2011

(27 wyników)
  • zadecydowane że kwiecień tylko nie wiem 9 czy 30... a kto jeszcze wybrał ten piekny miesiąc? pozdrawiam
  • To ja chciałabym zakomunikować, że nie wiem jak inne firmy ale Pronovias ma przedkolekcję na 2011 rok! :D Wpadła mi przez przypadek w oko, myślałam, że nic się nie pojawi do maja czy czerwca czyli przed samymi pokazami kolekcji w Barcelonie a tutaj taka niespodzianka. Ktoś ma info jak tam inne firmy? Muszę przyznać, że ta nowa kolekcja podoba mi się duuużo bardziej niż poprzednia, choć w poprzedniej były perełki. ;) Pozwolicie, że polecę linkiem bo nie chce mi się ciąć tych wszystkich z...
  • Zapraszamy do dzielenia się zdjęciami i filmami z Waszych ślubów i "imprez towarzyszących" ;)
  • Jak w temacie - jest juz ktos?
  • Witam To może się wydać głupie, ale szykuję się na wesele w sierpniu 2011 r. Dokładnie nie wiem czy 6 sierpnia czy 13,gdyż musieliśmy się wstrzymać z rozglądaniem za salą z powodu śmierci mojego dziadzia :( Pytam z ciekawości. Czy są przyszłe panny młode,które też się szykują na ten rok czy zupełna abstrakcja? Pozdrawiam
  • kto jeszcze?
  • Chciałabym, aby w tytule pojawiło się "zestawienie", ale jeszcze chyba za wsześnie:) Słowo o nas: Mamy po około 30 lat, jesteśmy razem długo - nie liczymy, nie obchodzimy rocznic. Nie wiem, będzie siedem, albo osiem lat. Jesteśmy artystyczne dusze, a może lekkoduchy:) Za wszystko płacimy sami, raczej liczymy się z pieniędzmi - troche inaczej niż inni, bo mamy setki głupich pomysłów, na które nam nie szkoda, ale akurat na wesele nam troche szkoda:/ Rozumiecie? Mamy termin - 1 pażdzieni...
  • Wiem, że jest tu nas kilka, które planują uroczystość zaślubin i wesela właśnie w tym miesiącu. Skoro "inne miesiące" mogą mieć swoje wątki, to my chyba również. Co Wy na to? :) Decyduje większość ;)
  • Na początek witam wszystkie Panny Młode :) Chciałam troszkę się dowiedzieć od Was drogie koleżanki jak idą Wam przygotowania na ślub i wesele?Widziałam wątki z maja i sierpnia, a może jest ktoś, kto planuje swój ślub na lipiec 2011 roku? jak tak to może popiszemy jak idą przygotowania do naszego wielkiego dnia:)? A więc u mnie tak: sala w pierwszej kolejności była zamówiona, zespół na wesele w drugiej:), później godzina zarezerwowana w kościele, kucharka - bo jedzonko sami będziemy ro...
  • Z czym Wam się kojarzy ta data?:) mnie z demistyfikacją dekonspiracją końcem mitu
  • Drogie Forumowiczki, Planujemy z narzeczonym ślub na 2011r i zastanawiamy się czy już powinniśmy zająć się przygotowaniami, czyli rezerwacją sali, zespołem, kościołem itp. Jak myślicie? A Wy na ile czasu przed ślubem zaczęliście konkretne przygotowania?
  • dziewczyny, jest juz ktos? ;)
  • Witam! Za troszkę ponad 2 tygodnie biorę ślub. Cały czas zastanawiam się jaką fryzurę wybrać, bo 10 czerwca mam próbne czesanie. Oto moja suknia www.miss-solution.com/de/hochzeit-bilder/brautkleider/colet-bride.html?pagedi=4690 . Mam długie, brązowe włosy i zastanawiam się czy wysoko upięty kucyk jest dobrym pomysłem. Welonu mieć nie będę...A i jeszcze jedna sprawa, który fryzjer we Wrocławiu byłby najlepszy do zrobienia refleksów na włosach? Chciałam troszkę ożywić moje włosy, ale nie chc...
  • gdzie panny szykujące się na kwiecień 2011? forum w sezonie mniej ślubnym troszkę zaczyna zamierać:) tylko ja zostałam z kwietniówek? urząd już załatwiony!-w końcu;p oświadczenia złożone i o 12.40 30 kwietnia poczatek ceremonii:) jak u Was przygotowania? odezwijcie się plis! nie chce być sama:( buuu;p
  • Na forum zaglądam od początku roku. Z ciekawością czytam wszystkie wątki, zwłaszcza te dotyczące długich i bardzo starannych przygotowań do tego najważniejszego dnia. I podziwiam, te wszystkie z Was, które pracowicie realizują wymarzoną wizję, poświęcając jej nawet 2 lata... Ja bym tak nie potrafiła. Jestem zbyt niecierpliwa, a poza tym nigdy specjalnie nie zastanawiałam się jakby ten wielki dzień miał wyglądać. A u mnie sprawa wygląda tak. Po zaręczynach w listopadzie, pod koniec grudni...
  • Aż trudno uwierzyć, ale mój ślub i wesele już się odbyły. Było tak: Kościół: Katedra św. Floriana w Warszawie Sala weselna: Dedek Park Warszawa Oprawa muzyczna: DJ Suknia z salonu Carmen Wiązanka: o rety... Pogoda: najgorsza z możliwych, zimno i deszcz Ślub i wesele bardzo udane. Przepiękny kościół, bardzo fajna, stylowa sala, profesjonalny DJ, który, poprowadził wesele z klasą, bez kiczu i obciachu. Goście świetnie się bawili, jakieś 2/3 zdjęć mamy z parkietu:) Niczego bym nie zm...
  • Witam za nami ślub teraz przygotowania do wesle czas zacząc. Szukamy oczywiście wszystkiego ale chciałam sie najpier zorientować ile płacicie za talerzyk i gdzie ? Dziękuję za odpowiedz Agata
  • Jak w temacie! Szczęśliwa, po niespodziewanych zaręczynach w piątek...planuję (jemy) już ślub i wesele, ponieważ nie chce nam się czekać i zwariować :) Szukamy miejsca i wybieramy pierwszy pasujący nam termin :) Ślub kościelny, wesele we Wrocławiu lub okolicach. Mamy kilka upatrzonych miejsc, w najbliższych dniach je odwiedzimy. Od , po ....ale brane są również inne opcje pod uwagę..., oraz np. Casablancę (nie ma nowej strony, restauracja po remoncie, pięknie wygląda. Znalazłam też ośr...
  • Prawie się zdecydowałam, potrzebuję jednak potwierdzenia: brać czy nie brać?:) Nie umiem wkleic zdjęcia wiec tylko link, jak ktoś potrafi to proszę o wklejenie : www.sinceritybridal.com/eu_en/sincerity-bridal/3604.html?SID=2ad10cb7ffc425b1532f0d0f778e5a84 ps. wyglada duze lepiej niz na zdjeciu;P
  • Od razu napiszę, że sprawdziłam wątki i owszem są ale ostatni jaki znalazłam był z 2007 roku. Pytanie jak w temacie. Ślub chcielibyśmy wziąć w 2011 roku. Wesele, a w zasadzie przyjęcie - obiad miałby być na ok. 40 osób. Więc orkiestra odpada raczej. Dlatego zastanawiamy się kiedy najlepiej byłoby zacząć się "szykować"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się