-
A teleportacji jak nie było, tak nie ma.
-
Tablet jeszcze droższy od iPada? Musiałbym zobaczyć jak to hula, a i tak bardziej - na razie - podoba mi się oferta blackberry z mniejszym, ale prawdopodobnie wygodniejszym w obsłudze ekranem za jakieś 500 $ (oczywiście w prognozach:). No i odżałować nie mogę porzuconego projektu microsoftu:(.
-
A open office jest za darmo do końca świata.
-
Zmiażdżył mnie ten nius... -- parada karzełków
-
proponowalbym autorowi zeby przeczytal jeszcze raz co napisal a potem zastanowil sie jak baardzo polska mowa byc trudna.
-
przeglądanie gazety lub czytanie książki na 4ch calach musi być sporym wyzwaniem, a przeciez podobno poto został stworzony tablet (?) nie mówiąc już o oglądaniu filmu.. stawiał bym raczej na rośnięcie tabletów i rozwijanie tabletów w kierunku MSowego Surface'a niż na miniaturyzację.. przecież smartphonów jest od cholery i mają niemal te same funkcje, po co to dublować?
-
"wzornictwo naśladujące jak tylko się da iPhone'a." Wszystko mozna o galaxy powiedziec, oprocz tego, ze przypomina ajfona. Autor ma chyba pomrocznosc. Mniej drinkow na bankiecie, proponuje nastepnym razem.
-
czyli jak będą wyłączać TV analogową, będzie można kupić OLED-owy
telewizor.
i tej wizji (z dobrym TV CRT) należy się trzymać!
-
"system operacyjny zostanie zaktualizowany do wersji 2,4 (Gingerbread)." Mozecie to sprawdzic? To juz drugi raz: technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,9108625,MWC_2011__ChaCha_i_Salsa___smartfony_HTC_dla_fanow.html
-
czy te wiadomosc napisal jakis rozentuzjazmowany wyjazdem poza granice naszego kraju 13-latek? poziom zalosny. slownictwo szkolno-korytarzowe.
-
"Playbooka jest bardzo czuły i responsywny" zainteresowałem się co oznacza wyraz "responsywny" i według słownika taki wyraz w języku polskim nie istnieje. no ale znalazłem coś takiego: www.sjp.pl/responsywno%B6%E6 czyli można responsywny tłumaczyć jako czuły i w powyższym zdaniu otrzymujemy "czuły i czuły". brawo.
-
ciekawe jakie bedzie zuzycie energii? 1500W? niech oni w koncu cos z tym zuzyciem energii zrobia bo jeden komputer z prockiem quad wystarcza, zeby ogrzac sredniej wielkosci pokoj...
-
nie mogę( nawet ni chcę ) uwierzyć że coś takiego naprawdę istnieje... A po co? Komu??
-
Teza o potrzebie więcej niż jednego odbiornika TV ma 5-4 lat.
Nic nowego.
Powtsają pytamnia o to kto finansuje akcję marketingową Panasinoic ?
Dla redaktorów są jak zwykle:
wycieczki dla wskazanych osób (żona, dzieci, kochanka ...)
aby ukryć łapownictwo wprost.
Plazmy Panasa mają ok. 2-3 % udział w rynku sprzedaży, zaś na forach, blogach, serwisach informacyjnych to "POTENTAT". 75% pozytywnych opinii.
Powstaje pytanie: Czy pracownik GW także skorzystał ze standardowej opcjii.
Dlaczeg...
-
"...solidnych akcesoriów komputerowych." Ze słuchawkami bywało bardzo różnie ale wystarczyło wyrwać stary kabel usb i wlutować tradycyjne jacki, a słuchawki robiły się bardzo przyzwoite. Samo livechat to był niezły niewypał.
-
Niestety Toshibie się już nie uda przebić przez rynek. Inne marki zdominowały całą sprzedaż. Toshiba niestety idzie w kierunku HP, czyli idzie w kierunku awaryjności sprzętu. Sam osobiście polecam Sony Vaio. Sprzęt najlepiej wykonany, ekrany mają porządne. Nic się nie ugina, nie strzela itp. pozdrawiam www.pensjonatgoralka.pl
-
Nasza prognoza: będą pojawiały się coraz bardziej zaawansowane zabezpieczenia, które z czasem będą łamane, co poradzić będzie do wzmacniania zabezpieczeń.Skąd my to wiemy...:) ----- www.facebook.com/minutowa.glowa
-
"Bateria, po naładowaniu do pełna, wystarczać ma na 5 godz. i 35 minut ciągłej pracy." Jak na przenosna konsole do gier to calkiem ok, ale jak na telefon to... tragicznie? Chyba jednak wole poczekac na NGP...
-
Taak to jesto to : www.skapiec.pl/site/cat/20/comp/243486#from51055
-
Już pierwszy z produktów można taniej kupić w internecie. Dalej nie chcialo mi sie sprawdzać.
No ale niektórzy wolą pójść do marketu 'bo jest promocja' ;-)