kawa

(4 wyniki)
  • Drodzy, jak w temacie. Nie chcę faszerować się shitem, co pomoże w utrzymaniu światłości umysłu i nie zasypianiu po drodze? Oprócz naturalnie przerw i spacerków?
  • Witam, właśnie wróciłam z targów medycyny naturalnej, które miały miejsce wczoraj i dzisiaj w Toruniu. Chciałam podzielić się z Państwem informacjami dotyczącymi pewnego produktu, który tam poznałam. Bardzo dużym zainteresowaniem cieszyły się produkty (kawa, herbata, czekolada pitna oraz mydło,pasta do zębów i suplementy diety) z dodatkiem malezyjskiego grzyba Ganoderma lucidum, inaczej nazywanego Reishi. Produkty z dodatkiem tego grzyba skutecznie obniżają ciśnienie, regulują poziom ...
  • Gdy sobie mierzę ciśnienie gdzy czuję ból głowy ,senność lub uciski w okolicy serca i niepokój to mam zazawyczaj 80/55. Doczytałam w necie ze problem niskiego cisnienia dotyczy wysokich,młodych szczupłych kobiet. To ja. Bardzo się z tym męczę - w sumie to nie choroba a zatruwa zycie. To ciągłe marznięcie,senność,kołatanie serca,bóle głowy,senne zapasci w ciagu dnia . Czy ktos z Was tez próbuje sobie pomóc? Co robicie ? Proszę o wszystkie rady - chemiczne,naturalne,zachodnie,...
  • Kika dni temu postanowiłam zjadać jeden ząbek czosnku dziennie - bo to przecież zdrowe i działa uodparniająco na organizm. ALe mam problem z nieciekawym odechem z ust. Nie tylko ja czuje nieprzyjemny smak w ustach, ale także moja współlokatorka mowi, że to czuć jak z nią rozmawiam. Probowałam jeść czosnek rano - i ona twierdzi, że wieczorem stale czuć go ode mnie. Jak jem czosnek wieczorem - to też rano go jeszcze czuć. Czy to można jakoś zabić? Oczywiście po czosnku zagryzam go czy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się