igrianna 07.02.05, 19:26 piłyście je już może? czy nadają sie do 1 fazy? tam jest coś wspomniane o marchewce na opakowaniu, ale myśle że to w takiej ilość występuje, że nie jest szkodliwa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaczarownica Re: soki warzywne figura fit 08.02.05, 09:43 Tez się nad tym wczoraj zastanawiłam czy mozna czy nie. I z niecierpliwością czekam aż ktoś podpowie Odpowiedz Link
igrianna Re: soki warzywne figura fit 08.02.05, 09:53 to ja, żeby ułatwić "sąd nad przydatnością soczku w SBD" przepisze skład skład: przeciery i soki z pomidorów, jabłek, marchwii, buraków ćwikłowych, selerów, brokółów, szpinaku, porów i cebuli, plus sól wydaje mi sie że ta marchew i jabłko co tam niby są, to szczątkowe ilość, wiec mogłoby sie nadawać... w 100 ml wartość ener. to 23 kcal biało - 0,6 węgle przyswajalne - 5g tłuszcz - 0,1 g dodatku cukru nie ma. i co Wy na to? Odpowiedz Link
pikus7 Re: soki warzywne figura fit 08.02.05, 10:45 Ja osobiście odradzałabym stosowanie go w I fazie ze wzgledu na marchew i buraki, które są zakazane w fazie I. Pozostańcie chyba przy zwykłym soku pomidorowym. Jednak w fazie II pokusiła bym się o dodanie go do menu (nie ma cukuru i jest zdrowy), jednak w ograniczonych ilościach tj. ok 1 szklanaka dziennie. Pamiętajcie jednak, że jest to tylko moja osobista opinia, a nie jestem ekspertem w tej sprawie Pozdrawiam ! Odpowiedz Link
agator13 Re: soki warzywne figura fit 08.02.05, 11:35 podpisuję się obiema rękami- I faza nie, II faza w ograniczonych ilościach. Odpowiedz Link