-
Witam;-)
Wróciliśmy 01/10/2011 z wycieczki objazdowej ;-)
Podsumowanie poniżej;
-lot z Katowic i po godzinie lądowanie w Bratysławie gdzie spędziliśmy ok.1,5h /okrutnie męczące/,
- obiady trzeba sobie wykupic dodatkowo (10EUR/obiad),
- osoby, które obiadów nie wykupiły musiały czekac ok.40minut na resztę grupy/często stojąc na 'otwartym' słońcu/,
-jedzenie /śniadania + obiadokolacje/ w zależności od hotelu mniej lub bardziej bogate(napoje do obiadokolacji są dodatkowo płatne),
-wyj...
-
Proszę o opinie na temat hotelu osoby, które bawiły tam w tym roku. Jakie wrażenia? Dziękuję:-)
-
Witam serdecznie! Mam pytanie o ocenę hotelu Aska Buse Resort w Turcji lecę tam 17.06.2011 na tydzień z Wrocławia. Może ktoś też leci w tym terminie do tego hotelu. Pozdrawiam i zostawiam maila agajurek15@wp.pl
-
Triada już ma ofertę a co z resztą biur podróży ?
Czy ceny będą zbliżone ? Jak myślicie ?
-
Szukam już propozycji na wakacje w 2011 r. Poprzednie spędziliśmy w hotelu Limak Lara - i tym razem szukam czegoś na podobnym poziomie. Zależy mi na atrakcjach dla dzieci, fajnych zjeżdżalniach, mini klubie i ładnych pokojach. Planujemy wyjazd 4 osób, w tym 2 dzieci - 17 i 7 lat. Może ktoś mógłby coś polecić ?
-
Zapewne wiele z Was już wykupuje wakacje na przyszły rok.
Może warto się poznać przed wyjazdem?
:P
-
witam,
wybieram się z koleżanką na wakacje do hotelu Banana Beach (Alanya) od 15 lipca 2011. Jedzie ktoś może w tym terminie?
-
Witam Wszystkich :) Ja mam takie pytanko - kiedy najlepiej (czytaj
NAJTANIEJ) wykupić sobie wczasy na sezon 2011 ? Od kiedy biura podrózy
oferują największe rabaty cenowe ? Może jakieś przykłady ?:) i jakie
polecacie biura podrózy - sprawdzone przez Was ....
-
Wybieram się 21 czerwca na dwa tygodnie - z mężem i 2 dzieci (8 i 4 lata). Dla zainteresowanych, bo wiem, że na forach było dużo o tym , że nie ma info w sieci o tym hotelu, znalazłam stronkę z 360.
www.mekan360.com/360fx_kayaprestigesunshine-izmir-cesme-otel-3-yildiz-turizm-seyahat.html
-
Witam.
Czy leci ktos moze do Turcji w tym roku? Ja wylatuje 28go wrzesnia z Gdanska, hotel blue star w Alanii. biuro GTI
Moze ktos jeszcze wybiera sie tam w tym terminie? :)
Jesli tak, prosze o info na e-mail : sspidersky@wp.pl
-
Widzieliście ceny na lato? Chyba trochę przesadzili, tym bardziej, że chcą od razu 40% zaliczki!
-
z Warszawy:)
-
Wybieramy się z mężem do tego hotelu w sierpniu. Milo byłoby kogoś poznać, kto też spędza wakacje w tym terminie w CBB:) Jest ktoś taki na forum?;)
-
Czy leci ktoś pod koniec lipca???? Proszę o ewentualne informację dotyczące hotelu i okolicy.
-
Witam,
leci ktoś 27 lipca do Turcji do hotelu Ark Suite ? z alfa star (Kraków)
-
Czy ktos jedzie w czerwcu do hotelu Utopia World w Turcji?
-
witam czy leci ktoś to tego hotelu , a jak ktoś był to po prosze o opinie i rady
-
Czy ktoś tam był ? a może leci ?
Pozdrawiam
-
Cześć . Wybieramy się do Alar West w Incekum w Turcji od 22 czerwca br. Lecimy z Krakowa, w środku nocy (mam nadzieje ze pył z Islandii nam nie przeszkodzi). Lecimy - My - czyli ja z mężem i córcią (prawie 8 lat). Czy ktos sie tez w tym czasie tam wybiera????
Dajcie znać- bedzie nam raźniej ;)
Asia
-
Witam Wszystkich
Czy może ktoś w tym samym terminie wyjeżdża również z Warszawy do Turcji, a konkretnie Konakli? Wraz z mężem jedziemy pierwszy raz wogóle na wakacje zagraniczne więc troszkę mam obawy czy odnajdziemy się na obczyźnie.
Jeżeli ktos w tym terminie wyjeżdża również w tamte rejony to proszę o kontakt, z chęcią wymienię spostrzeżenia.
My zatrzymujemy się w Timo.
Pozdrawiam,