Forum Religia Religia
ZMIEŃ
      2011

2011

(17 wyników)
    • Uwzględniając najlepszą według mnie przepowiednię czasów na drugie przyjście Mesjasza pozostałoby nam już tylko 33 dni . Jest tak blisko to ,że można powiedzieć ,że jak do tej pory nie czułeś ,że Bóg ciebie zbawił są badzo nikłe szanse ,że przetrwasz długo . 29 IX zacznie bowiem Dzień Sądu jaki może trwać 23 dni do 21 X 2011. Stąd łatwo jest nawet przyjąć 21 X 2011 jako zapasową datę jakby nic wielkiego nie stało się 29 IX 2011. pl.soc.religia grupa usenet . www.focusonthebible2011....
    • Są znaki przy drogach w Polsce o 21 maju 2011 . Kliknij na ten link poniżej : www.ebiblefellowship.com/gallery/v/poland_billboards/. Jest lepsza data 29 IX 2011 . www.focusonthebible2011.com. Ale na grupie google pl.soc.religia możesz poczytać po polsku dlaczego 29 IX 2011 ? Moje posty są tam .
    • Harold Camping z www.familyradio.com zapowiada głośno tą wiadomość ,że Chrystus wróci 21 maja 2011 i może w Polsce już dość dużo ludzi słyszało o tym . Potrafił wyjść z najlepszą zapowiedzią spoza koła Swiadków Jehowy i ich sprzymierzeńców. Mamy teraz dobę internetu a Radio Rodzinne nadaje programy do wielu krajów świata. Jest to głośniejsza zapowiedź niż była jakakolwiek poprzednio o powtórnym przyjściu Chrystusa. Religia katolicka nie przetrwa poza ten rok 2011 nawet uwzględniając moj...
    • Jest to bardzo poważna sprawa . Zalecam : www.focusonthebible2011.com Grupę usenet pl.soc.religia . google group ( usent ) alt.religion.jehovahs-witn. Odwiedź też www.familyradio.com zauważ na pierwszej stronie tam datę 21 V 2011 .
    • 1728 pne + 216 lat za imię Boga "99 = 1521 pne. 9+9=18=6+6+6 .... 6x6x6=216 . 1728 pne ... 1+7+2+8=18. Zalecam forum Jehovah's Witness Online dla tych co znają angielski ; tam jest podforum o przepowiedniach czasów końcowych gdzie jest dużo moich postów. 1512 pne + 1661 lat = 150 AD - Koniec chrześcijaństwa . 1661 ... 1 .. 66 ... 1 . Za Chrystusa jest 1 ; za Biblię 66 księg jest 66 . 150 AD + 1728 lat za rok 1728 pne = 1878 AD . 1878 AD + 1 rok za Chrystusa + 66 lat za ...
    • Każdy przekład Biblii musi mieć te same minimum 66 księg . I podział jest następujący : 27 księg + 12 księg w Starym Testamencie i 27 księg w Nowym Testamencie . Czy znasz grupę dyskusyjną pl.soc.religia ? Tam zanjdziesz mnóstwo postów moich na temat czasów końcowych w jakich właśnie żyjemy. 1879 AD + 12 księg Starego Testamentu = 1891 AD. 1891 AD + 27 księg Starego Testamentu = 1918 AD. 1918 AD + 27 księg Nowego Testamentu = 1945 AD. 1945 AD + 27 księg Nowego Testamentu =...
    • ekai.pl/wydarzenia/x48486/raport-o-stanie-wiary-w-polsce/ www.fronda.pl/news/czytaj/tytul/odwazny_raport_o_stanie_wiary_slider_jutro_17278 -te książke warto przeczytać. To pierwsza tak dogłebna analiza nasej religijności i tego co sie znia stało przez ostatnie 20 lat. Poruszone sa tu wszystkie zagadnienia tegodptyczące. Nie omija ona tematów trudnych jak kryzys wiary spadek powołan i uczestnictwa we mszach, skad się to wzięło co jest tego przyczyna itd. Ja czytałem tę pozycję jedynie we f...
    • Rozpoczynamy kolejny czas adwentu... właściwie wszyscy mówią, że to przygotowanie do Bożego Narodzenia. Ale mówiąc dokładniej, to przygotowanie na przyjęcie Chrystusa we własnym Sercu. Polecam krótkie rozważania na każdą z niedziel Adwentu. Rozważania, które powinny pomóc nam w przygotowaniu się na nawrócenie. To pierwsze, naprawdę krótkie rozważanie. . Słowa Ewangelii z dzisiejszej niedzieli nie są łatwe, bo Jezus nas karci i upomina, a tego nie lubimy. Dla mnie to wielka mobilizacja d...
    • Witam serdecznie, W imieniu organizatorów zapraszam wszystkich Ateistów i Agnostyków na trzeci już Marsz Ateistów i Agnostyków, który odbędzie się [b]w najbliższą sobotę w Krakowie[/b]. Marsz [b]nie ma charakteru politycznego[/b] - manifestujemy swoje zdrowe poglądy i chęć ich pokazania w społeczeństwie. Można przywieźć swoje transparenty czy postery - byle hasła na nich zawarte były apolityczne i nieobraźliwe. Marsz to nie tylko manifestacja - [b]to przede wszystkim impreza integrac...
    • Takiego czegoś nie było tuż przed 1914 AD ani przed 1975 AD kiedy spodziewano się końca świata złego jak zapowiadana obecnie na cały świat przez radio i internet zapowiadany dzień zaczęcia się Dnia Sądu Ostatecznego. 21 maja 2011 idzie na cały świat i dzień ten będzie oczekiwany w napięciu .Już mamy 19 dni do tego dnia . Odzwiedź www.familyradio.com . Na grupie pl.soc.religia ( grupa google ) znajdziesz wiele moich postów dla rozoznania czasów w jakich żyjemy. www.focusonthebible 2011....
    • Właśnie w wiadomościach trwam.tv podali.
    • interia360.pl/artykul/wierzacy-niewierni-narodowy-spis-powszechny-2011,42182 - Jestem szalenie ciekaw ilu sie przyzna do praktyowania swojej wiary a ilu powie ze nie wierzy w nic i ze sa ateistami. To bedzie opdowiedx na pytanie jak skuteczne lub nie skuteczne sa wysiłki ateizacyjne które sa podejmowane w naszym kraju przez potępwoe siły od ponad 20stu juz lat
    • Nie chodzi mi tutaj o dosłowny fizyczny świat bo ten może istnieć na wieki lecz o nowy ład na świecie jaki ustanowi Bóg Jahwe poprzez Syna Jezusa i ich 144000 sług . Jak spełni się zapowiedź o 29 września 2011 o przyjściu Mesjasza bardzo mało ludzi przetrwa poza tą datę tak podaje Biblia . Gdzie ty się znajdziesz 29 września tego roku ? www.focusonthebible2011.com
    • Już jesteśmy bardzo blisko do 29 IX i jest to data nikt z nas nie uniknie raczej i zbliża się mocno bo są mocne obliczenia wskazujące na tą datę . Słyszałeś ,słyszałaś o 21 V 2011 AD co tak potężnie był zapowiadany na cały świat ? Zapomnij ten 29 IX jest lepiej uzasadnioną datą .Maj 21 miał 2% szans zaś 29 IX 80% conajmniej a to tak dla łatwego uzmysłowienia na 10 ukrytych z numerami od 1 do 10 kart 8 kart ( liczby od 3 do 10 ) oznacza udaną zapowiedź . I teraz co byś myślał teraz jakbyś mi...
    • Bedzie to 21 VI 2011 kiedy pozostanie 100 dni do 29 IX 2011 jako najlepszej daty według mnie na zaczęcie Dnia Sądu Ostatecznego . www.focusonthebible2011.com
    • Głosił tą okrutną doktrynę wiecznych męk przez ponad 40 lat w połączeniu z doktryną przeznaczenia . Był 100% pewny piekło wicznych męk jest i badał Biblię jak może nikt inny na kuli ziemskiej. Najlepszym był i jest w radio nadal. Zapowiada obecnie 100% przyjście Chrystusa 21 maja 2011 ( sprawdź grupę pl.soc.religia czy "2012" ). Zarzucał ,że kościoły odstąpiły od prawdy nie ucząc wiecej o piekle wiecznych męk ! Jeszcze jak zapowiadał w roku 2007 rok 2011 głosił piekło wiecznych męk . ...
    • Jeśli znasz moje posty z soc.religia a znając angielski sięgnąłeś (sięgnęłaś ) na google grupę alt.bible czy alt.religion.jehovahs- witn wiesz już ,że zapowiadany jest rok 2011 AD jako rok końca świata. By mieć dobre rozeznanie o co chodzi zachęcam do zaglądnięcia do witryny www.familyradio.com i zapoznać się z naukami Harolda Campinga jakiego uważam za najlepszego głosiciela chrześcijaństwa nominalnego w radio na całej kuli ziemskiej . Zapowiada on ,że 21 maja 2011 AD nas...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się