Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      kawa

kawa

(6 wyników)
    • czy ktoras z Was probowala tego specyfiku? - ekstrakt kawy naturalnej (zielonej) 800mg Czy tez myslicie, ze to wielka sciema? Tylko prosze nie mylic ze slimgreen (z wyciagiem z fasoli).
    • Mam pytanie- jak wezme z rana Euthyrox to ile powinnam czekac aby spokojnie napic sie kawy z mlekiem? Czy sa jakies zalecenia w tej kwestii? Dzieki
    • Dziewczyny mam pytanie - jak u Was z tolerancją kawy? Kiedyś piłam baardzo dużo, obecnie zaczęłam unikać ze względu na złą tolerancję, a czasami nawet bardzo złą. Zła tolerancja polega na łomotaniu serca, i ogólnej nerwowości, bardzo zła tolerancja - oczy prawie że wypadają mi z orbit + mam wrażenie, ze zaraz umrę alboco. Wydaje mi się, że takie reakcje pojawiają się/ nasilają przy wzroście przeciwiciał (mam badania w pracy darmowe więc przy każdym bad krwi sprawdzam i przeciwc...
    • O mojej chorobie dowiedziałam się przypadkiem miesiąc temu, kiedy to zasłabłam w metrze i stawiłam się grzecznie w przychodni w celu wykonania kilku podstawowych badań. Wtedy to Pan doktor zlecił mi badanie usg tarczycy no i TSH następnie z wynikami polecił mi skontaktować się z endokrynologiem. Wyniki nie były fajne... usg - cztery guzki( plus opis który nic mi nie mówi), TSH 30,980 norma <0,470 do 4,670> Szczerze mówiąc poza informacją z laboratorium, że mam natychmiast zgło...
    • Jak sie okazało Pani Dr. przepisała mi za dużą dawkę, postanowiłam że na drugi dzień nie wezmę tabletek. Rano Po wypiciu kawy cała się trzęsłam, szczególnie ręce. Serce waliło. na całe szczęście przeszło po godzinie. Jeszcze dodam że ciśnienie miałam dobre 110/70. czy to może byc od kawy?
    • Witam wszystkich .Ostatnio meczy mnie straszliwa suchosc w ustach, o czym to moze swiadczyc? Wyniki robie dopiero za dwa tygodnie ,zaznaczam ,ze lecze sie od roku i nic takiego nie mialam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się