-
Sprzedam przepiękną suknię ślubną Foro z kolekcji Pronovias na 2011 rok!
Suknię zakupiłam w Hiszpanii w maju tego roku za 850 E( do wglądu paragon).
NIe sadzę by mozna bylo sprowadzic ją do Polski jeszcze w tym sezonie
ślubnym,tymbardziej polecam. Suknia jest przecudna,świetnie wykonana,wygląda
dokładnie tak jak na zdjęciu. Ubrałam ja tylko na jeden dzień:) polecam dla
dziewczyny,która chce czuc się swobodnie,pięknie i niewątpliwie inaczej. Do
sukni dołączam gratis piękny szal pronovias...
-
Witam,szukam zespołu na Wesele które odbędzie się 20.08.2011 w Zabrzu
Znacie jakieś zespoły rockowe? będę wdzięczna za pomoc!
Pozdrawiam Magdalena
-
Poszukuję pilnie wolnego miejsca na przyjęcie w Krakowie w terminie czerwiec-lipiec 2011 na 70-80 osób. Ślub niekoniecznie musi się odbyć w sobotę, wchodzi w grę również piątek i niedziela. Proszę o podanie nazwy, ceny za osobę i kontaktu.
-
Witam!
Poszukuję kamerzysty na ślub i wesele w Augustowie 04.06.2011 :)
-
Witam,
Jak w tytule poszukuję DJ'a, fotografa i kamerzysty na ślub i wesele w dniu 17.09.2011 w Poznaniu. Proszę o kontakt na jkroczewska@gmail.com
-
szukam fajengo zespolu na wesele 17.09.2011 - Ząbki koło Warszawy. Co polecacie?
-
sprzedam wyjątkową suknię Angel Giovani. Gorset sukni wyszywany kryształkami Swarovskiego , z tyłu wiązany. Dół sukni rozszerzany, nieznacznie z tyłu dłuższy. kokardka jest koloru jasnorozowego . Suknia zakupiona w Gdańsku dokladnie rok temu na wzrost 164 cm 10 cm buty. Do sukni dodam korone i kolie. Zdjęcia mogę przesłać na maila.mozliwosc przymiarki sukni w woj. pomorskim ;)
tel kontaktowy 015129476996
-
Szukam dj na wesele w lipcu. asza@interia.eu
-
Poszukuję zespołu na wesele 3.09.2011 kraków!!!
-
Poszukuję sprawdzonej orkiestry na wesele w woj. śląskim w dniu 04.06.2011. Czy ktoś może coś polecic?
-
Poszukuję zespołu na jednodniowe wesele 04.06.2011 w województwie śląskim (okolice Jastrzębia Zdroju). Bardzo proszę o kontakt: manczaft@poczta.onet.pl.
-
poszukujemy fotografa i kamerzysty na 03.09.2011!
-
Szukam kamerzysty i fotografa w rozsądnej cenie na ślub i wesele 01.10.2011 roku w Warszawie. Czy ktoś zna kogoś godnego polecenia? :)
Z góry dziękuję za wieści.
-
Witam serdecznie,
poszukuję zespołu na wesele, które odbędzie się 25.06.2011 w okolicach Suchej Beskidzkiej.
Proszę o informacje na temat fajnych zespołów;)
Pozdrawiam!
-
Poszukuję fotografa na ślub w Warszawie. Ślub jest we wczesnych godzinach popołudniowych (godz. 13). Zlecenie dotyczy zdjęć z przygotowań do ślubu, ceremonii, skłądania życzeń po ślubie lecz bez przyjęcia weselnego. Prosze o oferty od profesjonalnych fotografów.
-
Poszukuję kamerzysty z woj. małopolskiego, najlepiej z Wadowic, Krakowa lub okolic, ktory sfilmuje nasze wesele w Wadowicach.
pozdrawiam i z góry dziękuję za oferty :)
-
Poszukuję profesjalnego kamerzysty i fotografa na 11.06.2011.Podhale
-
Poszukuje zespołu jak i fotografa na wesele 20.08.2011 w krakowie;)Dość pilne!
-
Witam,
Poszukuję na swoje wesele DJ-a i jednocześnie wodzireja. Wesele będzie pod Warszawą we wrześniu 2011.
Bardzo proszę o namiary na GODNYCH POLECENIA dj-ów/wodzirejów.
z góry dzięki
pozdrowienia
I.
-
DLA POSZUKUJĄCYCH FOTOGRAFA ŚLUBNEGO.