prezenty

(69 wyników)
  • Weekendowy wyjazd do SPA, lodówka, biżuteria, porcelana... Czasy, gdy nauczyciele dostawali od uczniów na koniec roku szkolnego symboliczną bombonierkę odchodzą do lamusa. wiadomosci.wp.pl/kat,126474,title,Prezenty-dla-nauczycieli-kwiatek-to-za-malo,wid,14556877,wiadomosc.html
  • czytam na jednym z forow jak to jakis cymbal (sorry ale inaczej takiej osoby nie potrafie nazwac)podarowal w prezencie gwiazdkowym pieska .Dziewczyna teraz oglasza na wielu forach,ze ma prezent do oddania.Psiak cudny...no ale... Ja bym tego psiaka oddala, ale darczyncy. CO robicie z nietrafionymi?/niekoniecznie pieskami:-)/
  • Handlowcy szacują, że nawet 20 proc. produktów zakupionych przed Bożym Narodzeniem wraca ponownie do sklepów. Jednak te robią wszystko, by zwrotów w ogóle nie przyjmować. Ponad 70 proc. Polaków czeka w Wigilię na gwiazdkowy prezent. Otrzymają go od 2 lub 3 osób. Najbardziej ucieszą się z kosmetyków, odzieży, sprzętu RTV i oczywiście płyt oraz książek. Świąteczny nastrój pryśnie, gdy z eleganckiego pudła przepasanego elegancką czerwoną wstęgą wyłonią się skarpetki, krawat, chust...
  • Jak co roku, dużymi krokami nadchodzą święta i jak co roku zabiegane kobiety stawiają czoła problemowi “co kupić mojemu facetowi na gwiazdkę”. zdrowie.re.pl/artykul/50182.html A jak z tym u Was? Prezenty zakupione?:-)
  • Są rzeczy, których nie warto, nie wolno lub nie wypada kupować mężczyźnie. Prześwietlamy listę zakazanych, męskich prezentów, by pomóc Wam uniknąć świątecznego faux pas.  Istnieje kilka kryteriów, na podstawie których sporządziłyśmy tę listę. Wśród nich znajdują się: ogólne zasady kultury i taktownego zachowania, nasze spostrzeżenia zaczerpnięte z doświadczenia własnego lub znajomych oraz przesądy (bo a nuż...). Lista 7 zakazanych prezentów 1. Zegarek: Jak głosi prze...
  • Okazuje się, że zarówno dostawanie, jak i dawanie prezentów może sprawić nam wiele radości. Wydawałoby się, że nie ma nic przyjemniejszego od momentu, kiedy zrywa się kolorowy papier z upominku, który właśnie nam wręczono. A jednak okazuje się, że radość uszczęśliwiania podarunkami innych może być dla wielu z nas równie, a nawet bardziej, przyjemna.
  • Zwyczaj wręczania nauczycielom prezentów na koniec roku szkolnego jest w Polsce wszechobecny. Ale czy na pewno potrzebny? „Pomożecie? Jestem przewodniczącą klasy i dostałam niezwykłą misję wymyślenia prezentu dla wychowawcy (...) Jest koniec roku, a my nie mamy żadnego pomysłu i dosyć ograniczone fundusze – ok. 800 zł do wydania.” – pisze na forum anathalla. dziecko.onet.pl/28103,0,0,prawie_jak_lapowka,artykul.html
  • Za duży sweter, za mały pierścionek, chomik, który uczula - przy kupowaniu prezentów zdarzają się błędy. A nie wszystkie sklepy godzą się na zwrot bądź zamianę podarunków pod choinkę. www.rzeczpospolita.pl/dodatki/warszawa_061220/warszawa_a_7.html
  • Corka zrobila mi prezent urodzinowy. Kupe w nocniku. Chcielibyscie taki prezent dostac, co? :]
  • Dziś w radiowej Trójce była mowa o prezentach dla nauczycieli na koniec roku. Wspominano o mikrofalówkach, biżuterii a nawet wycieczkach zagranicznych. Czy coś poza kwiatami powinno się dawać nauczycielom? (zawsze myślałem, że nagrodą są dobre oceny uczniów).
  • Czołem:) Prezent klasyczny - każdy zna. Książka, gra, płyta i masa podobnych rzeczy. Dla każdego cos miłego. Człowiek z natury nalezy do istot poszukujacych i wpada na coraz to nowe pomysły: "Polacy mają możliwość obdarowywania swoich bliskich przeżyciami. Powstają firmy, które specjalizują się w handlowaniu ekstremalnymi doznaniami. – Wchodzenie w zakręt w rozpędzonym porsche robi wrażenie. Nie prędkość czy przyspieszenie, jakie daje 340 koni pod maską, ale właś...
  • jak reagujecie na takie prezenty? wyrazacie swoj 'szczery' zachwyt??:-)
  • Diamenty są najlepszym przyjacielem kobiety. Choć wiadomo to nie od dziś, niektórzy mężczyźni z uporem maniaka zamiast tymi wdzięcznymi kamykami, obdarowują nas pluszowymi kotkami, rajstopami, bluzeczkami, książkami, a w skrajnych przypadkach sokowirówkami lub żelazkiem. Tymczasem jego podarunki wiele mówią o tym, czy wasz związek ma przed sobą przyszłość... zdrowie.onet.pl/1335695,2040,,,,ty_i_on_prezent_go_zdemaskuje,styl_zycia.html
  • Córka moja lat 10, dostała taki oto prezent mkołajkowy od kogos z klasy: T- shirt za duży na nią o jakieś 10 nrów, z nadrukowanym na plecach wielkim rysunkiem wesołego penisa osadzonego na wielkich jądrach pokrytych szczeciną, odzianego w prezerwatywe i podpisem po grecku: nie daj szansy AIDS. Na szczęscie w paczce były też jakieś słodycze, więc odwróciły jej uwage, no ale nie wiem co mam o tym mysleć. Co byście zrobili na moim miejscu, bo ja mam ochote zrobić awanturę na zebraniu...
  • Walentynkowe prezenty to najczęściej targowisko kiczu. Najgorsze z nich to pluszowe grające serduszka, czerwone świeczki czy stringi. www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=11&news_id=80697
  • zapytalam na slubach o to, ale dostalam tak durna porade, ze mnie zwalilo z nog :) wiec pytam tutaj. ile daje sie kasy w prezencie slubnym obecnie? zaznaczam, ze jest to slub kolezanki, z ktora znam sie od przedszkola, jednak od 10 lat utrzymujemy luzny kontakt - spotykamy sie ze 2 razy do roku na kawie, czasem przelotem w miescie. pytam, poniewaz nie dysponuje zbyt duza kasa obecnie (remont, ja nie pracuje, mamy male dziecko), a w zaproszeniu wyraznie zaznaczono, ze dobra mate...
  • temat co roku aktualny.. Co podarowac dziecku znajomych? ksiazke? ?
  • Rekord pobiła kiedyś moja kuzynka. Kupiła mi narzutę w taki wzorek, że rozbolały mnie zęby - ona była wniebowzięta. Płachta była za duża na mój tapczan i do niczego nie pasowała. Teraz u dobrych znajomych robi za koc do opalania - prezentów się nie daje dalej, zatem funkcjonuje jako "pożyczona". Mam problem - nie umiem udawać, że coś mi się podoba.
  • i jakie?
  • Ide do mojej najlepszej przyjaciółki na wesele odgrywam tam ważną postac jestem swiadkiem ehhhh I myślałam ze piękna koperta w niej jakaś przyzwoita suma i będzie dobrze .....a moja przyjaciólka na to że w żadnym wypadku kase chce od wujków i ciotek a odemnie prezent który po 20 latach chce jej przypomnieć tamte czasy.....i co ja mam zrobić? coż kupic?! może macie jakieś pomysły

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się