kawa

(28 wyników)
  • W trakcie diety kopenhadzkiej oczywiście ;)
  • Witam W diecie są 2 dni bez kawy. Nie wyobrażam sobie tego, szczerze mowiac.... Ktoras wypila jednak kawe w te dni?
  • kawa(4)

Zaczynam dietę i mam pytanko odnośnie kawuni. Jak dla mnie jedna dziennie to bardzo mało, nie wiem, czy dam radę :-( Myślicie że moge pić więcej??? No i nie lubię kawy z cukrem ani z mlekiem, moge zwykła czarna niesłodzoną? Nie zepsują efektu te modyfikacje?
  • CZY KTOŚ MOŻE MI ODPOWIEDZIEĆ NA PYTANKO - CZY ZAMIAST SŁODZIĆ KAWĘ MOGĘ JĄ WYPIĆ Z MLEKIEM? INACZEJ KAWA NIE PRZECHODZI MI PRZEZ GARDŁO!
  • kochane moje, witam was przy porannej kaweczce, ktora o dziwo mi smakuje od jakiegos czasu -oczywiscie zadna tam mala czarna:P expresso z mlekiem pol na pol:P no ale, nie wazne co, wazne ze da sie przelknac;) wracam na forum w sumie mozna powiedziec po pol roku lub nawet wiecej, ostatnie dni kwietnia pamietam juz byly bezdietowe ale ciezko mi powiedziec kiedy przestalam dietowac... jakos tak wtedy chyba mniej wiecej, potem stopniowo wprowadzalam w swoja diete to czego powinnam u...
  • od wielu lat piję gorzką i taką wolałabym. Proszę o odpowiedż, chcę zacząć za tydzień od 14.04. Ten tydzień przeznaczam na zbieranie informacji i aprowizację.
  • ....bez cukru bo z cukrem nie pijam. Wzięłam dwa jajka do pracy i już jestem głodna jak sobie pomyślę o tych racjach żywieniowych:-) Nie wiem czy mam wystarczającą motywację, żeby wytrwać? Zobaczymy. w każdym bądź razie zaczęłam i postaram się wytrwać jak najdłużej.....Będę błagać o motywację w chwilach krytycznych;-)))
  • Przymierzam sie do diety kopenhaskiej - drugi raz w zyciu. Pierwszym razem mi nie wyszlo, bylam straszliwie zmeczona, zasnelam w kinie 5 dnia, a 6-go zaslablam. Ale to byl bardzo stresujacy okres w moim zyciu - koncowka studiow itd. Mam nadzieje, ze tym razem sie uda. Mam jednak kilka pytan dotyczacych szczegolow. - Czy zamiast kawy z cukrem moge wypic herbate? Nie przepadam za czarna kawa, no ale jesli nie mozna od tego odstapic - dam rade - co z ta guma do rzucia? Czy bezcukrowa gum...
  • No to od dzisiaj zaczynam czy jest ktos jeszcze kto chce razem ze mna podjac wyzwanie?? zaprszam!!!:):) mam 2 pytanka czy kostke cukru do kawy mozna zastapic odroboina mleka i czy befsztyk mozna zastapic piersia z kurczaka gotowana lub tunczykiem w sosie wlasnym?? pozdrawiam
  • Przymierzam się do rozpoczęcia diety ale mam kilka pytań. Czy kawa może być ze śmietanką light w proszku czy nie?czy wolno wypić tylko jedną kawę rano czy w ciągu dnia też można wypić kawę (nawet bez cukru).Czy kawa musi być z ekspresu? Czy befsztyk smażycie na jakimś tłuszczu a jeżeli nie to jak go przyrządzić? Czy do sałaty zamiast oleju może być oliwa? Jak to jest z przyprawami czy sól/pieprz czy coś innego też wchodzi w grę? Czy można pić ziołowe herbaty ( oczywiście bez )cuk...
  • Czy mogę pić więcej niż ta jedna filiżanka-??? Dziękuję za odpowiedź.
  • Hej!Ostatnio bardzo przytyłam.Chce zaczac od jutra ,mam zamiar schudnac okolo 10 kg ,ale niewiem czy sobie poradze bo nie przepadam za miesem ani szpinakiem .Czy moge te dwa skladniki na cos zamienic?
  • wiem ze jest w sumie jedno podstawowe menu na kopenhaskiej ale zawsze jest jakas modyfikacja indywidualnymi. Bede kazdego dnia zakldac nowy watek , moze sie komus poznije przyda :)albo moze tez sie domlaczycie do zapisywania tego co zjadlyscie? moj pierwszy dzien sniadanie 2X kawa z mlekiem (600ml, pol na pol + jeden slodzik) obiad 50g jajko na twardo 320 g szpinaku z jednym jajkiem 115 gram pomidora zgrzeszylam i zjadalam kilka pierniczkow do herbaty taki maly grzeszek na ...
  • Witam wszystkich, może jakiś chłop się ujawni, bo jak narazie to tu same babeczki się dietują. Rozpocząłem dziś, mało kawy jak dla mnie, szkoda że nawet gumy do żucia nie można, jutro jadę daleko samochodem, zawsze termos kawy zabierałem z sobą, a teraz co, wody do termosu mam sobie nalać :)) ciepłej czy zimnej? pozdrawiam.
  • Może się ktoś przyłączy, albo też dzisiaj zaczął? W każdym razie będę pisać o swoich doświadczeniach i (mam nadzieję) efektach! Trzymajcie kciuki! Ważę 62 (158 cm wzrostu)! Pozdrawiam aldafryc P.S. Wypiłam rano kawę (czekam na śniadanko) i trochę mi słabo! Ale w te upały poprostu może się człowiek czuć słabo... Piję dużo wody i herbatę zieloną - bo lubię!
  • Ja mam 5 dzień i narazei calkiem niezle mi idzie. Marcheweczka na sniadanie byla mniami , a teraz nie moge sie doczekac na rybke :)) No i obiad tez sie zapowiada calkiem ciekawie... Wczorajszy dzien mi sie wydawal ciezki , ale zrobilam tyle tej sałatki owocowej, ze nie moglam juz zjesc. No ale itak zjadlam :P Jutro tez chyba bedze ok , zobaczymy jak przetrzymam 7 dzien...
  • Od jutra zaczynam ta diete.Mam pytanie czy musze jesc wszystko? Czy moge zamienic np jajka na jogurt naturalny ? i czy moge pic dwie kawy zamiast jednej ?
  • 1- czy możemy pić o 1 kawunie więcej w ciągu dnia nie niszcząc efektu? 2- ile udało sie Wam schudnąć na tej diecie prosze napiszcie swoja wge wyjściową i końcową 3- czy zamieniacie składniki w obrębie jednego dnia tyn. lunchu i obiadu (nic ponad) ? podzielcie się swoimi dośwadczeniami proszę:)
  • Dziś zaczynam! Nie jestem do końca przekonana czy to dobry pomysł i wstępnei am zamiar utrzymać diete tydzień no ale zobaczymy. Wychodze zaraz do pracy więc tam będe musiała zjesc obiad. Zamieniam obiad z lunchem. Befsztyk wcześniej przygotowała mi mama, musze tylko kupic sałate. Niose w słojczku 1 łyżke oleju i całą cytryne. Będe robiła smaka koleżance w pracy :P A kawe to pije taką mocną jak nigdy bo mam wątpliwości czy później będe mogla wypic. Ale myśle ze dodatkową kawe można...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się