Forum Regionalne Podkarpackie Tarnobrzeg
ZMIEŃ
      pracodawca

pracodawca

(26 wyników)
    • Znacie takich pracodawców w Tarnobrzegu, którzy wspierają pracujące matki np. nienormowanym czasem pracy, możliwością urlopu itp. W Polsce organizuje się konkursy dla takich firm. A jak jest w Tarnobrzegu?
    • odsuwam temat do dyskusji który brzmi: MÓJ PRACODAWCA. Myślę że jest to temat na czasie. Nie żałujcie internauci słów i czasu. Piszcie. Myślę że ten temat wielu zainteresuje.
    • witajcie czy jesli uzyska sie wiadomosc nawet przez telefon ze jest sie zakwalifikowanym do stazu, ale trzeba czekac na skierowanie to staz juz jest pewny? tylko np zaczyna sie staz za miesiac i trzeba czekac na skierowanie? czy mimo "zakwalifikowania sie" mozna jeszcze jakos sie nie dostac i ile mniej wecej czeka sie na odp z Urzedu Pracy? Pozdrawiam
    • Witam. Zamierzam podjąć pracę w tej firmie, co możecie mi o niej powiedzieć? Może ktoś tam pracuje, pracował, ma znajomych... Jak się pracuje, jak zarabia, jaki jest szef, kierownicy, czy firma jest uczciwa. Interesuje mnie wszystko, każda informacja jest cenna. Z góry dzieki.
    • zamierzam podjąć pracę w Tarnobrzegu lub okolicy, nie chciałbym się od razu trafić na kaszanę więc może któś jest w stanie powiedzieć, gdzie lepiej nie zaglądać.
    • Witam, Pracodawcy mają problemy z naborem pracowników, jak twierdzą, ponieważ osoby zainteresowane są kompletnie nie przygotowane; zarówno pod kątem rozmowy jak i samej już pracy (...)... Zgodnie podkreślają, że (i tu cytat) "nie ma w kim wybierać"... Sami, zapraszając na rozmowy o pracę, tworzą rankingi potencjalnych pracowników, z których wybierają lub nie przyszłą kadrę firmy... Czy z tego miejsca możliwe byłoby utworzenie rankingu pracodawców, którzy Waszym zdaniem: 1) Doc...
    • witam chciałam zapytać czy nie wiecie, gdzie pracowaca ma zgłosić bezpłatny wychowawczy, czy musi pisać jakieś podania proszę o info dziękuję
    • praca(6)

Podejmę pracę jako pracownik fizyczny, czekam pod tel.158232827
    • Od tygodnia pracuję na okresie próbnym w sklepie w TBG,jednak pracodawca nie chce powiedzieć czy mnie zatrudni ,mówi że musi trochę potrwać zanim się przekona czy sie nadaje! Powiedzcie czy można bez żadnej umowy być na takim okresie próbnym?? I jak długo można się "uczyć",oraz czy należy się za to wynagrodzenie?
    • Wybierzmy najlepszych: - polityków, - urzędników, - lekarzy, - nauczycieli, - dziennikarzy, - pracodawców, - przedstawicieli stowarzyszeń, itd. czyli ludzi, którzy zrobili coś dobrego dla naszego miasta! Piszcie, kto waszym zdaniem w swojej grupie zawodowej powinien otrzymać tytuł "Najlepszy w 2007 roku".
    • Czy wiecie może gdzie teraz pracuje fryzjerka Wiola, która wczesniej była w awangardzie? pytam bo to świetna fryzjerka i chciałabym ją odszukać:)
    • praca(5)

czy moge jechac do belgii na miesiac a pózniej wrócic do kraju na około tydzien i znów jechac do belgii na około 1,5 miesica do innej juz pracy innego pracodawcy.obie prace legalne.czy jest jakis odstep czasowy pomiedzy ?
    • co sadzicie o tym ze w sklepie ILONA ul. dek.,, zmieniaja sie bardzo czesto sprzedawcy to przesada
    • Witam złożyłem wniosek o staż. Ich przyjmowanie skończyło się w piątek, kiedy można się spodziewać jakiegoś info kto dostał a kto nie? ile to trwa? a może ktoś jest albo był w podobnej sytuacji i może coś powiedzieć?
    • Wszystko rozumię - tylko jakiego diabła mają świętować wszyscy,którzy utrzymują się z naszego garnuszka.Co ma piernikl do wiatraka.Jeżeli chcę to idę do kościoła,modlę się - ja nie mam nic przeciwko temu - pytanie zasadnicze brzmi - dlaczego idą się np.opalać,na piwo,na zakupy a nie na uroczystości związane z pogrzebem.Przecież nikt nie sprawdza obecności a My musimy im to zapłacić.Jeżeli jesteś katolikiem i uważasz że powinieneś wziążć udział w uroczystościach - weź urlop.Panie P...
    • czy umowa za porozumieniem stron przy zwolnieniu grupowym będzie korzystna?
    • Staż(5)

Ile mogę najwięcej zarobić odbywając staż?
    • Praca(17)

Mam taki problem. Nie jestem zarejestrowana jako bezrobotna, przerwałam studia. Dostałam oferte pracy, ide na rozmowe kwalifikacyjną. I moje pytanie brzmi: Czy pracodawca przyjmie mnie do pracy w takiej sytuacji? Zaznaczam że nigdy nie pracowałam, nie mam nr NIP.
    • Sz-------k mnie dizś trafił. Jestem osobą cierpliwą i opanowaną , wiele potrafie zrozumieć i sobie wytłumaczyć. Znam prawo i wiem że trudno obsługiwać klientów których to prawo krzywdzi. Jednakże moja cierpliwość poległa w starciu z nowymi przepisami w urzędzie pracy(pytanie czyjej?)Są oferty , owszem jako bezrobotna przeglądam stronkę internetową -jest oferta-ide do urzędu -pani informuje mnie że nie może mnie poinformowaćo pracodawcy dopóki nie dołacze do znamienitego grona zarejstrowany...
    • gdzie będą pracować nasze dzieci ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się