Forum Dom Kura domowa:)
ZMIEŃ
      kawa

kawa

(4 wyniki)
    • Kawka(13)

Ile kaw dziennie pijecie,zeby przezyc do wieczora?Macie pewnie swoje ulubione gatunki,pory dnia..Ja pijam ostatnio 3lub4-Maxwell house ,z mleczkim,bez cukru.
    • jutro szanowny małżonek do pracy a ja mam dzień wolny (dziecko wyjechało na ferie). Zastanawiam się czy sprzątac, zaprosic koleżankę na kawkę z ploteczkami czy też zafundowac sobie dobrą dawkę egoizmu w postaci łazienkowego SPA? co proponujecie? zaznaczam: wolne kończy się o 15.15 gdy mąż wraca z pracy:)
    • Witam drogie Kurki. To mój pierwszy post na forum:) Czy macie jakieś ulubione, niezastąpione, niezbędne w waszym mniemaniu produkty, które koniecznie i zawsze musicie mieć? Ja mam tak z maścią Vicks Vapo Rub - jak mi zabraknie to delirki dostaję ( fakt, że niezadowdnie pomaga mi i mojemu dziecku przy wszelkich przeziębieniach). Mydło Dove, nie umyję rąk innym ( zboczenie czy co?:) i cytryny ( uwielbiam, moglabym jeść jak pomarańcze, muszę je zawsze mieć w lodówce). A wy macie jak...
    • Sniadanko(13)

Jak u Was ze sniadaniami-patrzycie na to,co jecie czy zawsze w biegu i byle co?Fajne sniadanie ,na spokojno , ma znaczenie i wplywa dobrze na nasze samopoczucie w ciagu dnia,musi dawac nam kopa.Ja dzis zaliczam jogurt natur.z muesli bananowym+IIsniad.szynka z pomidoremi, oliwki,salata ziel.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się