2011

(23 wyniki)
  • tradycyjnie...... all the best.... dla wszystkich uczestnikow Aqua,bez wyjatku.... wlasnie sie zaczal...
  • Przygotujmy się by godnie upamiętnić pierwszą rocznicę smoleńską. Niech pamięć o tych co polegli na ziemi smoleńskiej będzie dla nas żywych zobowiązaniem do kontynuacji ich, naszej drogi życiowej. kecaw
  • Hasza omijać postanawiam, i proszę Hasza o wzajemność. Niemniej jednak , gdyby Mu sie nieodczepiwać, od moich postów zechciało:) Zawsze mam na podorędziu- nie ma przebacz! Sam się naraża, czego świadkami jesteście, mili forumowicze. Szczęśćbosze, Izawszedziewico czuwajcie. Psyt- zawsze dziewica, a niż demograficzny? [b]??[/b] www.poomoc.pl/
  • Biali przegrywają. Wg spisu z lipca 2011 nie-białe mniejszości uzyskały większość. Ponoć niejaki Richard Pryor (kto to jest? ni cholery nie wiem - aaa, to ten komik, wyguglowałem) powiedział: “What the matter, y’all stop fuckin’? There will be no shortage of niggers. Niggers is fuckin’.” I tak to.
  • zezoro u fyma@Kazia Szanowny/a Kaziu zanim jeszcze raz zwrócisz się do mnie w stylu "piszesz jak potłuczony" skonsultuj się ze swoim prawnikiem, przy okazji zapytaj, czy moje żądanie DOSTĘPU DO INFORMACJI PUBLICZNEJ, skierowane do pani Zuzanny Kurtyki, wykonującej czynności w związku i w nastepstwie tragicznej śmierci jej Męża, jest - właściwe - poprawne - uzasadnione - oraz godne dodatkowo wykonane w imię zagrożonego interesu publicznego. Kiedy już się z tym intelektualnie uporas...
  • -- [color=#FF0000][b]Agnieszka Wiśniewska nie chce wydatków na badanie historii dla IPN ze wzlędu na brak papierów do emerytury Modzelewskiego.[/b][/color] Qrde felek......znam takich co pracowali a Mazowiecki olal im papiery zatrudnienia. Takie gó...ary piszą o ważniejszych rzeczach ni zabici Polacy w dziwnych okol. [img]https://i.wp.pl/rozrywka//gallery608480/2011/02/06/krajewski_akpa13.jpg[/img] [img]https://i.wp.pl/rozrywka//gallery608480/2011/02/06/krajewski_2003_AKPA.jpg[/i...
  • forum.gazeta.pl/forum/w,13,122382048,122398430,Re_Lzesz_Haszu_jak_najety_bo_ci_glupio_poniewc.html?wv.x=2 rezentacja pokazuje, że była zgoda do zniżania do wysokości 500 metrów na której wykonuje się manewr lądowania. W tym czasie w wieży na lotnisku w Siewiernyj trwają rozmowy na temat pogody. Informacja od bazy meteo mówiła o widoczności na poziomie 800 metrów, jednak zastępca dowódcy bazy mówi, że widoczność sięga 200 metrów. Eksperci podkreślają, że wieża nie informowała o lotnisku z...
  • prawdaxlxpl.wordpress.com/2011/01/18/sfalszowane-stenogramy/
  • To posłuchajcie, co dla mnie zrobił kościół, co reformacja, a co Marks. www.radiomaryja.pl/dzwieki/2011/01/2011.01.01.rn23.mp3[b]??[/b] www.poomoc.pl/
  • Minister Zdrojewski powiedział podobno " wzrost VAT na książki spowoduje że w 2011 roku wzrośnie czytelnictwo " Cholerka. To może niech podniosą do 30 % to ludzie zaczną więcej czytac i może trochę myślec a nie łykac bezkrytycznie co w TuskVisionNetwork powiedzą :)
  • i ich wyczynach... hotair.com/archives/2011/02/15/horrendous-cbs-reporter-brutally-sexually-assaulted-during-cairo-protests/
  • forumzn.katalogi.pl/Prezydent_Kaczy%C5%84ski_NIE_%C5%BBYJE._Katastrofa_pod_Smole%C5%84skiem_cz%C4%99%C5%9B%C4%87_2_-t13182-s160.html oczywiscie nie jest to wątek o paleniu...chyba, że teczek...... CZYLI DLA WAS =SPAM.
  • -- [color=#FF0000][b]*....i dlaczego[/b][/color] ATak na Irak?...pamietacie PRETEKST i wszystkie imponderabilia? łacznie z klamcą o broni biologicznej żyjacym sobie w €Unii...jako bohater? a jak anglosasi (Anglicy i USA) traktuja...??? ?????????? . Pamietamy My Polacy jak nas w Jałcie......... w trabe?... A sojusz mieliśmy z anglosasami i frankonami na BETONOWYCH PODSTAWACH... z rozpisaniem terminów, rodzajów ataku czym gdzie jak do najdrobniejszych sczególików szt...
  • otóż około 17 byłem pod pałacem prezydenckim. I okazuje się, że postawiono tam barykadę wokół pałacu. I to nie są jakieś barierki, to jest metalowy płot zza którego nic nie widać. Wygląda jak barykada, i dochodzi do samej ulicy, co powoduje, iż chodnik po stronie pałacu wyłączony z ruchu jest. Nie trzeba dodawać, że jest pełna mobilizacja ze strony policji, straży miejskiej, straży pożarnej (z wozami bojowymi). I oczywiście ze strony mediów. Kamerzystów i fotoreporterów tam jak mrówków jest...
  • -- [color=#FF0000][b]w jakim kraju.............130 krów zatruto... 3 psy rozszarpują ciałko 5 -latka... OBRAZY ZARAZ PO SMIERCI MALARZA>.. WY mnie ........jaaaaaaaaaaaaaK.....od 5 lat a od 10.. co to za HOŁOTA.........*[/b][/color]
  • [color=grey][u][size=18][b]__Czy chcesz zamienić Faqowy Faq na __________________MAGIEL?________________ cytat niejakiego adwokata H _[/b][/size][/u][/color]
  • [color=grey][b][quote]Wyobcowani z Narodu www.radiogdansk.pl/?a=news&id=59828 Skomentuj wiadomość Liczba komentarzy: 4 Dodaj komentarz Dla niektoryh pamiec historychna moze nie istniec?! ... 01.03.11 [16:03], autor: MATEUSZ Bardzo dobrze ze po 60latach przypomniano sobie ze t... 01.03.11 [15:57], autor: LUDWIG (abudzanowski@wp.pl) [size=20]PRZESTAŃMY JUŻ GRZEBAĆ SIĘ CIĄGLE W PRZESZŁOŚCI.ŻOŁN... 01.03.11 [15:55], autor: henryk19444 (henryk.adamcz...
  • Dialog?(15)

___jak rasiści/naziści zmanipulowali Paderewskiego - hasz0 03.01.11, 12:52 Dziś taki Kotlet czy Nielot robią powtórki scanne - hasz0 03.01.11, 12:54 Re: Dziś taki Kotlet czy Nielot robią powtórki s - hasz0 03.01.11, 12:56 Re: Dziś taki Kotlet czy Nielot robią powtórki s - hasz0 03.01.11, 12:57 _______POrównaj soebie yełopie 1 z 2. - hasz0 03.01.11, 13:03 Re: _______POrównaj soebie yełopie 1 z 2. - hasz0 03.01.11, 13:05 Re: _______POrównaj sobie yełopie 1 z 2. - hasz0 03.01.11, 13:06 __...
  • -- [color=#FF0000][b]SKANDAL! Brakw studiu polskim Przewodniczących Komisji Sejmowych Rządowych d/s Katastrofy w Smoleńsku.....zadaje pytania jakiś dupek z TVN24..[/b][/color]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się