pod

(50 wyników)
  • ktoś pamięta?
  • 6 stóp pod ziemią: Poniedziałek, ok. 23:55 Emisja od 17 września NCIS: Czwartek, ok. 23:30 Emisja od 13 września
  • czy ona naprawdę jest w ciąży?
  • Ci to mają szczęście - także w kwestii "lokalowej". Najpierw wygrana w totka, za którą jeden z nich wraz małżowiną kupują w Warszawie willę z dużym ogrodem. Drugi otrzymuje pięknie urządzone mieszkanie "w dobrej dzielnicy" w spadku od profesora, którego zna od kilku miesięcy. Dodatkowo, potomkowie zacnego profesora Diduszki "nie roszczą". Ba, nawet nie dopominają się o zachowek. W tym odcinku była teściowa-hazardzistka, która zawsze przegrywa, teraz (akurat chochoł ma trudności w spłacen...
  • Jeśli ktoś nie odkrył tego serialu do tej pory, gorąco zachęcam do oglądania, bo Polsat2 właśnie zaczął powtarzać go kolejny raz. Emisje o 10.30 i 16.30 codziennie, powtórki w sobotę. Moim zdaniem to jeden z najwartościowszych polskich seriali. Każdy odcinek opowiada osobną historię, ale całość spaja kilkoro głównych bohaterów. Fascynujące ludzkie problemy, zero czułostkowości, za to często autentyczne wzruszenia, mądry humor bez głupawej komedii. Najlepsi polscy aktorzy, wśród nich cudowna ...
  • Własnie obejrzałam kolejny odcinek... ten serial jest świetny, dzisiejszy odcinek w którym pięknie pokazano sytuację dziewczyny po gwałcie czyli brak zrozumienia przez najbliższych, ojca, który martwi sie tylko tym ,że "Kto ją teraz będzie chciał" no i akcja kiedy podjeżdza polonezem i szamocze się z chłopakiem córki! Genialnie wychwycony klimat! Super super kocham ten serial! Iwa taka własnie dobra z Ksawerym -para zupełnie nie pasująca do życia w którym młodzi walczą o pieniądze ...
  • Co sądzicie o tym serialu? pl.wikipedia.org/wiki/Sześć_stóp_pod_ziemią www.filmweb.pl/Sześć+stóp+pod+ziemią+2001+o+filmie,Film,id=89546 www.hbo.com/sixfeetunder/ www.imdb.com/title/tt0248654/ Niestety chyba nie ma żadnego forum polskiego ani strony fanowskie, co jest dziwne. Większość tego typu ameryk. serii ma... Ja osobiście uwielbiam ten serial, najlepszy jaki widziałem.
  • marzy mi sie powtorka tego cudownego czeskiego serialu Chalupari co zrobić, żeby puścili? może jakieś maile słać? są chętni, żeby się przyłączyć?
  • Myślę, że go polubię. Fajnie sportretowana rodzina - Królikowski daleki od typu amanta, stonowany, nie wybałusza się i nie piszczy! Fraszyńska ciepła i normalna i dzieci bez irytującej maniery. Pieczka, wiadomo: idealny. Wszystko w leniwych, letnich obrazach. Czy ktoś oglądał?
  • Niestety, jesienią nie zobaczymy już dwóch emitowanych przez Polsat seriali: "Pensjonat pod Różą" i "Kochaj, mnie kochaj!". Jak poinformowało nas biuro prasowe stacji, produkcja obu tytułów została wstyrzymana. Więc szkoda! Telewidzowie nie dowiedzą się, jak potoczą się losy Ani Jaskółki orz Iwy, Ksawerego i ich nowonarodzonego synka. Świat seriali.
  • Nie wiecie kto jest pod tarasem Taylor?? Jak ten wątek się rozwinie?? Swoją droga podziwiam scenarzystów, że też im pomysłów nie braknie:-)
  • Nawet chyba nie zmyła makijażu, przenosząc się z planu MjM, gdzie umiera na białaczkę prosto do wyra w szpitalu w Leśnej Górze, w którym zaległa jako gruźliczka. W sumie załapała się dziewczyna na niezłą fuchę. Leżenie pod kroplówką ma opanowane do perfekcji, tak skomplikowane środki wyrazu, jak wytrzeszcz gał na przemian z powolnym przymykaniem powiek również. Tylko dlaczego oni nam to robią? I gdzie zalegnie ta wybitna aktrisa, gdy już pogrąży Żarówę w żałobie? Bo ja już nie chcę jej oglą...
  • Co się stało z tym serialem,nie ma go obecnie,czy będzie może leciał? bardzo go lubiłam,pozdrawiam
  • Ostatni sezon jaki oglądałam leciał na TVN jakiś rok temu. A teraz oglądam pierwszy odcinek tej serii i czuję się jakbym miała kilkuodcinkową dziurę :/ Albo tak słabą pamięć. Pamiętam, że Ricko został wyrzucony przez żonę bodajże, ale żeby już się umawiał na randki? Ciąża Brendy i przygotowania do ślubu mi umknęły. Miłość między Claire a bratem Brendy to też dla mnie coś nowego. Choroba męża pani Fisher dopiero się rozwijała (ten atak), zajął pusty schron tylko. Może ktoś streści c...
  • Dzisiaj w USA wyemitowany zostanie ostatni odcinek LOST, a jutro - 24. Dwa najlepsze seriale przejdą do historii. Nie udało się przebić serialowi, który miał je zastapić, czyli FlashForward. Zobaczymy, czy tę lukę wypełni jesienią The Event.
  • Z młodzieńczych doświadczeń wiem, że taka fifa pod okiem, jaką Paweł dostał od oprychów, a potem sam "spezentował" Arturowi, to robi się gdzieś na drugi dzień dopiero. ;)
  • Wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że TVP oszukała swoich widzów, informując o planowanej emisji Twin Peaks. Trzeba czekać na rozwój wypadków. Nie jest niczym nowym polityka dezinformacji prowadzona przez ten moloch przy Woronicza. Najlepszym rozwiązaniem dla fanów jest: a) zaopatrzenie się w serial za pomocą p2p b) zakupienie pierwszej serii na Allegro i wyczekiwanie na drugą, która ma pojawić się z końem roku, napisy trzeba sobie załatwić i tak we własnej gestii
  • Jak Wam się podobała wieczorna scena pod drzwiami pokoju Iwy? Dla mnie cudo :)))
  • w niedzielę obejrzałam ostatni odcinek tego serialu na hbo.Choć nie jestem fanka seriali ten oglądalam z przyjemnością.Ostatni odcinek a szczególnie końcowe 10 minut zrobiło na mnie niesamowite wrażenie.Szkoda,że u nas nie ma takich seriali,tylko jakies mdłe papki.
  • wątek do późniejszego usunięcia, ale wybaczcie mi- jestem uzależniona od tego serialu. zapodziała mi się była gazeta telewizyjna i sprawdziłam w necie- wyszło mi, że 5 odcinek będzie dzisiaj, co wytłumaczyłam sobie 3maja. mało nie zeszłam gdy zrozumiałam, że przegapiłam. TVN NADAJE POWTÓRKI TEGO SERIALU??? nigdzie nie mogę znaleźć, ale większość rzezcy powtarzają... help!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się