-
Ostatnio zapytałam mojego faceta co chciałby dostać na prezent na Święta.Odpowiedział, że nie chce dostać sweterka, ksiązki ,czy płyty. On chce dostać skarbonkę.Ja przy różnych okazjach, typu Święta, czy urodziny mam ją zapełniać. Wydaje mi się, że to dobre w przypadku dziecka a nie pracującego faceta po 30-tce. On sam powinien sobie uzbierać na nowy komp.Jakoś nie widzi mi się dawanie kasy w ramach prezentu. sytuacje materialną ma kiepską ale to temat na inny wątek... Co o tym sądzicie?
-
Panowie, doradźcie. Szukam pomysłu na okrągłe urodziny kumpla. chciałbym uniknąć sztampy w postaci alkoholu, płyt, książek. Ze znajomymi postanowilismy kupić mu jaikis prezent z dużą dawką adrenaliny. Nie wiem, może jakiś skok na bungee, skok ze spadochronem itp. Czy moglibyscie coś doradzić? Jakie są inne prezenty ekstremalne?
-
Spotkałam kilka dni temu mojego ex - przypadkiem, w Empiku. Nie widzieliśmy się prawie rok. Od rozstania minęły prawie dwa. I ku mojemu zaskoczeniu miał na szyi szalik, który dostał ode mnie. Tym bardziej byłam zdziwiona, że gdy go dostał, to zapowiedział, że nie będzie go nosił, chyba że na spacer z psem (Tak, empatia to nie jest jedna z jego zalet ;)). Co ciekawe w trakcie krótkiej rozmowy nieświadomie się nim "bawił". Nie przywiązuję do tego żadnej wagi, nie wyobrażam sobie, jak to za mną ...
-
Szukam prezentu dla swojego faceta, kiedyś znalazłam coś takiego jak abonament na skarpetki. Co o tym myślicie.
-
lub . na prezent dla chłopaka ;)
-
Nietuzinkowy pomysł na prezent dla dziewczyny/żony/przyjaciółki - masaż relaksacyjny póltoragodzinny (100 zł. ) lub godzinny (60 zł. )w gabinecie masażu Healthy Touch we Wrocławiu, ul. Środkowa 5 b ( boczna Legnickiej)
tel. 510486079 - zadzwoń i zamów wyjątkowy prezent
Opcjonalnie - pakiet trzech godzinnych masaży w cenie 150 zł.
-
No wlasnie wybieram sie na pepkowe.. jak to jest z jakims prezentem w zwiazku
z ta popijawa.. czy daje sie jakas flaszeczke??
-
Mężczyźni na pewno zdarzyło wam się już dostać prezent na osiemnastkę. Mam ogromny problem z kupnem prezentu dla mojego mężczyzny. Nie jest to typowy 18-latek, bardzie dorosły niż jego rówieśncy. Miałam na myśli, np. : oryginalne buty (z racji tego, że wchodzi w nowe życie - dorosłe), koszulę z dobrej firmy i złote spinki, złoty łańcuszek. Kurde nie mam pojęcia! Do imprezy zostały mi dwa tygodnie a na stronach internetowych pokazany jest jaki shit.Zapewne było już wiele takich tematów i więks...
-
Chciałbym kupić przyjecielowi na święta ponieważ mamy taką tradycję od lat, a jako że dostałem lepszą pracę chciałbym mu kupić lepszy prezent, ale nie wiem czy wypada myślałem o gpsie lub konsoli do gry
np. coś takiego uważam , że to łady prezent dla mężczyzny vordon.pl/towar.php?41/nawigacja_4.3_vordon_mapa_pl
proszę o opinie
-
Chce mojemu facetowi kupić w prezencie urodzinowym buty do uprawiania sportu,
chciałam początkowo takie tylko do biegania, ale wpadłam na Reeboki Smoothfit
Selectride II które można zaprogramować na różne aktywności i by je miał też
na siłownię :)I tak się zastanawiam czy to dobry wybór.. Dlatego pytanie do
facetów: Czy chcielibyście takie dostać?Co sądzicie o nich?
zjdęcie
-
Chce kupic mezowi na gwiazdke 30-letnia whisky + fajna szklanke do tejze - dobry pomysl, czy szukac czegos innego?
Pytanie drugie, jesli whisky to jaka? ja sie nie znam zupelnie, moga panowie cos polecic?
-
czy dawanie kobiecie pieniędzy zamiast prezentów jest według was
normalne?
-
Witam,
zblizaja sie Walentynki. Zastanawiam sie co kupic dla mojego mezczyzny. Dobra, Walentynki walentynkami, chce kupic cos co mu sie przyda i bedzie zadowolony. To taki typ faceta lubiacego nowinki elektroniczne, gadzety, muzyke no i bardzo duzo czasu spedza na zewnatrz, to praca to zawsze cos znajdzie do zrobienia. Nie chce kupowac ubran czy kosmetykow. Wydaje mi sie to zbyt banalne. Prosilabym mezczyzn o wypowiedzenie sie coz takiego moge kupic;) pozdrawiam!
-
krotka sada, co byscie panowie chcieli dostac pod choinke? brak
pomyslow jest przerazajacy a to pierwsze wspolne swieta.
-
co drodzy Panowie chcielibyscie dostac w mikolajkowym prezenciku (o
prezencie mysle raczej na gwiazdke) od swojej niedawno poznanej
partnerki?
-
Nie będę zadawał kolejnego pytania co najlepiej kupić na prezent. Zamiast tego
napiszę, że chętnie przyjmę prezent. Lubię prezenty. :)
-
Brak mi pomysłów, może mi coś podsuniecie, co można kupić facetowi w
prezencie? Co byście chcieli dostać sami??
-
Witam
panowie, chciałbym kupic dziewczynie jakis prezent, najlepiej kosmetyk, ale jestem zielony w tym temacie ..., moze cos podpowiecie.
Na FB trafiłem na profil Avonu i zastanwiam sie nad takim błyszczącym zestawem, już z myśla o sylwestrze ;-)))
www.facebook.com/photo.php?fbid=453086831486&set=a.357393516486.164033.355232781486
jak myslicie, trafię z pomysłem? może wasze dziewczyny cos podpowiedzą?
Marek
-
Szukalam pomyslu na prezent dla mojego mena i wpadlam na pomysl sluchawek do komputera. Moj facet czesto slucha muzyki przez sluchawki na komputerze, m.in. odsluchuje kawalki na portalach muzycznych. Jak dotąd uzywal zwyklych dousznych sluchawek. Wpadly mi na forum firmy Sennheiser, AKG i Kos.
Znacie sie na tym chlopaki? Czy to dobre firmy ? Na ceneo polecaja Creative ale nie mam przekonania.
Czy lepiej bezprzewodowe( mozna odejsc na chwile od komputera) czy z kablem. Nie wiem co to znacz...