azaheca 11.06.08, 12:57 Do Marrakeszu bym pojechała nawet na suku się targowała chociaż tego szczerze nie znoszę ale Marrakesz? bardzo poproszę... o pęczku mięty pamiętać muszę bo z tego smrodu cierpię katusze starą dzielnicę nędzy zwiedzając o kozie łajno się potykając.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madohora Re: Wakacyjnie... 11.06.08, 14:23 Inny Marrakesz mi się śni Lecz na fanaberie kasy brakuje mi Ale ciągle jeszcze w to wierzę Że w tym basenie sobie poleżę Odpowiedz Link
madohora Re: Wakacyjnie... 11.06.08, 14:28 Za szybko post wysłałam I galerii nie dodałam www.papuga.pl/galeria Odpowiedz Link
azaheca Re: Wakacyjnie... 11.06.08, 21:18 Wygląda jak pałac Szeherezady mnie także nie stać,i nie ma rady całą kasę inwestuję bo mój biznes nie próżnuje ciągle nowe są bajery i mój podziw dla nich szczery zakupami wciąż skutkuje na to kasy nie żałuję. W krajach arabskich niezbyt gustuję lecz do Maroka sentyment czuję te piękne plaże nad oceanem no i krewetki flambirowane.. Odpowiedz Link
madohora Re: Wakacyjnie... 13.06.08, 17:41 Mnie chyba w tym roku nasze polskie góry Może wybierze się ze mną znajomy któryś Niestety w tym roku nic mi nie pomoże To tylko Beskid teraz być może Odpowiedz Link
azaheca Re: Wakacyjnie... 14.06.08, 00:42 Tych Beskidów ci zazdroszczę od wakacji długo poszczę tak się w życiu porobiło lecz w ogródku także miło turyści obok w grupach śmigają przecież oni wakacje mają czyli nie jest ze mną tak źle bo skoro innym tu być się chce? Odpowiedz Link