-
O czy marzą dzieciaczki i co chciały by dostać, my może zrobimy dzieciom jakąś wycieczkę ale babcie nie widzą co kupić a mnie też jakoś pomysłów brak , bo ileż można lego kupować :)
Zastanawiałam się nad czymś takim, jest teraz na etapie zbierania swoich pieniążków
allegro.pl/bankomat-maly-bankier-skarbonka-edukacyjna-prezent-i3197548621.html
poza tym mam jeszcze w domu trzy latka , który wszystko dziedziczy po starszym braciszku i temu to już nie mam pojęcia co kupić a w między czasie...
-
zbliża się koniec roku i pierwszy raz ( i w pkolu ostatni;) pojawiła sie idea, żeby dla pań kupić bony upominkowe. Jakkolwiek pomysł nie jest zły, lepszy niz kupno bombonierki, czy kryształowego wazonu;), to troche mnie dziwi kwota, na jaka maja być te bony..jakies 400zł na panią, jeśli zrzucą się rodzice wszystkich dzieci..wydaje mi się, że to troche za dużo. Prezent za 400zł?..jak jest u Was?
-
Już większość prezentów mam bądź wiem co a tu taki zonk nie wiem co dać synowi pod choinkę.
1. książki kocha-ale czyta w tempie ekspresowym i nie mam potem co z nimi robić więc zaprzyjaźniliśmy się z cudownie wyposażoną biblioteką, encyklopedii, słowników, atlasów mamy ogrom. Książki-odpadają.
2. Jedyne słuszne wykorzystanie komputera to Maincraft- wszystko inne bleeeee. Gry na PC-odpadają.
3. Nie mamy żadnych x-boxów itp i mieć nie planujemy
4. Tablet dostał na komunię, wraz z nowym-używ...
-
Jak co roku zróbmy ranking prezentowy ;) Fajnie będzie kiedyś popatrzeć w wątkach i przekonać się jak się naszym dzieciakom upodobania zmieniały albo nie ;P
Marta trzyma się dzielnie tematu Barbie i w tym roku to: Barbie studio projektowe, Barbie surfująca na desce i skrzydlata Barbie wróżka :)
Ta pierwsza, zakupiona w promocji, już na nią czeka - od nas. A jedną z pozostałych dostanie od babć, jeszcze zobaczymy którą.
Poza tym chciałaby różową sukienkę "co się kręci" i nowe kolorowe maz...
-
Obraz u Burdzi już zamówiłam - chyba zaczynam się czuć, jak stała klientka Asiu Kochana!
Chciałam jednak dokupić coś jeszcze, czym Lenka (moja chrześnica) mogłaby cieszyć się już teraz, tak po prostu, po dziecięcemu. Nie przelewa się u nich, brakuje wielu rzeczy, ale rower/hulajnogę już ma, a tablet/komputer są niepotrzebne. Siostra poprosiła o krzesło do biurka i kupi je moja mama, ja tylko uszyję na nie piękne różowe poduchy. Co mi radzicie? Czy tornister z Topgala (idzie do pierwszej kl...
-
Zaczynam też przygotowania do Mikołaja i świąt szukając prezentów. Kilka drobiazgów już mam - tych ubraniowych. A teraz szukam tych dla przyjemności.
Jasiek widzi tylko lego city, ale ma już tyle tego, że wolałabym znaleźć mu coś innego. Ale co? Nie mam pomysłu na nic innego na tyle rozwijającego i fascynującego go jak lego.
Odnośnie rodziny, to jeszcze nie wiem - dla M pewnie pulsometr, dla pozostałych szukam inspiracji.
-
przeczytalam watek mikolajkowy ale nie znalazlam pomyslow na prezent dla dziewczynki stad nowy watek, mam nadzieje ze nikt nie ma nic przeciwko...
z tego watku zaporzyczylam ponizsza propozycje domku dla lalek. Macie jakies inne, zupelnie inne pomysly?
allegro.pl/domek-dla-lalek-wyposazenie-lalki-meble-domki-i1897288051.html
lub
allegro.pl/eichhorn-domek-dla-lalek-drewniany-lalki-akcesoria-i1951433204.html--
24.09.2010 - nowy etap - Przeprowadzka
-
kupujecie cos dla swoich dzieciaczkow zeby obdarowaly dziadkow?
-
dziewczyny, Wy macie zawsze fajne pomysły,wiec pomocy i podpowiedzcie co mozna kupic dla niej i dla niego w prezencie imieninowym, w wekend robią wielką wspolną imprezę imieninową- są małżenstwem!
Za wszystkie propozycje bede wdzieczna, impreza juz w sobotę, wiec mało czasu ...
-
zgodnie z kilkuletnią tradycją na Mikołajki Dawid przygotowuje list do Świętego. W tym roku brak mu pomysłu, kilkuletnia fascynacja Tomkiem i przyj.ucichła (uffff). W reklamach w tv same badziewie, na szczęście nic go również nie zafascynowało. W domu bawi się głównie lego, rozwiązuje zadania w książkach z zadaniami, bawi się "hotwillsami". Dawno nie dostał żadnej porzadnej zabawki, wiec okazja ku temu teraz świetna, ale chłopak nie wie co napisać temu Mikołajowi. Chetnie bym mu podsunęła pom...
-
Praktykowałyście coś takiego? Czy starsze dziecko w Waszej rodzinie dostaje jakiś prezent od nowonarodzonego maluszka? Tak się zastanawiamy w domu nad jakimś prezentem dla Majki, który by dostała "od Maćka" w dniu naszego powrotu ze szpitala, Młoda co chwilę rysuje, wycina, wykleja jakieś laurki dla Maćka, myślę, że miło by jej było jakby coś dostała od niego. Od pewnego czasu planujemy kupić Majce tablicę do rysowania bo zaczęła bardzo interesować się pisaniem, ciągle podpytuje o literki, po...
-
Miałam dziś pakować prezenty dlaTymka ale cos sie zebrać nie mogę, i tak zaczelam sie zastanawiac gdzie my mu te paczki podłozymy? i chyba w nogach łóżka , bo pod poduszkę nie ma szans:) za duze, i mogłby sie w nocy obudzić, i podłozymy jak bedziemy szli spać, Tymek ma duze lózko 140 na 200 wiec miejsca starczy;). No i czy mówicie coś dzieciom jutro wieczorem,ze przychodzi Mikołaj i zostawi prezenty? bo my chyba nic nie wspomnimy,bo moglby nie zasnąć z wrazenia jak i ze strachu,bo on stra...
-
Koledze z pracy urodził się synek. Chcieliśmy się w pracy złożyć na jakiś prezent dla malucha. Poradźcie co mu kupić? Kwota ok. 150-200 zł. Myślałam o macie edukacyjnej.....
-
Zainspirowana wątkiem leluchow1 (widać nie tylko ja o tym tak wcześnie myślę), chciałabym poznać Wasze pomysły na prezenty świąteczne dla pozostałych członków rodziny - mężów i TŻ, rodziców, teściów, rodzeństwa.
Ja teraz wybywam jeszcze na krótki wakacyjny urlop, ale od przyszłego tygodnia zaczynam się zajmować zarówno organizacją wyjazdu na narty w lutym, jak i poszukiwaniem i kupowaniem prezentów dla rodziny.
Znalazłam ostatnio listę pomysłów na prezent dla mojego taty (do wyboru):
1...
-
My mielismy zebranie i składamy sie po 35 zł, po konsultacji z Pania przedszkolaną zadecydowalismy,ze bedzie tradycyjnie ;lalki dla dziewczynek , samochody dla chłpców + kalendarz adwentowy, jakaś mandarynka , czekolada itp.
Napiszcie co Wy ustaliliscie ,ze bedzie w paczkach mikolajkowych w przedszkolu?
Moze wiecie tez gdzie mozna tanio kupic ładne lalki i auta. oraz w co bedziecie pakowac te prezenty? w zwykle torby świąteczne? w jakies skarpety świąteczne?
Piszcie piszcie, cie...
-
Hm... jak zwykle jestem w kropce. Wszyscy pytają "co kupić?" a Eryk chyba sam nie wie. Najbardziej podobają mu się dinozaury z Rossmana za 6zł ale ma już prawie całą serię. Od nas dostanie to:
allegro.pl/cars-zygzak-pojazd-rc-zdalnie-sterowany-dickie-i2448199871.html
I nie mam pojęcia co jeszcze. Jakie macie pomysły?
-
co kupujecie 3 latkom?
musze tez cos kupic chrzesniaczkom- 2 i 5lat
i chrzesniakom- 10 i 15 lat
-
zastanawialam sie z mezem jak i kiedsy podlozyc prezenty pod choinke...przed
wigilia nie mozemy ,bo Tymek nie usiadlby do stolu:) a po wigili jestesmy
juz non stop w sumie razem w salonie gdzie jest choinka...
Myslalam aby maz zastukal w drzwi i abysmy powiedzieli Tymkowi ,ze to chyba
Mikolaj i tatto z nim musi pogadac,,,, my w tym czasie poszlibysmy do sypialni
a maz podlozylby prezenty zostawiajac slady po butach na oknie... wiecie ,ze
niby Mikolaj byl:))))
A Wy jaki macie pomysl...
-
Jak w temacie.Ostatnio jestem wypompowana i nie mam weny na wymyslanie prezentu a nie chce zeby bylo to cos zwyklego.Myslałam o jakimś breloku z grawerem czy czymś takim ale nie wiem czy na 30stke to dobry pomysł??No dziewczyny rzucac jakies pomysły.A i prezent tak do stówki bo kruchutko z kasą.
-
jak co roku robi mi niespodzianke, nawet nie wiem kiedy kupuje, a potem jego rodzinka się wygaduje że cos dla mnie jest :) Ciekawa jestem co tym razem. Zawsze mnie zaskakuje i to lubię.
Wiecie już co dostaniecie?