-
[b]JAK MOŻNA MÓWIĆ TAKIE BZDURY? WZROST JEST DRAMATYCZNIE NISKI I WYNIKŁ TYLKO Z POWODU REMONTU OKĘCIA ORAZ LĄDOWAŃ PRZYMUSOWYCH, KTÓRE Z POWODU MGŁY ITP. NIE MOGŁY LĄDOWAĆ W WARSZAWIE I KRAKOWIE. ŁÓDZKIE LOTNISKO CZEKA ŚMIERĆ Z POWODU KIEPSKICH MOŻLIWOŚCI LATANIA ŁODZIAN, A GWOŹDZIEM DO TRUMNY JEST UKOŃCZENIE BUDOWY LOTNISKA W MODLINIE, O CZYM WIADOMO OD DAWNA. CIEKAWE, CZY KTOŚ ODPOWIE ZA PAKOWANIE NASZYCH - PODATNIKÓW PIENIĘDZY W TERMINAL, KTÓRY BĘDZIE STAŁ PUSTY?[/b]
-
W tym imponującym zbiorze imprez kulturalnych, ani słowem nie wspomniano o mojej akcji mycia nóg. Protestuje i proszę o stosowne uzupełnienie.
Myłem nogi codziennie przez cały rok, a przecież chyba każdy dobrze wie, jakie to niepotrzebne
i męczące!
-
KOMPROMITACJA.
-
Dlaczego jeden z nominowanych został tak obszernie opisany i wyeksponowany, podczas gdy pozostali zostali ledwie wymienieni?
-
szczególnie ostatnie zdjęcie magiczne jak ....j bo każda rudera z kotem na dachu jest magiczna.
-
Witam.
Proszę o informację na jakiej podstawie urząd miasta wymaga od obywateli opłaty za podatek od nieruchomości w zaokrągleniu do pełnego złotego.Według stawek mam do zapłaty 116,51 a w wyniku tzw zaokrąglenia mam im zapłacić 117 zł. To jest niezły biznes zważywszy na ilość mieszkańców tzw darmowa kasa.O co tutaj chodzi?
-
[sonda=Jaka będzie zima w sezonie 2010/2011?]
[*]ciężka
[*]lekka
[*]normalna dla naszego klimatu
[/sonda]
www.gadu-gadu.pl/5517091565527669882/zima-przyjdzie-juz-w-pazdzierniku
Zapraszam do dyskusji. ja osobiście uważam że zima da nam mocno w kość i będzie troche anomalii pogodowych i gwałtownych załamań pogody. Przyroda szaleje i staje się coraz mniej przewidywalna.
-
......
-
Darek "sygnalizator" Joński tylko by stawiał nowe światła, niedługo nie będzie już gdzie stawiać i co wtedy ? :D
-
Zapewne ten wątek nie jednokrotnie został już poruszany, jednak nie widzę świeżych informacji, dlatego proszę, polećcie jakąś obecnie przodującą szkołę nauki jazdy w naszym mieście:)?
Nie chodzi mi nawet o statystyczną zdawalność, bo uważam w dużej mierze zależy od samych kursantów i ich umiejętności, ale konkretnie o dobrych, godnych polecenia instruktorów, którzy naprawdę czegoś uczą, a nie tylko wożą się z kursantem.
Dodam, że trochę styczności z prowadzeniem auta już miałam i podobno ...
-
Propaganda nowych władz miasta nie zna granic ale cóż jak Zdanowska zatrudnia dziennikarzy z tej gazety to jóż tak na razie będzie.
-
jeszcze miesiąc i może odetchnie to miasto od miernot
-
TO ze tracimy wielkie marki wraz z festiwalem, mozemy zawdzieczać bezmyślnosci lokalnej władzy, która dała się wciagnąć w prywatną wojenkę pewnego człowieka.....żal.
-
Panie Rosset, a co z Falą? jak tam pan dbał o finanse?
-
Proszę o informacje i opinie na jego temat.