-
Czy warto już teraz rezerwować??? Mam w planach daleki wyjazd (2 os. dorosłe +
dziecko 13,5 roku) - np. jakaś Dominikana, Sri Lanka, itp.
Jak patrzę na oferty biur, to widzę że dzisiejsze ceny na ferie 2011 są sporo
wyższe od cen w ferie 2010. Czy wynika to tylko z wyższych kursów EUR/USD, czy
też biura chcą drożej sprzedać swoją ofertę tym najbardziej niecierpliwym, a
potem cena będzie już tylko spadać...? Szczególnie, że sytuacja gospodarcza
jest niepewna i podobno biura podróży maj...
-
Może ktoś się wybiera na tę wycieczkę - Klasyczne Włochy 02.04.2011 ??
pozdrawiam :)
-
Jeszcze przedwczoraj i wczoraj była bogata oferta, a dziś większość sprzedana aż do października 2011 troszke dziwne.....
-
Czy ktoś coś wie kiedy pojawią się w bp oferty na zimę 2011/2012.
-
Czy ktoś może wie kiedy rusza sprzedaż oferty Neckermanna na lato 2011?
Interesuje mnie szczególnie hotel Iberostar Phenicia (Sentido Phenicia), który właśnie w zeszłym roku miał Neckermann w ofercie.
-
Myślimy z mężem o wyjeżdzie do Tajlandii 6.03.2011r z Rainbow Tours . Jest to wycieczka objazdowa -Baśniowa Tajlandia. Czy ktoś może wybiera się w tym terminie ? Jesteśmy w wieku 45+ . W grupie rażniej . Pozdrawiam
-
Kiedy wyda katalogi?
-
Witam ! może będziecie się smiać ale nie jestem wogóle zorientowana w temacie więc może ktoś udzieli odpowiedzi - myślę nad pobytem sylwestrowym z mężem i dzieckiem oczywiście zorganizowanym przez biuro podróży np.na 8 dni , w jakimś kraju w którym będzie akurat wtedy ciepło , zależy mi z powodu dziecka nad niezbyt długim czasem przelotu i raczej żeby nie był to Egipt - czy ktoś był gdzieś na takim Sylwestrze co może polecić , czy są tam jakieś imprezy sylwestrowe ?
-
PILNIE odstąpię miejsce na wyprawę do Czarnobyla w wyżej wymienionych dniach z krakowskim biure podróży Bis Pol. Cena całkowita to 720 zł.
Więcej informacji na stronie biura: bispol.com/czarnobyl-tour/.
Kontakt: 503 820 666 lub oficjalny@op.pl
-
Witam
Temat tej wycieczki poruszany był już w kilku postach - jednak nie za często.
Nie znalazłem też odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.
[b]Dlatego proszę bardzo Wszystkich, którzy byli na tej wycieczce o pomoc.[/b]
1. Czy pamiętacie choć kilka miejscowości i hoteli, w których mieliście noclegi?
2. Czy mieliście jakieś miejsca noclegowe gdzie po zakwaterowaniu można było
udać się na spacer np. nad morze lub po mieście?
3. Czy okazji do kąpieli w morzu była tylko w Antibes?
4. Jak...
-
Od dziś można wreszcie dostać nowe katalogi i zarezerwować wczasy i wycieczki na nadchodzące lato w Itace. Przeglądaliście nowe oferty?! Bo ja przyznam, że zerknęłam na stronę internetową i zaskoczyła mnie spora ilość nowości.
-
Witam czy przy tej psychozie w związku z ew bankructwami biur podróży kupujecie wakacje z oferty first minute
-
Ceny koszmarne!!!
Hotel w którym byliśmy z oferty lato 2010 (3380 zł/os) obecnie w tym samym terminie 3834 zł/os. Miejmy nadzieję, że to nie ceny ostateczne bo jeżeli to jest ta zapowiadana super oferta- 15 % niższe ceny w stosunku do lata 2010 to chyba jakaś wielka pomyłka!!!!!
Patrząc równiez na linie lotnicze z których będzie korzystało TUI Family (Tui pewnie też ;)) to przygody nie wykluczone!!!
-
Do tej pory jeździliśmy z mężem na wczasy na własną rękę. Objechaliśmy prawie całą Europę samochodem i szczerze powiedziawszy mamy już tego dość. Chcemy wreszcie polecieć w jakieś fajne, spokojnie miejsce, leżeć na plaży i absolutnie nic nie robić. Wybór padł na Wyspy Kanaryjskie. Fuerteventura wydaje się być idealnym miejscem. Interesują mnie opinie dotyczące hoteli, miejscowości, atrakcji no i oczywiście biur podróży. Może ktoś z was był, widział na własne oczy i na własnej skórze doświadcz...
-
Proszę doradźcie,
w cenie do 7 tyś. Interesuje mnie zwiedzanie i odpoczynek przynajmniej te 3 dni aby nie wracać zmordowany do pracy.
Myślałem o Mexyku, Tailandii, Kenii albo innym egzotycznym i dalszym miejscu (myślałem też o Indiach ale tam nie ma opcji z wypoczynkiem w końcu to wielki kraj).
Termin od lipca do września i cena do 7 tysi (licząc na lasty).
-
Witam,
proszę o opinie na temat SPRAWDZONYCH, uczciwych Biur Organizujących Kolonie dla dzieci w wieku 8-11 lat. Z tego co czytam to włosy się jeżą na głowie. Chcę wyslać dziecko z bardzo dobrym organizatorem, dla którego najważniejsze jest bezpieczeństwo dzieci, wysokiej jakości, profesjonalni pracownicy, nad którymi czuwa Organizator. Wystarczy grupa zaufanych, godnych polecenia pracowników, dla których kultura organizacyjna i profesjonalizm jest priorytetem w działaniu. Czy takowe biura i...
-
Mam pytanie czy był ktoś może w maju w tym regionie? jak z pogodą? byłam w Tajlandii w połowie kwietnia i raz tylko padało w nocy,czy w maju można się już spodziewać deszczu? Leci ktoś może w tym terminie? Czy warto dokupić kolację z pokazem tańców khmerskich za 20 usd,to coś ciekawego?dziękuję
-
Mój cel był prosty:
ułożyć trasę wyjazdu na ok. 17 dni, koniecznie Azja, łączny budżet nie mógł przekroczyć 3300 zł.
Ułożyłem następującą trasę:
Warszawa- HongKong ( 3 dni) - Singapur ( 2 dni)- Parhentian Island ( 5 dni) - Kuala Lumpur ( 2 dzień) - Bornego ( 5 dni)
Zapewne dla wielu z was jest to trasa szokująca biorąc pod uwagę łączny koszt 3400 zł.
Jak mam tyle zapłacić z biura podróży za Egipt lub z biura podróży za podobną trasę minimum 10 tysięcy to wolę jechać samemu.
...
-
Rozesłali katalogi i co dalej. Wie ktoś coś na ten temat. Sprzedawać
czy za duże ryzyko?
Pozdrawiam
-
czy ktoś wie, które biuro podróży ma już gwarancje zgodne z nową ustawą ?