanka 2. Najważniejsze wydarzenie: Umiarkowanie 3. Nowe perspektywy, możliwości: Moc 4. Co przyniesie los: Słońce 5. W sferze uczuciowej: Mag 6. W sferze zawodowej: Kapłan 7. W sferze finansowej: Cesarz 8. Jak podsumujesz rok 2011: Śmierć 9. Co od Ciebie odejdzie: Świat 10. Co z Tobą zostanie: Cesarzowa 11. Rada na 2011: Głupiec Podsumowanie: Wisielec[/b] Proszę o Waszą interpretację. Rok zaczął się dla nas fa...
  • kto chetny postawic mi karty na "PROGNOZE NA 2011" jakos boje sie sama bo wiem ze to wazny rok ..numerologicznie moj 9. Oczywiscie do wyobru rodzaj podziekowania ..moze byc wrozba :) Pozdrawiam asia
  • [b]S-Wyznacz Sobie Wyższe Cele [/b] Podwyższaj swoje standardy i oczekuj dla siebie więcej. Nie spoczywaj! Ta karta wskazuje, że próbowałeś racjonalizować, że jakaś sytuacja jest w porządku...podczas gdy nie jest. Zadowlalasz się czymś mniejszym niż marzysz i znacznie mniejszym niż zasługujesz. Nie musisz iść na kompromis! Niebo pomoże ci zmienić, uzdrowić niepokojące sytuacje w twoim życiu. Wszytko co musisz zrobić, to poprosić o pomoc Nieba i zastosować się do otrzymanego prowadznenia. P...
  • [b]Pokładaj Ufność-karta wypadła mi przy tasowaniu, a to oznacza, że stanowi ważną dla ciebie wiadomość. [/b] Twoje modliwty się manifestują. Bądź pozytywny i podążaj za swoim przewodnictwem. Dobra robota? Prosiłeś i modliłeś się aby spełniło się twoje wielkie marzenie i to działa! Tak jak ogrodnik, który zasiał nowe ziarna, tak i ty musisz ufać, że twoje nasionko wykiełkuje. Podlweaj swoje marzenia, poprzez podejmowanie kroków, które spowodują, że pięknie rozkwitną. To cenny czas dla cieb...
  • [b]S-Odpoczynek [/b] Ta karta prosi abyś teraz zwolni, odpoczął i był bardzo łagodny dla siebie samego. Czy możesz odowołać dzisiejsze spotkania (lub choć część z nich) i się zdrzemnąć? Przez wyciągnięcie tej karty jesteś zachęcany, aby odpuścić sobie zbędne działania i skupić się na samoodnowie. Uściskaj sam siebie, spójrz w lustro i powiedz:"Kocham ciebie. Obiecuję traktować ciebie z szacunkiem i troską, na jaką zasługujesz. Jesteś wspaniały!" Dziś nie ma pozwolenia na pośpiech ani nagłe s...
  • [b]1.Jakie będą Małgosi emocje przed egzaminem ?Q.Pucharów[/b] Emocjionalnie bardzo rozsypana , będzie się mocno denerwowac i bać tego egzaminu. [b] 2.Jakie będą odczucia podczas egzaminu?As kijów[/b] [b]3.Czy ktoś z klasy podrzuci ściąge Małgosi?As monet[/b] Jest taka możliwośc ale Małgosi będzie musiała dac znac , ze potrzebuje tej pomocy. [b]4.Jakie będa Małgosi emocje po egzaminie II kije[/b] Zobaczy , poczuje że dostąpiła do egzaminu .Tylko zastanawiam sie czy ta 2kijów ...
  • Jak wam się sprawdziły dla przypomnienia wstawiam tamten wątek forum.gazeta.pl/forum/w,46867,120439020,120439020,Karta_Roku.html
  • Przetrwamy razem? Jeśli imiona czy daty urodzenia są potrzebne, to mogę na maila przesłać.
  • Czy ktos ma czas i ochote ulozyc mi szczegolowa prognoze na 2011? Byloby mi niezmiernie milo i wydrukowalabym ja i pod koniec roku ocenila jej sprawdzalnosc. Na pewno wnioslaby ona wiele w nauke tarota przeze mnie, poszerzyla horyzonty i nie szufladkowala niektorych kart (pewnie odkrylabym ich nowe znaczenie i podzielila sie nim z Wami) Sciskam Was baaaaaaaaaaardzo cieplo Bellucci
  • Pomóżcie bo wymiękam. Zrobiłam rozkład i nic z tego nie rozumiem :/ Oto on: 1****S****4 2*****3 5*********6 7*****8 talia RW karty odwr S sygnif Umiarkowanie odwr jest zastój zawodowo -finansowy 1 co z przeszłości wpływa na obecną sytuację [b]Rycerz pucharów odwr[/b] wiadomo :) 2 sytuacja obecna [b]Śmierć odwr[/b] jestem uzależniona i tkwię w czymś, co straciło na aktualności; stagnacja 3 czy obecna praca jest satysfakcjonująca [b]Rydwan[/b] kurczę, nie pracuję ale nauka...
  • Wyciągnełam karty z przesłaniami syren na Nowy Rok i powiem, że się pokrywa z tym co jest we wróżbie z kart tarota. A jeszcze dla ciekawości wyciągnełam karty lenormand ze stony internetowej. Efekty można przeczytać poniżej.Chciałbym zrobić eksperyment, czy znajdą się trzy osoby, które wróżyły sobie tarotem, albo innymi kartami na ten rok i chciały by się dowiedzieć jak to wygląda w innych? Nie chciało mi się przepiwywać całego przesłania, ale dla trzech osób przepiszę słowo w słowo. [b]S...
  • jutro Moja Córka zdjae mature ..zapytałam kart jakie beda pytania ..maja byc 2 pytania , wiec pomyslalam ze karty pokaza z jakich lektur 1. 4mieczy, 3monet, 2mieczy 2. 10 monet, swiat, 3mieczy pierwszy moze byc jakas poezja , samottnik izolujacy ise , brakk jemu kontaktu z innymi ..3 monet jako checi rezlizacji czegos drugi temat opowiada o rodzinie-sadze, majatku, zamozni ludzie , jakies miasto ogolnie szlachta...swiat moze to zagranica lub osoba egistyczna w centrum zainteresowani...
  • Ciekawi mnie bardzo ta talia i jakbyś mogła dwa słowa o niej. Albo link do obrazków? I jeszcze o te rozkłady - czy te karty które losujesz mają pozycje w rozkładzie? Bo ja czytam wątki dla dziewczyn i fajne to ale gubie się jeśli chodzi o pozycje właśnie. :)
  • Prognoza na 2011. To moje karty na 2011. Mam kłopoty z interpretacji takich rozkładów, czesto moje spostrzezenia biegną nie w tym kierunku, więc jesli ktos znajdzie chwilę to poprosze, karty zapisałam, jesli bede tu za rok, napisze jak było :) [b]1. Karta na Nowy Rok (klimat roku i przesłanie) - losowana z całej talii - Gwiazda 2. Najważniejsze wydarzenie 2011r. - 7 monet 3. Nowe perspektywy i możliwości - Krol buław 4. Czego się nie spodziewam co mnie zaskoczy- 5 monet 5. Co cię c...
  • witajcie nie wiem co mam myśleć. Jestem zaręczona i jesteśmy przed szukaniem sali weselnej z narzeczonym < mieliśmy zacząć,ale zmarł mój dziadzio i z powodu żałoby,przesunęliśmy to> Myśleliśmy,aby wziąć ślub w 2011 <miesiące letnie.Chcieliśmy wybrać sierpień> W tym celu odezwałam się do pewnej pani numerolog,żeby to sprawdzić i co? Powiedziała,że BROŃ BOŻE 2011.Że jeśli się zdecydujemy to szybciej się to skończy niż zacznie :( Że w 90% grozi nam rozwód. Zaproponowała ...
  • Zapoczątkuję taki wątek. Nie wiem czy robiliście wróżby na cały rok. Ja tak - na koniec 2009r. zrobiłam rozkłady noworoczne dla siebie i znajomych. A teraz - delikatnie, bez wnikania w szczegóły - napiszę jak się sprawdziły. I nieskromnie powiem, że post factum - lepiej niż bym przypuszczała. Ale mądry Polak po szkodzie, dopiero zaczyna myśleć. Na początke: [i]"Wróżba na rok 2010 dla mnie" 1. Karta na Nowy Rok (klimat roku i przesłanie) – Cesarzowa 2. Najważniejsze wydarzenie w 201...
  • Witam ;) Postawiłam kolezance karty z pytaniem co ją czeka w uczuciach w 2011 roku? [b]rycerz buław gwiazda rycerz mieczy[/b] Jest mężatką. Czy to oznacz że myślami będzie błądzić między dwoma meżczyznami? Pomóżcie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się