2011

(15 wyników)
  • [sonda=Jak poszła ci matura?] [*]Super rewelacja! [*]Dobrze [*]Średnio [*]No nie najlepiej [*]Klapa na maxa ;/ [/sonda] Nie wiem kto to układał, ale przesadzili. Wyszedłem wcześniej i to olałem. Tutaj na odstresowanie się:
  • Oj nie będzie za dobrze z punktami. Trudny test... :<
  • Zadanie zamknięte nr 14 - wśród odpowiedzi do wyboru nie było prawidłowej odpowiedzi. Kto to w ogóle układał?! Ile zarobił?! Szok. Mam nadzieję, że wszyscy będziemy mieli za to po punkcie.
  • Czy dzisiaj na teście też były grupy, bo wczoraj to raczej były
  • Największy problem sprawiło mi zadanie matematyczne, z pieniędzmi , pozory mylą. Worki były proste , ale tematyka matematyczna. Był to test stanowczo matematyczny. Były 3 zadania otwarte, a ok. 6 zamkniętych z działu : [b]matematyka[/b]. Było bardzo [b]mało języka polskiego[/b], co[b] niezbyt spodobało się humanistom[/b]. Przydała się wiedza na temat [b]pór roku, kiedy się zaczyna, a kiedy kończy[/b] . Test był [b]trudny[/b] . Czekam z nie cierpliwością na wyniki i liczę na wysoką ilość ...
  • W rankingu gazety Wprost (edycja 2010) uczelni niepaństwowych, kierunek zarządzania i biznesu, pierwsze pięć miejsc zajęły: Akademia Leona Koźmińskiego w Warszawie Społeczna Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Zarządzania w Łodzi Wyższa Szkoła Biznesu - National-Louis University w Nowym Sączu Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie Zachodniopomorska Szkoła Biznesu w Szczecinie Link do rankingu: szkoly.wprost.pl/ranking/ide,22/idk,35/edycja-2010-Niepanstwowe-szkoly-biznesu-i...
  • Pewne jest że będzie na maturze ale wiele osób mówi mi że to tylko w 2010 roku, dyrektorka jednego z techników powiedziała mojej koleżance żeby się nie obawiała bo mają ją wycofać. Szukałam po necie jakis informacji i znalazła tylko jedno forum na którym dziewczyna mówiła to samo co ja tutaj że matma ma być przez rok. Dla mnie to niemożliwe, jak już ją wprowadzili to będzie a całe jej wycofanie to tylko plotka. Co o tym myślicie? Spotkaliście się z takimi informacjami?
  • 19pkt ;/ Żal! Na próbnych miałam 34pkt coś tu jest nie tak!
  • Będę wdzięczna, jeśli ktoś mógłby napisac, czy drugi kierunek studiów będzie płatny od przyszłego roku akademickiego czy nie. Pozdrawiam
  • bzdury jakies piszecie, ten serwis nie jest wiarygodny. numery odpowiedzi nie pokrywaja sie z opisami odpowiedzi.
  • Może mi ktoś podać pytania jakie były i jaka prace trzeba bylo napisac?
  • do 8 zadania wszystko dobrze mam
  • cholera :/ ja w 9. Apostrofę zaznaczyłem :'(
  • jezu ja w 30 minut sie uporałem z tymi zadaniami zamknietymi a Wy w 1 godzine i 10 minut 3 zadania robicie?! :o
  • Po stanowili de facto zlikwidować Kartę Nauczyciela w 2011 roku- zapewne będzie z tym tak samo jak z wprowadzeniem waluty euro w 2011. Ciekawy jestem czy te działania spotkają się z aplauzem 500 tysięcy polskich belfrów. Mnie osobiście niepokoi coś innego - pełne podporządkowanie nauczycieli organowi prowadzącemu- czytaj o wszystkim decydować będzie wójt i jego żona kecaw kaczysta nie popierający w tym działaniu platfusków

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się