-
Europejski Tydzień MŚP (European SME Week) to kampania, którą koordynuje Komisja Europejska i która promuje przedsiębiorczość w Europie zgodnie z programem Small Business Act. Odbywać się będzie między 3-9.10.2011.
Kampania odbywa się w 37 krajach, między innymi w Polsce, dzięki czemu imprezy przewidziane w jej ramach – na poziomie krajowym, regionalnym i lokalnym – są łatwo dostępne zarówno dla już aktywnych, jak i potencjalnych przedsiębiorców. Dotyczy finansowania, handlu, ...
-
Witam,
Chciałbym zaoferować kompletne materiały na studia w [b]WSZiB w Poznaniu[/b], a konkretnie na[b] I semestr SUM[/b], na kierunek [b]ADMINISTRACJA[/b] (jestem na III semestrze tego kierunku).
Na [b]ZARZĄDZANIE[/b] też posiadam trochę materiałów - nie spisałem ich tutaj.
Wszystkie [b]materiały prześlę za darmo.[/b] W zamian prosiłbym tylko o podanie mojej osoby jako polecającej tą Uczelnię (w momencie zapisu, rekrutacji). Przepraszam, że nie pomagam tak bezinteresownie ale mogę ob...
-
PGA wróć! ale w odświeżonej formie. Na rynku w ciągu ostatnich 2 lat tak wiele się zmieniło, że prosta formuła nastawiona na dużych wydawców się już nie sprawdzi! Więcej niezależnych wydawnictw, więcej mobile.
-
Chcemy ze znajomymi wybrać się na tzw Sylwestra w Poznaniu lub bliskiej okolicy ale nie wiemy gdzie można liczyć na dobra zabawę, smaczne jedzonko za nie wygórowaną cenę? Ktoś wspominał o Fosforach w Luboniu ale nie wiem gdzie to jest ani nie mogę znaleść strony internetowej.
-
Kolejna bardzo pewna i bardzo realna data dla Term Maltańskich. Nie mam cienia
wątpliwości, że termin zostanie dotrzymany!
-
Frankiewicz mimo że jesteś od Groblenego to Cię lubię za czasy opozycji
antykomunistycznej. PiS i sprawujący obecnie władzę b. opozycjoniści mają
kontakt między sobą, jak to jest że nie możecie się skontaktować i wzajemnie
pomóc? Zdolności UM i prezydentów są mierne, czas popracować nad tym
elementem. Skarżą się na to okoliczne gminy, ważniejsze ośrodki w Wielkopolsce
(mówią o nas to co my o Warszawie), wreszcie urzędnicy urzędu wojewódzkiego.
POmyślcie o tym żeby to drgnęło, w biznesie...
-
i tak trzymać jak będą dobre drogi to i turystyka i inwestor.
-
Aż szkoda, że tak to wszystko wolno się rozkręca. W 2011 będę wkraczał w
czwartą dekadę życia. Miejmy nadzieje, że moim pysznym skandynawskim autem
kombi, które kupie za akceptowalną pensję, będę mógł realnie śmignąć
obwodnicą. Tak... później A2 do Świecka. Oby!
PS. A nie da się trochę przyśpieszyć?
h_w
-
Zanim przyjedziesz na spotkanie zapoznaj się z historią.
www.youtube.com/watch?v=4EApvBU498M&feature=related
-
[i]Jarosław Nehring ze Stowarzyszenia Inwestycje dla Poznania zapyta o wydatki na odbudowę Zamku Przemysła oraz wiadukt przy ul. Grunwaldzkiej, który ma powstać nad planowaną III ramą komunikacyjną. Trasa jest tak kosztowna, że może nigdy nie powstać.[/i]
Zadałbym pytanie od drugiej strony - dlaczego upieramy się przy tym, że najpierw mają powstać wiadukty i węzły, a dopiero potem trasa trzeciej ramy?
Zdroworozsądkowo i ekonomicznie kolejność powinna być taka:
1. Budujemy trasę trzec...
-
0,5 mln na ścieżki rowerowe dla mieszkańców w porównaniu z 6 mln zł na zapchanie kieszeni agencjom reklamowym za plakaty euro-podobne to prawdziwa moc myślenia grobelistów.
6 mln na parę ton papieru który powisi w kilku miastach przez miesiąc lub dwa...ehh
-
KOńcz Waść wstydu oszczędź!
-
I bardzo dobrze. Może dzięki temu rozbudujemy Bibliotekę Raczyńskich.
-
A rękawy wreszcie będą, czy znowu w grudniu w klapkach będzie trzeba chodzić?
-
Już to widzę jeśli kryterium cenowe jest jedynym, które decyduje o wyborze oferty.
-
W dniach 28 i 29 kwietnia odbędą się wykłady otwarte organizowane w ramach Dni DNA 2011. W ich trakcie będzie się można dowiedzieć:
- czy należy się obawiać GMO?
- jak geny wpływają na nasze zdrowie?
- a jak my możemy wpływać na nie?
Więcej informacji i program imprezy znajdą Państwo na stronie: www.dnidna2011.pl
Zapraszamy!
-
Mozna podziekowac za ta wspaniala wiadomosc odchodzacemu PiS-owi. Umowa o
budowe A2 moze nie byla za ciekawa, ale teraz bedzie za to jeszcze drozej i o
cztery lata pozniej
-
No i po zawodach. Wygrali Chińczycy. Ech! Smutno mi :|
h_w
-
a kiedy wezel na Staroleckiej ??
-
Józek trzymaj się! Walka trwa!