Forum Kuchnia Thermomix
ZMIEŃ
      ceny

ceny

(8 wyników)
    • możec ie mi coś wytłumaczyć, bo ja tu czegoś nie kumam - w sklepie Vorwerk on-line ceny thermomixów w zależności od modelu to np. TM 31 581zł za naczynie miksujące kompletne, bez książek, varomy i kopystki, ale nawet z nimi to za Boga nie wyjdzie te prawie 4 tyś.zł. Skąd te różnice? czy thermo kupowane u "handlarzy" są ze złota? pytam, choć jestem dośc sceptycznie nastawiona do tego cud- urządzenia, ale moja teściowa bardzo chce mi go sprezentować, więc szukam, porównuję ceny i o...
    • jestem przed zakupem thermomixu dowiedziałam się że koszt to 3935 a na raty 216x20rat mieszkam na śląsku moje pytanie czy te ceny są zróżnicowane i mogą sie różnić
    • Jak to jest, że na prezentacji proponują mi cenę ponad 3 900 zeta, a na allegro nowy, z gwarancją thermomix mogę kupić za 3000? Coś tu chyba jest nie tak!
    • Ile obecnie kosztuje nowy thermomix
    • Ja kupilam swoj TM w Niemczech (bo tutaj mieszkam) i wlasnie czekam na zamowiona ksiazke w jezyku polskim. Czy wiecie moze gdzie i za ile moge dokupic wiecej ksiazek z przepisami? BO ceny do kupienia u mojej niemieckiej "pani" sa strasznie wysokie!! Jesli ktos moze mi pomoc to porsze o kontakt: oconnorki@mac.com
    • Bardzo pragnę kupić TM31 ale po znacznie niższej cenie niż proponowane przez przedstawicieli czyli 3600-3950,-....dla mnie to za drogo!!! Czy jest możliwe kupic nowy znacznie taniej ???
    • Witam! Czy ktoś jest zorientowany ile kosztuje teraz TM? Czy można cos utargoeać:)?
    • Zamierzam kupic thermomix , poradźcie który jest najlepszy TM 31 TM 21 TM 3300. Za porady dziękuje. Aaaaa jak wyglądają prezentacje w domu czy są jakieś profity:) typu mały upust:) Pozdrawiam Renata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się