Dodaj do ulubionych

ZNIKAM TAM GDZIE JUZ NIECHCE!!!!

30.03.05, 16:44
Schudłam juz jakieś 8 kg.no po swiętach to ze 2 przybrałam.ale naszczęście
nie jest źle.
Jedyny problem i moje zmartwienie to to, że schudłam i na
plecach,barkach,nogach,biodrach i zebrach.
a gdzie brzuch?
Nawet mi się nic nieruszył!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No może troche "oklapnał".Ale nie schudł.niewiem czy to nie przez te warzywka?
Bo one nie są przeciez takie lekkostrawne? Robie brzuszki i pije duzo
wody,ale jakos tego brzucha niemoge spalic.Jak to jest?
Pomocy.......
Obserwuj wątek
    • anika.22 Re: ZNIKAM TAM GDZIE JUZ NIECHCE!!!! 31.03.05, 12:13
      kurcze - to rzeczywiście niefajnie, bo przecież na tej dietce właśnie brzuszek
      powinien znikać...

jeśli robisz brzuszki to nie zapominaj o różnorodności ćwiczeń i rozciąganiu
      mięśni - poszukaj wiadomości na temat pilatesu - te ćwiczenia naprawdę
      wysmuklają brzuszek

możesz też spróbować masaży - takich domowych, zwykła oliwka dla dzieci albo
      taka do masażu ziaji (wyszczuplająca podobno) nalewasz troche do pępka, a
      później rozprowadzasz kółkami wokół pępka (zgodnie z ruchem wskazówek zegara)
      później możesz pougniatać brzuszek jak ciasto, ostukać skórę opuszkami (jakbyś
      intensywnie grała na pianinie akodry) a na koniec troszę poszczypać (chwycic
      kawałek skory w dwa palne i pociągnąć - dość mocno, ale żeby nie bolało)
      Poczujesz się zadbana i piękna, skóra będzie pobudzona do spalania tłuszczyku i
      bardziej napięta - polecam przed spaniem po kąpieli

mam nadzieję że choć odrobinę pomogłam
      • jolka_jp Re: ZNIKAM TAM GDZIE JUZ NIECHCE!!!! 31.03.05, 17:01
        dziękuje sprubuje masażu.Narazie to zawsze pod prysznicem biore sobie szorstką
        gabke i masuje brzuszek i nogi.Żeby skóra nie była taka obwisła.Ale musze
        sprubować jakis kremów.Bo sam masaz to nieda efektów za duzychwink
    • ulam6 Re: ZNIKAM TAM GDZIE JUZ NIECHCE!!!! 31.03.05, 12:16
      Moje gratulacje, że 8 kg. Powiedz, przez jaki czas stosowania diety schudłaś
      tyle kg. Dziś jest mój pierwszy dzień i mam nadzieje, że traka informacja
      zadziała na mnie mobilizującosmile
      • jolka_jp Re: ZNIKAM TAM GDZIE JUZ NIECHCE!!!! 31.03.05, 16:59
        dzięki.Schudłam 8 kg.Ale nie tylko od diety SB.Wcześniej niesłyszałam o
        niej.Ale niejadłam chleba i mąki itp.Tak jak w SB.A potem wpad ła mi w ręce
        gazeta z DSB,porównałam do tego co jadłam i wyszło że jem tak jak w tej diecie
        się zaleca.Jestem 2 tygodnie na DSB,a ogólnie to odchudzam się 2 miesiącewink
        • ulam6 Re: ZNIKAM TAM GDZIE JUZ NIECHCE!!!! 31.03.05, 17:04
          Mam nadzieję, że moje efekty będa podobne do Twoich. 8 kg w 2 miesiące to w
          sumie dużo. Czy dużo ćwiczysz?
          • jolka_jp Re: ZNIKAM TAM GDZIE JUZ NIECHCE!!!! 01.04.05, 16:02
            wiesz,przez pierwszy miesiąc odchudzania ćwiczyłam.Od pierwszego dnia moich
            zmagań zapisałam się i chodziłam na aerobik 2 razy w tygodniu.Bardzo mi nogi
            schudły.Uda przeważnie.Super było.Ale musiałam zrezygnować.Narazie niemam
            funduszy za dużo.Ale w domciu w wolnej chwili robie brzuszki i ćwiczenia na
            nogi,których nauczyłam się na zajęciachwinkMyslę,że jeszcze miesiąc,no góra dwa
            i bede ładniutkawinkA co do tych 8 kg.W 1 miesiącu jak zaczyna się to aż
            niemogłam się doczekać efektów.Każdy gram sprawdzałam...a gdy robilłam porządki
            w szafie zamierzyłam spodnie sprzed 4 lat...I WESZŁAMwinkto był cud.Życze
            powodzenia w odchudzaniu!
            • ulam6 Re: ZNIKAM TAM GDZIE JUZ NIECHCE!!!! 04.04.05, 11:39
              dzieki, na DSB jestem od czwartku i juz czuje się lżejsza. Wierzę,że będzie
              dobrze.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka