-
jakie są różnice między tymi rocznikami oprócz kolorów, bo różnica cen jest znaczna. Jak wygląda amortyzacja i podbijanie w tym wózku?
-
Witam,
mam ogromną prośbę do posiadaczek Baby Jogger City Elite 2010 lub 2011. Chodzi mi o model z jeszcze pompowanymi kołami, ale już z hamulcem w rączce.
Mam zamiar kupić wózek promocyjnej cenie w www.o-baby.de, poinformowano mnie, że koła są pompowane. Hamulec podobno jest jednak nie nożny, ale właśnie w rączce. Czyli wygląda na to, że jest to forma przejściowa wózka - w 2009 koła są pompowane i hamulec nożny, w 2011 koła piankowe i hamulec w rączce.
I tu moje pytanie - jak (jako ...
-
Dziewczyny, ja w temacie wózków jestem zielona za to widzę, że tu są prawdziwe ekspertki :)
więc postanowiłam zapytać, czy wiecie może jakie są różnice pomiędzy Murą model 2010 a 2011?
Na pierwszy rzut oka to kolory oczywiście i coś z koszem, w kolekcji 2011 chyba jest większy...
I jak to jest z przecenami wózków? Są wyprzedaże zeszłorocznych modeli czy hurtownie zamawiają na bieżąco więc nie mają co przeceniać? Na bobowózki widziałam Murę 2011 spacerówkę za 1700 z hakiem więc raczej nor...
-
Widzieliście kolekcję Emmy na 2011 rok?
Dużo nowości jest.
Zauważyłam nowy stelaż aluminiowy do Edge oraz Mondiala. Odważne połączenia kolorów (czarny + błękit, róż ;) - choć dużo ciemnych a ja wolę jasne wózki.
No i stelaże w białym i czarnym kolorze.
Ciekawe kiedy będą dostępne w PL.
-
Witam, wszystkie posiadaczki lub przyszłe posiadaczki X LANDERA XQ, proszę o opinie o tym wózku:
- jak sprawdza się w terenie,
- czy mniejsze przednie koła dają radę na naszych "polskich" chodnikach,
- czy łatwo się prowadzi,
- czy jest awaryjny,
itp.
Pozdrawiam
-
Praktycznie zdecydowałam się na ten wózek i teraz kupic teraz ten 2010, czy poczekać na 2011? Wiecie coś może? będa jakieś różnice?
bo modele wczesniejsze a 2010 to jest zupełnie inne siedzisko, wczesniejsze to Nomad, a te z 2010 dużo wyższe.
Poradźcie bo już mam dość spacerów bez dużego wózka :(
-
j.w? coś już wiadomo?
[/b][/b][/b]
-
Happy Baby ma już na swojej stronie częśc kolekcji 2011 Maclarena. W końcu Techno dostało kolor, a Volo nie ma już białej budki. Aż mnie kusi żeby wymienic mojego szaraka Techno na błękitnego ;)
-
czy w tegorocznym modelu mutsy transpotrer poradzono sobie z kwestią felernych , łamiących się stelaż na które niektórzy uzytkownicy skarzyli się w 2009-2010 ?
czy rózni się czyms od modelu z 2010?
podnozek w spacerówce 2011 jest regulowany?
czy dokupując oddzielnie fotelik maxi cosi trzeba tez oddzielnie kupić adaptery?
chętnie skorzystam z biezacych opinii nt. uzytkowania tego wózka
-
Ktokolwiek widział ktokolwiek wie ;)
Jak na żywo wyglądają te daszki czerwony i niebieski, podobne do fotek czy nie? I jeszcze jedno czy ten pasiasty sedonia to cała siateczka na siedzisku?
-
jak w tym cholerstwie wyprać tapicerkę? Przecież ona się nie zdejmuje (albo ja ślepa jestem)... Macie jakieś pomysły? Helpunku, mój synek wyświnił ją przeokrutnie :)
-
Mam model 2008 lub 2009 czy od tego czasu jakieś istotne zmiany wprowadził producent?
-
Co sądzicie o tym wózku??? Czy ktoś go używał?? Przeszukałam cały internet i stronę producenta, ale znalazłam głównie informacje o condorze. Zachęca mnie niemiecka solidność (gdzieś wyczytałam, ze to mało snobske, ale solidny producent)Dość duże pompowane koła, z przodu skrętne, wygodny bagażnik i lekki mocny stelaż.dobrze się składa i nie zajmuje dużo miejsca. Gondola moim zdaniem cieżka- ok 6 kg, ale z wentylacją, budka składana w systemie albo leży płasko, albo stoi.To chyba wada. Za to ...
-
Już jest katalog i nowa kolekcja:
global.pegperego.com/babyproducts-site/catalog-downloads/
-
dziewczyny co myślicie o tym wózku - na razie wydaje mi się najbardziej optymalny - ma jakieś wady? kiedy będzie kolekcja 2011?
-
www.youtube.com/watch?v=2KYFOCVD4YQ&feature=related
i o udogodnieniach (bardziej pionowe oparcie i uszytwniane):
www.youtube.com/watch?v=AeornEi_G0A&NR=1
-
Mam dylemat - nie mogę się zdecydować czy dla prawie dwu latki kupić Questa czy City Mini? Ma to być już ostatni wózeczek do końca okresu wózkowego (mam nadzieję :).
Obecnie używam Bugaboo Cameleon i uważam, że jest to świetny wózek. Teraz potrzebuję wózka mniejszego, który składał się w jednej części i łatwo będzie z nim podróżować ( samolot/ samochód). Ma to być drugi wózeczek, bo jestem bardzo przyzwyczajona do mojego Bugaboo i na pewno częściej będę go używała, no chyba że zakochamy się ...
-
Szukam idealnej spacerówki dla rocznej dużej dziewczynki. Zdecydowałam się na Zoopera Waltz, bo ma wszystko czego potrzebuję:
1. bardzo szerokie siedzisko
2. naciaganą budkę z okienkiem
3. pojedynczą rączkę
4. jest leciutki 7kg
Niestety, przymierzyłam córke do tego wózka bedąc u znajomych i masakra - ciężko skręca, słabo się podbija. Wydaje mi się, że przy leżącym dziecku byłoby ok, a przy siedzącym, cały ciężar przenosi się na przednie kółka i bardzo źle się nim jedzie.
Doradźcie co...
-
Czekam i czekam i nic. Dzwoniłam do mini maxi i tam narazie wogóle nie planują bo muszą sprzedać starą. No myślałam, ze padnę z wrażenia. W happy baby nikt nie odbierał. Na maclaren pl nie ma jeszcze volo. Czy któraś ma jakieś wiadomości? Pilnie potrzebuje...
-
jestem coraz bliżej kupna spacerówki dla mojej półrocznej córeczki, właściwie zamykam się w peg perego. W sklepie przejechałam się Velą i rewelacja - leciutka, fajna ta rączka, naprawdę można prowadzić jednym paluszkiem z prawie 10kg pannicą, ale nie ma pozycji do spania, no i po złożeniu trochę jednak duża. No więc zaraz potem zakochałam się w SI, choć zastanawiam się jeszcze nad pliko. Kupię chyba w DE, bo tam zdecydowanie taniej, a teściowa mieszka w Berlinie, więc może tam działać w moim ...