-
Dziewczyny zapraszam do forum Wrześniówki 2011 :) NArazie trwa organizacja tego forum ale chętne osoby już zapraszam :)
Z terminem na wrzesień lub w okolicach :)
-
Witam,
chciałam aby mamusie kwietniowe 2011 r. zjednoczyły się w tut. temacie.
Ja mam termin na 10.04.2011 r. i już nie mogę się doczekać jak maleństwo przyjdzie na świat. Dziś idziemy na usg żeby poznać płeć i ujrzeć nareszcie nasz Skarb!
-
Watek dla tych ktorym nie udalo sie teraz zaciążyc :P Musimy wierzyc , wiara
czyni cuda
-
Witam! Dziewczyny z terminem na maj 2011 zapisujcie się.Mam 31lat i 4,5
rocznego synka Kubusia. Mam za sobą również ciążę poronioną w październiku
zeszłego roku a to jest obecnie moja trzecia ciąża miejmy nadzieję szczęśliwą.
Termin ok 5,6 maja. Zapraszam
-
Pierwszy termin porodu jaki miałam ustalony, wynikał z ostatniego krwawienia (po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych) był to 7 czerwiec 2011r. Przez około 5 miesięcy tak właśnie był potwierdzany usg, następnie w 6 miesiącu okazało się że jestem już w 7 miesiącu, że maluszek jest większy niż przewiduje rozmiar przypisany na 6 miesiąc i tak termin przesunął się na 15 maja 2011. Został potwierdzony przez kilku lekarzy. Zastanawia mnie aż tak duża rozbieżność między terminem z ostatniego krw...
-
Termin mam na 7 grudnia.
Może ktoś dołączy?
Zapraszam też na grudniowe forum: forum.gazeta.pl/forum/f,101522,Grudniowe_Mamy_2011.html
-
Witam.Widzę,że jestem pierwsza.Właśnie zrobiłam test...oczywiście +
Z wyliczeń wychodzi na 6 marca 2011.Zapraszam wszystkie mamy oczekujące
na dzidziusia.Dodam ,że jestem w lekkim szoku bo to bylo niespodziewane
a po drugie to będzie moje 3 dziecko.Mam już chlopca(4 latka) i
dziewczynkę (1 i 9 miesięcy)
-
jw.
-
czy już są?
chciałam się przywitać i może dołączyć do was :)
zapraszamy na forum
-
zapraszam wszystkie mamy z terminem na sierpień 2011 do aktywnego udziału w naszym forum:
forum.gazeta.pl/forum/f,100238,Mamy_Sierpien_2011.html
-
Kochane mamusie z datą porodu na październik zapisujecie się. Jak Wam mijają pierwsze tygodnie z maleństwem pod sercem? Macie nudności, wymioty pracujecie czym już na l4?
-
Witam,
no właśie macie jakieś plany wakacyjne czy ze względu na ciążę
siedzicie w domu? Moja ciaża była dla na s zaskoczeniem. Wakacje na
ten sezon zaplanowaliśmy już na początku marca, wynajeliśmy domek ze
znajomymi w Bibione we Włoszech. To jest jakieś 900 km od miejsca w
którym mieszkam. W terminie naszych wakacjii będę w 16 tyg ciązy. I
teraz nie wiem co robić jechać czy zostać w domu? Oczywiście bardzo
chciaąbym pojechać ale trochę sie obawiam. Upały zawsze znoszę
bardzo d...
-
Która z was bedzie testować :)
-
Kochane,
z pewną taką nieśmiałością ;-) otwieram ten wątek, bo we wtoreczek 28/09 zobaczyłam piękne 2 krechy, ale 2 cykle temu przeżyłam biochemiczną, stąd moje ogromniaste obawy. Mam 31 latek i córę 7-letnią w domku i trochę mi się już zapomniało jak to jest w ciąży. Termin mam (według kalkulatorów netowych) na 7 czerwca. Jeszcze u lekarza nie byłam. Zapraszam, oby nas było baaaardzo dużo :-)
-
jw?
-
Witam Was:)mam nadzieje ze będzie nas tu sporo i będziemy mogły wspierać się
nawzajem, dzielić razem radości, smutki i wątpliwości...
Ja czuje się szczęśliwa...ale jednak trochę zagubiona:D, piszcie jak się
czujecie, kiedy do lekarza?
-
Witam Staraczki:)
mam pytanie o duphaston: byłam dziś u lekarza, przepisał mi duphaston na moją zbyt krótką fazę lutealną (wspominałam o tym kiedyś w wątku lipcowe testowanie), jednakże kazał brać go od 14 dc cyklu, przez 12 dni, aby wyregulować moje nieprzewidywalne cykle. Pokazałam mu moje wykresy temperatur. Po wizycie ogarnęły mnie wątpliwości. U mnie owulacja jest różnie, bo cykle są nieregularne od 26 do 40 dni. Co w związku z tym? Poczytałam trochę i widzę,ze duphaston zaleca się br...
-
chcialam sie przedstawic i dolaczyc do przyszych mam:)
mam na imie Martyna i mieszkam w Anglii, temin okresu mam na 26-28 stycznia, objawow nie mam, ale kreseczka sciemniala, jutro zrobie kolejna:) mam nadzieje ze tu zostane do pazdziernika:) wedlug kalkulatora moj termin to 05.10.2011
czy jest tu ktos na sierpien/pazdziernik?
oto moje malenstwa:
[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/jc/cg/lluj/jlkGOO6rB3FhDFn5pB.jpg[/img]