-
My tu o prezentach, sukienkach świątecznych, kombinezonach tchibo a na allegro juz kolekcja next 2011 wiosenna. Nic mi nie przypadło do gustu ;)
allegro.pl/next-wiosna-2011-sukienka-w-granatowe-pasy-3-4l-i1317556275.html
-
Decathlon rozpoczal promocje na foteliki Hamax siesta 2011 wczesniej byly po 299,99
teraz sa po 249,99 dostepnosc mozna sprawdzic na stronie decathlonu.
Ja dzisiaj wysylam meza po ten fotelik bo i tak mielismy go kupic :-)
-
Gazetka promocyjna do smyka od dzisiaj:
dane.okay.pl/iulotka/pdf/smykdo280911.pdf
-
Niestety nie ma części sklepów, w których robiłam w ubiegłym roku zakupy np. befado.
Szkoda :(
-
Przeglądałam właśnie allegro i zauważyłam, że ceny kozaczków Snowride i Track Uno są takie same. O ile dobrze pamiętam, to w roku ubiegłym Track Uno były trochę tańsze. Widziałyście te modele w sklepie? Co takiego mają Track Uno w tym roku, że cena się zrównała?
I przy okazji- czy możecie mi podać długość wkładki w rozmiarach 25 i 26 (oczywiście odejmując to "zagięcie" które jest na piętce)- potrzebuję na stopkę 15 cm:-)
-
Juz pojawiaja sie na zagranicznych stronach,pewnie niedlugo dostepne w stacionarnych sklepach ?
www.hm.com/de/product/93829?article=93829-B
www.hm.com/de/product/94769?article=94769-B
-
Jakby kogos interesowalo:
preview.next.co.uk/children/
-
Kolekcja na stronie www.nextdirect.com się pokazała 08.07 a ja dzisiaj znalazłam chwilę żeby przyjrzeć sie dokładnie ofercie i coś zamówić a tu lipa.. kurtki już nie ma, bluzek nie ma, spodni welurowych nie ma i jeszcze kilku innych rzeczy min. pajaców.
Czy ktoś wie, czy jest jeszcze szansa, że to się jeszcze pojawi i uzupełnią brakującą rozmiarówkę czy juz marne szanse? Zamawiałam juz wiele razy i wszystko było dostępne a dziś to nie było 1/4 tego co chciałam :(
-
allegro.pl/h-m-plaszcz-camel-hit-38-nowy-i1412750977.html
pojawiły sie juz w sklepach? jak cena ?
dziekuje za pomoc:)
-
Są już może dostępne? W zeszłym roku były wcześniej niż 6 grudnia i udało mi się
kupić na mikołaja. A jak jest w tym roku?
-
Wiecie może kiedy w sklepach tj, np Wójcik, H&M, Bartek, zaczynają pojawiać się nowe kolekcje na wiosnę? Dość już tej zimy w sklepach :)
-
Będę musiała kupić sobie buciki do sukienki na komunię córki- w czerwcu. Teraz wchodzą nowe kolekcje, to będzie chyba najlepszy czas. Możecie mi podpowiedzieć jakiś fajny fason- elegancki, ale w miarę wygodny, bo nie ujdę na b.wysokich szpilach.
-
www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieci/girls/index.jsp
:D
-
Czy może ktoś już widział te oto płaszczyki w H&M?http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2011/C01%2093048%2011111%2071%205728%203.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&call=url[ file:/product/large]
-
Mam problem z butami: do tej pory kupowałam Geoxy, ale w tym roku marnie z rozmiarówką.
Poszukuję butów sportowych, w które mogę wyposażyć córkę na kolonie.
Czy taka 1 para butów oprócz sandałów wystarczy na aktywne sportowe kolonie?
Jakie buty Wam się sprawdziły - lekkie Ecco, jakieś masywniejsze z Goretexem?
Nie wiem, w co celować. Fajne są przewiewne adidaski np. Ecco z dziurkami, ale to chyba jako jeszcze kolejna para. Zastanawiam się, czy wystarczy dziecku zestaw sandały + jakieś...
-
Może komuś sie przyda ta informacja, to był zestaw bodajże 5548 albo 5549
[img][img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/rc/je/nmnu/VCoQuC77BxgdMfOhaX.jpg[/img][/img]