-
Wiem, że jeszcze bardzo dużo czasu do zimowych ferii, ale ponieważ
wyjeżdżam sama z dzieciakami, pozwolę sobie już teraz zagaić temat.
Ja - kobitka + 2 chłopców 14 i 11 lat , Sunrise Tirana Aquapark,
16.02.2011-24.02.2011.
Gdyby ktoś ,wybierał się w podobnym terminie, niech się odezwie.
Prosiłabym też o info o hotelu - bardzo mało polskich informacji
(holidaycheck i tripadvisor znam) - szczególnie osoby, które były w
zimie. Chodzi mi najbardziej o podgrzewanie basenów, w biurze ...
-
Witam,jako,ze mam 15 letnie dziecko szukam hoteli w Egipcie ze zniżka do tego wieku.Exim znów leci sobie z klientami w kulki.Patrzyłem tylko na Hurgade i tam w katalogu większość hoteli jest ze znizką do 15 lat.Ale to nieprawda!!! ,tak jest tylko w katalogu :( Znów oszukują ludzi.Na ich stronie internetowej zniżki w tych hotelach są,ale do 14 lat,tak samo powiedziala pani na infolini.Jak można wydać katalog z błędnymi informacjami,powinni za to odpowiadać!!!
-
Lista dla osób lecących jeszcze w tym roku jest tu: wyloty rok 2010
Rok 2011 - bardzo proszę o wpisywanie w odpowiednich miesiącach i podawanie w tytule postu daty wylotu lub pobytu w Egipcie.
-
Które biuro ma najtaniej dziecko sezon 2011
Itak Życzy sobie bardzo duzo ponad 1500 zł
Wylot czerwiec 2011 hotel 4,5 do 5 gwiazdek, tylko all, animacje dla dzieci, maluch 3 latka 2 osoby dorosłe, bardzo dobre wyzywienie
Rozważam hotel Jungle Aqua Park czy to dobry wybór czy lepszy bedzie Dana Beach - Hurghada, albo coś może lepszego...
I ewentualnie Sharm el Sheik Iberotel Palace lub... ewentulanie jaki hotel inny wziąść pod uwagę
Dziekuję za wszystkie odpowiedzi.
-
Miejsca, które odwiedziliśmy: Luksor, Kair, Oaza Fajum, Wadi Ar-Rajlan (Słone wodospady), Wadi Hitan (Dolina Wielorybów), Pustynia Fajum, Wielka wydma Abu Muharrak, Oaza Baharija, Pustynia Aqabat, Ain El Maqfi (Zielone trawiaste jezioro), Ain El Serw (Źródełko na środku pustyni), Ain Khadra (Magiczne Źródło), Biała Pustynia, Kryształowa Góra, Czarna Pustynia.
Do Egiptu wybraliśmy się rejsowym samolotem LOTu. Pierwszy tydzień z założenia miał być leniwy, na miejsce swojego lenistwa i zabaw...
-
Co sądzicie o ofercie Triady na lato 2011?
-
Kurcze wcześnie trochę,i co tu robić?????????
-
W Alfa Star właśnie pokazały się oferty na lato 2011. Tylko Egipt i jak dla mnie bez rewelacji cenowych.
-
Witam wszystkich :) właśnie wróciłam z Egiptu i chcę przekazać wszystkim wyjeżdzającym kilka wskazówek. Ogólnie ja nie jestem zadowolona z urlopu w Egipcie HURGHADA . Biuro Oasis OK godziny wylotu są nie fer ponieważ jeden dzień mi ukradli tak to panowie rezydenci naprawdę się starają i są pomocni :) ale i troszkę naciągają. wycieczka Luxor dla mnie strata czasu i kasy:( UWAGA nie dajcie się nacjągnąć na rejs po Nilu !!!!!!!!!! brudno widoki :) Brak ich, zobaczycie to co z autobusu brud, bie...
-
Chcę wybrać się w tym czasie wraz córką właśnie do Egiptu na
zwiedzanie. Na stronach biur podróży czasem trudno zorientować się w
terminach czy cenach. Albo strony są czasem niezrozumiałe albo ja nie
potrafię się po nich poruszać. Czy jest strona na której można
porównać wszystkie oferty? Na easygo np nie ma wszystkich biur, pod
kątem rejsów jest mało ofert. Albo może zadowolone osoby wpiszą swoje
rejsy na których były i podadzą nazwę biur. Chcę tydzień zwiedzania i
tydzień wyp...
-
Hej, dzisiaj byłem w biurze podróży mam lecieć w czerwcu z sun&fun rezerwacje zrobilem juz w grudniu. 11 lutego kolejna rata, na dzien dzisiejszy wplacilem prawie 800zl. Mowia mi, ze "...smialo mam wplacac kolejna rate, ze wybiora sobie prezydenta i bedzie ok, ze to sie zmieni..." i w ogole. A Ja nie wiem co mam robic, zupelnie! Chcialbym zrezygnowac, ale to co wplacilem pewnie przepadnie, prawda? albo zamienic na inny kierunek z tym samym biurem? To chyba wpaśc z deszczu pod rynne.
-
ponoc od letniego sezonu rusza nowy jungle w makadi
bardzo prosze o informacje na ten temat
-
SUN&FUN - najgorsze biuro na świecie!!!
Zero SUN, a FUN taki, że spotkamy się w sądzie...
Jakby co - odradzam
W dużym skrócie - miałam lecieć do Hurghady 11.02. Po komunikacie MSZ Sun&Fun nie odwołało lotów. Dali jedynie możliwość zmiany terminu, albo do destynacji, przy czym decyzja do 04.02. W czwartek 03.02 pojawił się Apel MZS, aby nie latać do Egiptu, plus Premier powtórzył to samo. Moja mama jest przewlekle chora... Postawiona pod ścianą napisałam Ostąpienie od Umowy w związku ze ...
-
1. W Egipcie
2. z wyrkiem
3. i żeby coś jeść dali.
Co polecacie?
Dario.
termin 30 luty 2011.
-
Wiem że to ani pierwsze ani ostatnie BP jakie upadło, ale jednak Selecturs- członek Polskiej Izby Turystyki, posiadacz certyfikatu "Solidna Firma", mowiło sie o ich wejściu na giełdę.Ni jak nie da się ich porównać np. Z Kopernikiem. A tu klops. Mi osobiście jeszcze w dniu ogloszenia upadlości ofertę last minute na maila przysłali. To był naprawdę superlast
Ciekaw jestem jak to wydarzenie wpłynie na zaufanie do biur podróży w ogule. Oczywiście znajdą się tacy co lataja tylko z Niemiec i ich t...