-
W jednym z wątków na forum pojawiła się propozycja zebrania największych warszawskich absurdów. Rzeczy i zjawisk, które nie powinny zdarzyć się w realnym świecie, acz wystąpiły. Przykłady czystej abstrakcji, naszej, polskiej. Na miarę naszych możliwości.
Mój typ nr 1: szklane wiaty przystankowe z 7 mln złotych, które nie chronią od wiatru, deszczu ani śniegu.
A Wasze propozycje? Proponuję, aby były to prawdziwe "perełki", coś takiego, co nie ma prawa zdarzyć się w innych miastach, ani ...
-
Lineup 2011:
Blog666,
Lady Zgaga,
Tokjo Hostel
i Dada z Negralem.
-
2.bp.blogspot.com/--cL4Qjl6tqU/TX91-VRbnuI/AAAAAAAAEX8/eWTgUmQi9mI/s1600/eproma.jpg
Taki oto plakat sprawiło sobie Europride na 2011 rok w Rzymie. We Włoszech niemal nikt nie protestuje, wybierają się całe rodziny. Już sobie wyobrażam taką reklamę w Warszawie.
-
Dekadentom znowu się w d... poprzewracało
-
To co, panie Nowak - która knajpa jest pana znajomych? Bo od razu będziemy wiedzieli, która znowu wygra....
-
No to już wiadomo kto i co było najbardziej debilne w Warszawie w tym roku.
-
Uwaga,
Giełda Papierów Wartościowych od 17 listopada 2000 mieści sie w budynku obok. Na zdjęciu jest Centrum Bankowo Finansowe.
-
Zamiast przegladac papierki, biurokraci z dyrekcji PKP powinni byc
wyslani do kopania tunelu!
-
karetka po trawie nie pojedzie a po asfalcie jak najbardziej w centrum gdzie są korki nie może być zielonych torowisk
fajna trasa dla rolkarzy jest nad Wisłą obok pomnika Syrenki
-
> Udało się super! Jesteśmy tu po to, żeby wprowadzić chaos w
> przestrzeni miejskiej.
Ooo jaka radość że się coś zrobiło ... szkoda, że zapomniano o sensie.
-
I po remoncie, gdy wszystko będzie świeże mi piękne, zgłoszą się zabłąkani
właściciele. Polska szlachta, wieczni podgryzacze Rzeczypospolitej. I oddamy
im pała, ogrody i dodamy pieniędzy bośmy bezprawnie używali.
-
to jakieś totalne nieporozumienie . 26 mln za projekt i to jeszcze taki makabryczny ? Pani Gronkiewicz musi się z tego wytłumaczyć . domagam się tego jako wyborca i mieszkańiec Warszawy .
-
48lat mieszkam na ul. Szczęśliwickiej i dopiero teraz się dowiedziałem że leży pomiędzy Parkiem Szczęśliwickim, a Polem Mokotowskim. Słuszna linie ma nasza partia;)
-
Struzikowe dyrdymały. Ten facet już nie pamięta co komu obiecał.
Jeżdzi po całym województwie i składa obietnice, których nie
dotrzymuje. Przed wyborami obiecywał trzy pasy w Al. Jerozolimskich
do Pruszkowa i co? Dalej są dwa i żadnych przygotowań nie widać.
-
Ciekawe ilu PO-wiaków teraz zakapuje ??! ;)