2011

(73 wyniki)
  • ..... wszystko na to wskazuje. Sondażownie są niewiarygodne... biją tylko pianę.... "ulica" mówi zupełnie inaczej........ wybory.onet.pl/parlamentarne-2011/aktualnosci/,1,4825878,aktualnosc.html w TVn kompromitujące programy wspominkowe klecą, "kwiat" dziennikarstwa bredzi coś jak w obłędzie.... boją się ???? ....
  • Dnia 2 stycznia roku 2011 wartość PKB wynosiła 1 DOLAR UMOWNY. Wartość dolara umownego tego dnia wynosiła 2.9595 ZLOTYCH UMOWNYCH. Dnia 2 stycznia roku 2012 wartość PKB wynosiła 1.043 DOLARA UMOWNEGO Wartość dolara umownego tego dnia wynosiła 3.4480 ZLOTYCH UMOWNYCH Teraz proste działanie 1.043*34480/2.9595 = 1.2152 = 121.52% PKB w złotych wzrósł o 21.52% w stosunku rok do roku. Z tego 4.3% zżarła inflacja mamy wzrost netto 17.22% - już bez inflacji. Prawda, że papier zniesie...
  • www.prosperity.com/Default.aspx [b]Polska 28[/b] Za nia Wlochy 30 Slowacja 32 [b]Wegry 36[/b] Izrael 38 A Jarek marzy o Budapeszcie w Warszawie. Niech marzy
  • PiS ma plan - wrócić do władzy w 2011 roku PiS zaczyna dziś powrót do władzy - deklarują działacze. Partia Jarosława Kaczyńskiego ma szczegółowy plan, jak w ciągu niecałych trzech lat odzyskać popularność i przejąć rządy. Będzie jeszcze to cóś istniało? Hłe, hłe?
  • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9771053,Wybory_2011__Polacy_chca_koalicji_PO_SLD__Sondaz__Wiadomosci_.html 22 proc. Polaków chciałoby, żeby po wyborach powstała koalicja PO-SLD. Tak wynika z sondażu TNS OBOP przeprowadzonego na zlecenie "Wiadomości" TVP1. to co 22% czy Polacy ? kto pisze takie debilne artykuły ?
  • wbrew oczekiwaniom i wcześniejszym zapowiedziom wybory do Sejmu i Senatu odbędą się dopiero jesienią, a nie wiosną, jak wstępnie planowano, 2011 r. kto zyska, a kto straci na tym, że później ? bo, np. p. Kłopotek się cieszy - mówi, że wiosną bida, przednówek, to rolnicy wkurzeni, że dla PSL lepsza jesień. a SLD ? dadzą radę wzrastać w siłę na dłuższy dystans ?
  • PG Seremet powiedział, że biegli z Krakowa pojadą do Moskwy w maju, a to oznacza, że raport Milera bedzie w czerwcu 2011. W raporcie będzie jasno, że megalomania LK chroniła gen który nie wprowadził zaleceń po katastrofie Casy i inne przyczyny. Skutek - brak możliwości podkręcania atmosfery przez PIS paliwem smoleńskim i spadek ich notowań i kolejne "wygrane wybory", co oznacza definitywny zgon IV RP?
  • A palanty z PełO sprzedały na koniec 2009 10 % akcji (posiadanych przez Skarb Państwa) za 2 mld PLN.
  • Miałem sen- POlska w 2011 gdzie nie spojrzałem platfus. W gminach platfuski, w powiatach platfuski, w urzędach marszałkowskich platfuski, w parlamencie monopol mają platfuski, w pałacu podobnie platfus. Lecz obudziłem się i z nadzieją spojrzałem na kalendarz wyborczy i na to że Polska to nie społeczeństwo samobójców. z miłym kwa kwa kecaw
  • Jeżeli w 2011 roku wyborów nie wygramy to zrezygnuję! Ponownie zapewnił Kaczyński Jarosław. Są jeszcze tacy, którzy mu wierzą? Czy można kandydować z celi?
  • 2011.(31)

Jaki będzie ten przyszły rok w polityce? Spróbujmy krótko postawić kabałę polityczną, bo czas po temu odpowiedni. Ja zacznę. Wybory jesienne, decyzje już zapadły. Tusk oblicza, że prezydencja Unii wywinduje popularność rzadzących. Prawdziwe reformy finansów państwa będą markowane, społeczeństwo będzie dyskretnie podskubywawane podwyżkami, zamrożeniem płac, obietnicami zmniejszenia biurokracji, wszechmocną blagą i bajerem z zakresu public relations pod kolejne pomysły Igora Ostachowicza. ...
  • W czasie niedawnego Kongresu Kultury we Wrocławiu grupa neofaszystów otoczyła honorowego gościa Kongresu – Zygmunta Baumana. Napastnicy mieli kamerę i nagrywali reakcje profesora na taki tekst jednego z nich; „Ty czerwona ku... żydowska ilu zabiłeś prawdziwych Polaków?”. Przez półtorej godziny chodzili za nim po całym Kongresie. Nikt nie reagował. Żadna policja, straż miejska, organizatorzy, wreszcie zwykli ludzie. To prawdziwy koszmar, który pokazuje, że mamy ogromny proble...
  • następnych wyborach? Bo że PIS skończy jak Samoobrona to jest prawie pewne.
  • przed wyborami parlamentarnymi. Przykładowy news z pierwszych stron niektórych dzienników i prawie wszystkich stacji telewizyjnych. " ... W wyniku nieprzemyślanych i nieprzewidywalnych posunięć rządu J.Kaczyńskiego mamy dziś tak ogromy deficyt i powiększający się bardzo szybko dług publiczny. Sytuacja wymaga radykalnych posunięć, w tym cięć budżetowych i innych zapobiegawczych działań. premier we wczorajszym przemówieniu premier Donald Tusk przepraszał Polaków za nadzwyczajne, nie...
  • I dzień sfałszowania wyborów.
  • bezrobocie w stosunku do przedniego miesiąca czyli grudnia 2010. Poprawy raczej nie widać . Mam zatem pewne wątpliwości czy jesteśmy na właściwym kursie , i dobrej ścieżce - mowa oczywista o ścieżce rozwoju gospodarczego ?
  • Głosujmy. Ja głos oddaję na Arłukowicza.
  • IPN i CBA bez nadętej nekrofilii -Katynia i Smoleńska bez Olewników i wirtualnych afer typu hazardowa Bez" objawień " Pospieszalskiego i Gazety Polskiej Polska rozwija się dobrze ,a Polakom niepotrzebne narośle wymienione wyżej ..
  • Polski parlament koniecznie chce skłócić Polaków i podjął taką uchwałę:( Moher oszaleje, bo jakże taka niemoralna prywatnie osoba może zaistnieć koło Królowej i Króla Polski??? Co gorsze za namową szatana grzebała w "warsztacie" Pana Boga, za co Prawdziwy Polak powinien ją znienawidzić na wieki wieków! Odpowiednie służby około Radyjowe powinny ją prześwietlić, czy aby nie Żydówka, bo przecież uczciwy moher nigdy na Nobla się nie załapał i nie załapie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się