2011

(21 wyników)
  • Jeszcze raz proszę o radę. Pojeździłam i pomacałam w sklepie kilka wózków i póki co prym wiodą Cybex Callisto i PP Si. Jakie są w tych wózkach różnice w zależności od rocznika 2011 a 2012? Bo zastanawiam się, który rocznik ewentualnie kupić. Ja jestem zieloniutka jeśli chodzi o wózki. Pomożecie? :)
  • pojawiły się nowe wózki maclaren xt i xlt - modele 2011. zastanawia mnie, czy oprócz nowych kolorów modele 2011 różnią się od tych z 2010 r?
  • Witam ponownie. Już miałam zrezygnować z tego wózeczka a tu znowu jakieś nowości. Na tej stronce www.ratedbymom.com/2010/10/new-for-quinny-maxi-cosi-collection-for-2011/ wyraźnie widać różnicę w nowym zappie, no wiadomo prócz 4 kół i zmienionej ramy to widzę zmianę podnóża. Nie wiem czemu ma to wszystko służyć, koła pewnie zapewnią większą stabilność. Jednak nigdzie nie pokazują wymiarów, ciekawi mnie czy jest szansa by był w siedzisku szerszy no i czy jeszcze cos się w nim zmieniło. Z...
  • Czy to normalne, ze kółka ścierają się tak szybko? Te od strony zewnętrznej tylne to już normalnie krzywe są :( Używam go dopiero pół roku i to raczej mało bo mam jeszcze quinny speedi. Poza tym cały czas mam wrażenie, ze kółk tylne zewnętrzne chodzi mi w ósemkę lekko. Kupiłam maclarena bo miał być taki trwały i zonk .. Jeszcze jedno te kółka tylne zewnętrzne są jakby bardziej do przodu niż wewnętrzne czy tak ma być?
  • Hej, Podobno, że agnes_nyc orientuje się kiedy w sklepach pojawi się BJ city mini 2011?:) Byłabym "dźwięczna" za odpowiedź. I jak on cenowo będzie wyglądał? Więcej niż poprzednik?
  • Oprócz kolorów of kors Przepraszam, może zadaję durne pytanie, które pojawiło się bzdylion razy, ale tamto forum zamknięte, a ja nie doczytałam... Mam sklep pod nosem, który zakupił za dużo wózków PP Si z kolekcji 2010 i sprzedają za ok 840 zł. To chyba dobra cena, prawda? Ale chciałabym wiedzieć czy Si z 2011 nie ma jakiegoś niezbędnego bajeru, który Si 2010 nie posiada... :P
  • Mam pytanie czy te modele różnią się tylko kolorem tapicerki? Czy są jeszcze jakieś różnice??
  • pomóżcie, bo ktoś mi się pyta jaki długi spiworek pasuje do stokke explory 2011, facet wymierzył i wychodzi na to że 100cm ma któraś z was stokke i mój śpiworek żeby przymierzyć? będę bardzo wdzięczna :)
  • Dziewczyny klamka zapadła wreszcie zamawiam Terraina :) Ale mam jeszcze pytanie do Was chodzi mianowicie o to czy warto dokładać 400zł za wózek z 2013 roku? Wiem że parę rzeczy się zmieniło ale czy są to aż tak istotne zmiany aby dokładać 400zł? Wózek będzie używany jako drugi. Mam opcję do wyboru Terrain z 2011 z folią przeciwdeszczową ( opcja najtańsza ) Terrain 2012 opcja ceny pośrednej Terrain 2013 opcja najdroższa ( różnica między pierwszą opcją 400zł )
  • targi dziecięce Kind + Jugend 2011 nie jest łatwo zrobić zdjęcie, o filmie ... no cóż marzenie www.youtube.com/user/TodoneneS#p/u/0/qrtavlZnq-A nie mój filmik, żadna z was nie złożyła zamówienia na fotografie nowych kolekcji więc ja robiłem tylko fotelików :-)
  • Nareszcie BOB doczekał się nowej szaty graficznej,dla zainteresowanych www.peppyparents.com/servlet/the-31/bob-revolution/Detail
  • Chyba juz postanowione - po obejrzeniu wszytskich maclarenow, cybexow, MP itd wygrywa jednak Peg Perego :D ale nadal nie wiem ktory - Si, Vela czy moze MIni? Najblizej mi do Si, ale ciagle sie waham. Doradzcie - co bedzie najmadrzejszym zakupem? Mloda teraz na 14 mies., wozek by jezdzil od wiosny. Chcialabym juz go miec do konca wozkowania. Nie bedzie jedynym wozkiem, no na pewno zostawiam sobie tez BJCE. Czytalam, ze kosz sie przeciera - ale to mnie akurat równo wali, bo na ogół wożę w kosz...
  • Witam próbowałam odszukać na zdjęciach rzuciło mi się, że w wersji 2011 jest hamulec ręczny na środku rączki podobnie jak w speedim czy tak faktycznie jest?
  • Powoli się przymierzam do parasolki i mam kilka wstępnych typów - m.i.n Cybexa Callisto :-) Czy któraś z forumek-posiadaczek CC mogłaby mi napisac o jego wadach? Bo zalety chyba już wszytskie wyczytałąm :-) I czy ktoś go ważył w realu? Niby piszą, że 8 kg... ale nie wiem, czy to znów nie jest waga zaniżona. I jeszcze pytanko o okienko w budce - w modelu 2011 jest? Bo na zdjęciach nie widziałam... I ostatnie pytanie - może któraś się orientuje, czy jest już model/kolorystyka na 2012? Bo też ...
  • 1. Z opisów wózka na różnych stronach wynika,że siedzisko nie jest usztywnione. Czy w modelach 2011 usztywnienie będzie w standardzie? 2. Koła-jaka jest średnica ( różne źródła, rozbieżne informacje), czy są pompowane? dętkowe? bezdętkowe? 3. Faktyczna waga wózka.
  • Pilnie poszukuję zapinki do gondoli Cameleona, najlepiej w kolorze jeansu, ale może być inna. Chodzi o model z 2011 roku, kupiłam ze znaczkiem starszą i jest za mała :( pozdr
  • Witam Powiedzcie mi czy ta fajna duża budka z dodatkowo regulowaną wysokością w cybex onyx to jest tylko w modelu 2011 czy w tych starszych też?? Bo kurcze bardzo mi się podoba to rozwiązanie i ogólnie wózeczek jest fajny tylko niestety jestem ciut ograniczona funduszami :( Jeździmy obecnie x-landerem xa, ale często jest tak, że jedziemy do moich rodziców np i dopiero stamtąd na spacer i po prostu nie chce mi się targać do bagażnika x-landera. Na razie chciałabym coś do samochodu, ale na p...
  • dziewczyny zastanawiam się nad spacerówką dla dziecka 6-9 miesięcznego. Chciałabym, żeby spacerówka miała pełną rączkę, dość szerokie i wysokie siedzisko i fajną chroniącą przed słońcem i wiatrem budkę. No i żeby starczył do końca okresu wózkowego, nie zamierzam kupować drugiego. Moje typy to: zooper waltz 2011 esklep.babyfant.pl/wozek-spacerowy-zooper-waltz-2011-p-1781.html zooper bolero 2011 esklep.babyfant.pl/wozek-spacerowy-zooper-bolero-2011-p-2580.html cybex callisto 2011 ...
  • Dziewczyny pomocy bo zgupialam. Siadl mi sie wozek po 6 tygodniach ,ze nie wspomne ze to juz 2 z tego modelu. Ostatnio wymienili na nowo, bo tej usterki nie da rady naprawic. Ale ja juz nie chce tego modelu, i najchetniej wzielabym kase i cos innego kupila ,a ostatecznie wymienila na nowy model.Jutro jedziemy do sklepu i zobaczymy co powiedza. Jak maz byl wczoraj to powiedzieli ze dopiero za 3 razem wymieniaja na inne modele. Ale do rzeczy szukam wozka dla 3.5 -letka,waga 15 kg. Syn na...
  • Jaki śpiworek albo bardziej osłonka na nóżki do callisto bo chyba producent nie posiada oryginału szukam i szukam ale nie mogę znaleźć? Jaka folia do wózka bo też chyba w standardzie nie ma. Oglądałam filmiki o wózku i mam wrażenie że oparcie nie rozkłada się do leżenia. Mam niesprawnego maclarena QEST a tam oparcie jest fatalne do spania czy w cybexie jest lepsze? i czy w modelu 2011 przy maxymalnym rozłożeniu oparcia tył jest zabudowany że boki zasłoniete czy są szpary i wieje wiatr. Czy je...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się