-
szukam zespołu 23.10.2011 Pszczyna - chętnie z repertuarem włoskim... wesele polsko-włoskie
-
Witam,
Niestety stracilem zespol na moje wesele za prawie 3 tygodnie i pilnie poszukuje zespolu na wesele 22 pazdziernika 2011 do Chudowa.
Prosze o kontakt.
-
Witam
Poszukuję fotografa/kamerzysty i Dj'a na ślub dnia 25.06.2011
z Katowic i okolic w rozsądnych cenach.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam
-
Szukam zespołu na wesele które odbędzie się 6.08.2011 w Zawierciu.
Zależy mi na zespole który będzie potrafił rozbawić gości.
-
Witam,
szkam zespołu na wesele 23.07.2011 (okolice czestochowy)
mile wdziany saksfon i skład męski zespolu
Pozdrawiam
-
Witam, szukam zespolu na weselu, ktore odbedzie sie 20.08.2011 roku w Katowicach.
-
poszukuje zespolu weselnego, maxymalnie do 2200zl
na 01.10.2011
prosze o propozycje tutaj lub na maila mis3421@o2.pl
-
poszukuje zespołu na 11 czerwca 2011 w Bieruniu najlepiej z perkusją, w
granicy 2000-3000 zł za jeden dzień. Proszę o jakieś informacje o fajnych
zespołach bo już tracę siłe........
-
-
Poszukuje Dj na wesele mała salka, max 50 osób nie potrzebujemy super oswietlenia zabaw itp... tylko kogos kto profesjolanie zajmie sie muzyka przez około 7 godzin nie planujemy całonocnego grania max do północy. salka do tanczenia jest na innym pietrze. podkreslam bardzo mała sala takze olbrzymi sprzet z tysiacami kolumn 20 lampami odpada.. i cena błagam jak słysze 1500 to od razu dziekuje powtarzam tylko muzyka bez zbednych bajerów
-
Witam,
Poszukuję kamerzysty na ślub w Rybniku 30.07.2011.
Proszę o polecenia przez korzystających z ich usług jak i oferty samych "filmowców"
Pozdrawiam
Maciek
-
Poszukuję zespołu na wesele w Tychach 21 maja 2011r. Najlepiej 3-4 os. Czekam na wpisy od tych, którzy mają jeszcze wolne terminy:) oraz tych którzy mogą mi kogoś polecic!
-
Poszukuje zespołu na wesele w dniu 18.06.2011, które odbedzie się w
Stanowicach koło Rybnika.
-
witajcie,
poszukuję DJa, który w sposób elegancki, stonowany i mało "weselny" będzie zapewniał dobrą muzykę podczas mojego wesela :) Mamy gusta muzyczne dość mało weselne, mamy też (jak mniemam;)) dość wrażliwe uszy i chcemy, aby na naszym przyjęciu weselnym dominowała muzyka piękna i przyjemna - i ta do słuchania, i ta do tanecznego szaleństwa.
Szukamy osoby, która dysponuje dobrym sprzętem nagłośnieniowym i szeroką płytoteką oraz wolnym czasem w sobotę 7 maja 2011 (czeladź). No i oczywiśc...
-
Witam,szukam zespołu na wesele,które odbędzie się 4.06.2011 w
Świętochłowicach
-
-
Witam, poszukuję zespołu na wesele, minimum trzyosobowego, za przystępną cenę (do 2.500 zł).
-
Witam,
Szukam zespolu na jednodniowe wesele 22 pazdziernika 2011 roku (sobota).
Dzieki
-
Jw., zepsół z woj. śląskiego lub opolskiego, wesele 2-dniowe w Piotrówce, woj.
opolskie (koło Strzelec Opolskich). Proszę o kontakt na priva.
-
POSZUKUJĘ KAMERZYSTA+FOTOGRAF 04.06.2011.