kawa

(66 wyników)
  • Mam pytanie od kiedy można pic kawe normalna czarną? bo nigdzie nie znalazłam infirmacji? na sb jestem 9 dzień i 6 kg mniej
  • Witam. Czemu podczas stosowania diety SB nie można pić herbaty i kawy? Może mi ktoś odpowiedzieć?
  • No własnie robię doktorat z I fazy bo chcę zacząć. I raz czytam że nie można kawy i herbaty a raz że owszem! Pomocy jak to wreszcie jest?
  • kochani, powiedziecie mi proszę czy mozna pic kawkę z mleczkiem 0%.?
  • Hej jak sobie dajecie radę bez kawy? Ja chyba nie dam .... musze jedną czarna wypić ponieważ nie będe mogła funkcjonować normalnie. Jak wy sobie z tym radzicie??
  • Czy dozwolona jest kawa zbożowa jako substytut "normalnej" kawy? Np. anatol, inka lub ricore?
  • tak się zastanawiam.. bo to w sumie same węglowodany.. ale bez kofeiny.. czy ktoś coś wie??? oczywiście I faza... wszystkimi sposobami próbuję wyeliminować kawę z jadłospisu, no i nie wychodzi mi;)
  • CZY PODCZAS TEJ DIETY MOZNA PIC KAWE??? JAK TAK TO W JAKICH ILOSCIACH??? I JAKI RODZAJ???
  • Witam serdecznie, w jakich ilościach można pic herbatę ( zwykła bądz smakową, bez cukru) oraz kawę ( kofeinową, z mlekiem 0% lub 0,5 %, również bez cukru)? A co z herbatą z cytryną, czy można ? Pozdrawiam Marianna
  • czy w diecie SB mozna pic kawe i herbate czy nie???bo juz nie wiem i zglupialam a od jutra zaczynam
  • Dziewczyny - można pić kawkę zbożową i sok marchwiowy Marwittu (bez cukru) będąc na SB??? jesli tak to czy już w I fazie czy w II??
  • feiną? czy jest w ogole wtedy sens, zeby przeprowadzac ta diete? dieta bardzo mi sie podoba. Jestem po dwoch dietach norweskich i 4 miesiace po porodzie, schudlam 20 kg i zostalo mi jeszcze 5 zbednych kilogramow. ale nawet nie o te kilogramy chodzi tylko o jakis rygor i poukladanie, wlasnie o taka diete dlugofalowa, zeby uporzadkowala sposob jedzenie i nie trzeba sie bylo zastanawiac co ugotowac na obiad... ale... wlasnie ta kawa jest dla mnie nie do przejscia:( jak myslicie czy...
  • kawa(4)

czy w tej diecie dozwolone jest picie kawy?gdzieś czytałam,że nie,z drugiej strony wiele osób podając swój jadłospis uwzględnia kawę
  • KAWA(6)

dziewczyny, czy w 1 fazie jedna, góra dwie, słabe kawy z mlekiem na prawdę mogą uniemozliwić schudnięcie?
  • mam pytanie, kiedy mozna zaczac pic kawe i herbate w 2 czy w 3 fazie?
  • kawa(4)

co z kawa czy naprawde musze ja odstwic?
  • Co sądzicie o spożywaniu kawy zbożowej w II-III fazie?
  • chodzi mi o kofeinową z chudym mlekiem. niby nie powinno sie pić ale ja bez niej nie dam rady, przynajmniej 1. duzy to grzeszek?
  • hmmm.moze to dziwne,ale nigdzie (w necie,bo ksiązki nie mam) nie znalazlam wzmianki o tym czy mozna pić kawe...Podejrzewam,ze herbate mozna,ale tez nie wiem czy jakis okreslony gatunek(np.zielona).Dziewczątka posiadające ksiązki,napiszcie co tam jest o tym napisane.Nie wiem czy przezyje bez porannej kawki :/ Pozdrawiam:)
  • Witam! Kiedyś już próbowałam swoich sił na SB i uważam ją za najfajniejszą i najbardziej pasującą do mnie dietę. W lutym zaczynam po raz drugi tym razem w połączeniu z ćwiczeniami minimum 3 razy w tygodniu. Ale do sedna. Znalazłam mnóstwo przepisów na obiady, sałatki itp. ale nie mogę doszukać się fajnych śniadań i przekąsek i jest to problem bo nie potrafię jeść kilka dni pod rząd tego samego. Czy macie w swoich zbiorach jakieś ciekawe przepisy? Zastanawiam się również czy rzeczywiście n...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się