-
Czy jest ktoś kto planuje już urlop na 2011r.? Konkretnie interesuje
mnie Egipt wzdłuż Nilu z Rainbow Tours.
-
Witajcie,
od jakiegoś czasu marzę, żeby wyjechać nad ciepłe morze i odpocząć, jednak przez ostatnie lata z różnych powodów nie było mi to dane. W tym roku powiedziałam sobie, że pojadę i dążę do tego celu, ale brakuję mi osoby która tak jak ja marzy, żeby oderwać się od codzienności i wyjechać.
A teraz konkrety:
chciałabym wyjechać w czerwcu, na początku, lub pod koniec maja. Cena około 2000 zł. Czas - 7-9 dni. Z wyżywieniem, jeśli znajdziemy All Inclusive za taką cenę to jeszcze lep...
-
poszukuję bezproblemowych osób chętnych na wyjazd w terminie od 22.04. - ok 9.05.2011.
kierunek do ustalenia.
-
Poszukuje Pani , która podobnie , jak ja nie ma z kim pojechać albo do Grecji , Francji , może Turcji .... Chodzi mi o wspólny pokój , albo osobno , tylko , żeby mieć Kogoś w podróży , bo sama troche mam obawy . Mam 39 lat , nie pale , dostosowuje się do różnych warunków , jestem pogodną osobą , nie marudze .... A może Ktoś coś by doradził , gdzie pojechać , bo to ma być na moje urodzinki , sama sobie chcę taki prezent sprawić , bo wyjazdy najbardziej mnie cieszą, pozdrawiam i prosze o porade...
-
Witam
Poszukuje współtowarzyszki zorganizowanego wyjazdu do indii i nepalu na przełomie lutego i marca. Skłaniam się na razie do Logos toura, ale jeszcze to nic pewnego. Jestem z Warszawy mam 25 lat i ogromną chęć zobaczenia kawałka świata, a niestety zbyt mało odwagi, żeby pojechać w te rejony sama.
Proszę o odp na maila gazetowego.
-
Zostały dwa ostatnie miejsca na wyprawę do Norwegii 5-24 lipca 2011 - 6,5 tys. km w 20 dni. W programie m. in. Prekestolen, Kjerag, Folgefonna, Bergen, Hardangerfjord, Hardangervidda, Voringfossen, Vang, Gjendesheim, Sognefjord, Jostedalsbreen, Jotunheimen, Arland, Flamsbana, Fjaerland, Nordfjord, Strynfjellet, Geiranger, Droga i Ściana Trolli, Trasa Atlantycka, Gjovik, Oslo.
Szczegóły:
www.norgetrip.pl
Ważne do wyczerpania wolnych miejsc.
-
Poszukuję koleżanki na zorganizowaną wycieczkę do Chin w kwietniu 2011 ( W krainie złotego smoka z RT, do końca grudnia mają ciekawe zniżki). Ja 38 lat, bezkonfliktowa, nie palę.
-
Głównie planuję powłóczyć się na własną rękę po Gruzji, ale wchodzą też w grę okoliczne kraje, np. Turcja.
Korzystam z biletu Lufthansy do Tbilisi. Aktualna jeszcze cena to 1050 zl.
owad@autograf.pl
-
Poszukuję jednej osoby na wypad na Syberię .Planowany czas to czerwiec-lipiec 2011.
Szukam tak wcześnie gdyż wspólne spędzenie 30 lub 40 dni razem wymaga lepszego poznania .Jestem singlem w wieku 50 lat.Może ta wyprawa spowoduje,że przestanę nim być???
To jednak nie jest warunkiem wspólnego wypadu!!!
-
Moze zbierze sie jakas grupka na wypad wakacyjny, jestem samotna osoba a tez chcialabym wyjechac w cieple kraje pozdrawiam
-
Witam :)
Szukam towarzysza/szki podróży do Chin. Planowany wylot: 28 kwietnia, powrót: 4 czerwca. Pierwszych kilka dni w Szanghaju, aby przetrwać tamtejsze święto pracy, a potem w drogę :) Plan podróży: brak planu, wyjdzie w praniu :) Plecak, pociąg, hostele i duużo zwiedzania.
Czekamna kontakt pozdrawiam
Leszek
Tel. 696 170 557
-
jestem kobieta i szukam osoby sympatycznej aby obnizyc koszty mieszkania w pokoju hotelowym
chetnie z polnocy polski
zapraszam
-
Pozwiedzajmy Europę:))
moze znajdę parę osób z pomysłami na lato :)) może być wyjazd z biura podrózy, może polatać po europie, w grę wchodzi lipiec im sierpień
Mam miesiąc urlopu i chcę go maksymalnie wykorzystać>> wstepna propozycja to BUS i jechanie przed siebie:))lub jeśli mniej osób to samochód osobowy i to samo:))
-
Witam.Mam 23 lata i szukam kogoś na wakacje w ciepłe kraje,obojętnie gdzie. Byle ciepłe miejsce tak na 7 dni, do 2 tys. za osobe .
Jest ktoś chetny?
Ewka
-
Witam, szukam chętnych na niskobudżetowy organizowany na własną rękę wyjazd do Maroka.
Plan podróży pozostawiam negocjacjom, termin najlepiej druga połowa lutego, czasu zostało już niewiele na zarezerwowanie lotów.
Szukam osób najlepiej w wieku podobnym do mojego (mam 28 lat) i chętnie z woj. łódzkiego (ale niekoniecznie).
Pozdrawiam.
Przemek.
-
Witam,
robie plany na te wakacje, raczej nasze gory ale na spokojnie:) lubie robic zdjecia,
nie szaleje z plecakiem od schroniska do schroniska (tak nadmienie), wole na spokojnie delektowac sie pieknem okolic :) rzucam luzno, bo troche sie boje tak szukac ludzi ale kto nie ryzykuje.... :)
pozdrowienia!
-
Poszukuję towarzyszki na ok. dwutygodniowy wyjazd, najlepiej z W-wy lub okolic, bo dobrze byłoby się wcześniej spotkać. Co do kierunku mam kilka pomysłów, ale jestem też otwarta na propozycje :). Mam 37 lat.
-
Zbieramy ekipę na wyprawę do Meksyku lub chętnie dołączymy się do
kogoś kto się tam wybiera. Jak na razie mamy tylko pomysł :) Fajnie
by było zebrać większą ekipę i wspólnie coś zorganizować.
-
Szukam koleżanki 50+ Warszawa i okolice.Zwiedzanie Grecji - Rodos,Kreta .Chętnie w czerwcu ,ale może być inny termin do uzgodnienia.