-
Top 20 programów w 2011 roku
1. RANCZO /SER.KOM.POL./ TVP1 06-03-2011 [b]8 505 195[/b] 46,66%
2. M JAK MILOSC /TELENOW.POL./ TVP2 18-01-2011 [b]8 406 544[/b] 49,10%
3. TELEEXPRESS TVP1 26-03-2011 [b]7 665 817[/b] 56,46%
4. BENEFIS ADAMA MALYSZA /PROG.ROZ./ CZ.2 TVP1 26-03-2011 [b]7 253 691[/b] 50,66%
5. WIADOMOSCI TVP1 26-03-2011 [b]6 907 899[/b] 41,80%
6. WYDARZENIA Polsat 06-12-2011 [b]6 838 721[/b] 41,41%
7. TELEKAMERY TELETYGODNIA 2011 - WIECZOR GALOWY /RELACJA/...
-
Watek poprzedni daaawno przekroczyl 500, ale, jak mnie znacie, to wiecie, ze czekam zawsze na 1 ;) Dzis wyjatkowo - dzien wczesniej i ciekawa jestem, czy listopad bedzie na tyle bogaty, ze zdazymy jeszcze przed koncem roku jeden watek zalozyc? :)
A na jutro wieczor - ja zasiadam przed "Australia" - choc nie przepadam za Nicole, to bardzo lubie Hugh Jackmana :)
-
z nowym rokiem szkolnym ;) z nowym watkiem :)))
Nie wiem, co na dzisiaj, bo troche oderwana jestem od tv.
Ciekawa jestem nowej ramowki, ktora juz od przyszlego tygodnia. A Wy?
-
I jak wrażenia po odcinku?
Dla mnie dziwny pomysł z dzikimi kartami - wyciągnęli je jak królika z kapelusza. Powinni byli wcześniej poinformować, że w ogóle będzie jakieś głosowanie w Radiu Zet, i choć przez chwilę poudawać, że tłumaczą, dlaczego wybrali takie, a nie inne osoby do tych "pojedynków"... Coś przegapiłam czy naprawdę dzikie karty wyszły na jaw dopiero teraz...?
-
W poprzednim peklo 500 juz dawno, ale jak mnie znacie, to wiecie, ze czekalam do 1 :)))
Cos ciekawego na dzis? jutro, niedziele?
P.S. za tydzien jade na wakacje :)
-
jak wrażenia?
ja osobiście jeszcze bardziej zakochałam się w Michale ;) no i solówki Kuby, Pauliny i Sebastiana faktycznie najlepsze.
-
poziom calkiem wyrownany (chociaz wciaz nie uwazam, ze to najmocniejsza obsada), wiec jasne bylo, ze odpadna osoby, ktore wyciagna najwiecej smsow.
I szkoda mi Maszy, chociaz byla wyraznie faworyzowana przez producenta.
Odejscie Sebastiana nie zrobilo na mnie zadnego wrazenia.
-
poziom w sumie sie wyrownal (chociaz dalej twierdze, ze to nie jest najmocniejsza ekipa finalowa) i nie dziwie sie, ze jurorzy nie byli zgodni co do swojego wedryktu.
Bardzo mi zal decyzji widzow, bo moim zdaniem Kuba zaslugiwal na scisly final (niestety usmiechniety blondyn byl skazany na przegrana z mrocznym emo), a Alissa nie powinna poleciec po tym wystepie w duecie i solowce (fantastycznie osadzonej w muzyce).
No ale polecieli.
Szkoda.
-
Wrażenia? :)
-
Dlaczego jutro nie ma bezpośredniej transmisji z gali rozdania fryderyków tylko krótka 30 minutowa relacja przed pólnocą? W końcu to nagrody wymyślone przez TVP i w końcu bardziej prestiżowe dla tych bardziej ambitnych artystów. Myślałem że będzie jak zwykle transmisja bo nominacje w większości bardzo ciekawe i z przyjemnością by się obejrzało występy Raz Dwa Trzy, Brodki, Czesława Mozila, Dabrowskiej itp. ale jak widać TVP woli puszczać kilkansacie razy na tydzień chłam z tandetnymi pseudogw...
-
Rozumiem, że brak wrażeń? ;)
-
Eurowizja nie wyczerpala Waszych mozliwosci? Ogladacie? ;)
-
z lekkim poczuciem beznadziei, ale jednak zakladam ten watek ;)
-
czas zaczac ;)
-
juz wylacznie sila rozpedu...
kibicujemy pani Malgosi? ;)
-
co, juz sie wszyscy zniechecili? ;) nie ma chetnych do ogladania ani komentowania? :P
-
Nikt się nie emocjonuje?
Nikt nie czeka na cyrkowców i "pląsarzy"?
Nikt nie zamierza zbijac "baków" po katach?
Luuudzie - szoł się zaczyna!!!
-
juz dziś "święto" europejskiej piosenki :D
-
Tradycji zadosc by uczynic, zakladam kolejny watek (w tamtym juz dawno przekroczylismy 500, ale czekalam, zeby zaczac od nowego miesiaca ;-) ).
Na majowke i tak za ciekawych propozycji nie ma niestety :(
Barbasiu, Pepsic, Greku - a jak Wam sie podobala kolejna Jackie? Mnie coraz bardziej podoba sie ta mloda pielegniarka Zoe - jest zdecydowanie moja faworytka! A pan-maszynka do tabletek naprawde na psychola idzie, brr
A -i jak Instynkt? Ciekawie sie zrobilo ...
-
Zgodnie z zapowiedzia - zakladam :)
Wewzwiazku ze zblizajaca sie oskardowa noca uprasza sie towarzystwo stale, a takze dochodzace (mam nadzieje, ze bedzie Was wiecej!) o zamieszczanie swych typow - czasu jeszcze chwila na zastanowienie zostaje :)