Forum Kobieta Porady domowe
ZMIEŃ
      prezenty

prezenty

(160 wyników)
    • Jestem matką chrzestną dziewczynki, która w maju idzie do pierwszje komunii świętej. Nie mam zbyt bliskich kontaktów z rodzicami dziewczynki, zgodziłam się zostać matką chrzestną, bo mnie poproszono. Przypuszczam, że jest teraz moda na dawanie pieniędzy i dziecko samo sobie wybiera czy kupi laptopa, ipoda czy inne cudo. Nie powodzi mi się zbyt dobrze i nie bardzo mogę dać pieniądze, a w zasadzie to chyba nawet nie chcę. Jestem tradycjonalistką i uważam, że liczy się duchowy a...
    • Hej. Pytanko do ogolu, potrzebuje pomyslu na prezent dla faceta, ktory ma praktycznie wszystko. Najlepiej orginalne pomysly. Przewiazanie sie kokarda odpada, juz to robilam;). Sloik miodu wlasnorecznie malowany w pszczolki rowniez;). Wszelkie ksiazki, koszule, perfumy, pizamy, bielizna, spinki, wizytownik, portfel rowniez odpadaja. Moze ktoras z Was ma jakis pomysl:)? Z gory dziekuje!
    • Prezent dla chłopca od chrzestnego, który to (chrzestny) jest aktualnie w bardzo ciężkiej sytuacji finansowej :( poradźcie co robić
    • pomóżcie jaki mozna kupić oryginalny prezent dla 40-latki. Chcę przygotować płytę z muzyką z 40 lat. Ale może macie jakieś inne pomysły
    • Znalazlam cos takiego jak "Zabawa Mega koparka" Myslicie ze to dobry pomsl na prezent dla faceta? A znalazlam to tutaj: www.goldengift.pl/Produkt/155/Zabawa_MEGA_koparka/
    • Witam wierze że Szanowne WPD mi pomogą:) Otóż jestem zaproszony do rodziców mojej dziewczyny-jej mama ma urodziny a tata imieniny i robią wspólną impreze.Moja dziewczyna rozłożyła sobie wydatki i wczesnej kupiła im prezenty( dla każdego z osobna). Są to prezenty dość osobiste więc powiedziała żebym "w końcu coś sam wymyślił" no i myślałem i jak zwykle na ostatnią chwilę nie wiem dalej co mógłbym im kupić. Myślałem nad wspólnym prezentem albo dla każdego coś innego. Na rocznicę ślubu podarow...
    • Prezenty to odwieczny problem jaki trapi nas przed świętami. Dwoimi się i troimy, żeby tylko dogodzić wszystkim na około i dobrać odpowiednie prezenty. Macie może jakieś swoje sposoby na dobieranie prezentów? Co najlepiej kupować? Czego nie wypada, a może po prostu najlepiej dać komuś kopertę z kasą? Jakie są zwyczaje u was w domach? Jakieś rady?
    • Poszukuję pościeli na prezent na święta. Chciałabym żeby miała jakieś motywy związane pokerem: karty lub żetony, ewentualnie inne. Widział ktoś może kiedykolwiek taką w sklepie ?
    • Moi dziadkowie będą niedługo świętować złote wesele - będzie imprezka w restauracji i rodzinka w komplecie. Niestety nie mam najmniejszego pojęcia jaki prezent podarować złotej parze. Babcia, była chemiczka, ma 81 lat, jest jeszcze supersprawna - jeździ na rowerze, codziennie coś szoruje albo ręcznie pierze (mimo iż oczywiście ma pralkę ;)). Nie lubi gotować - woli spędzać czas aktywnie a nie przy garach. Dziadek, były górnik, ma 70 lat niestety choruje na zaawansowaną osteoporozę, sa...
    • czy przyjaciolce na prezent slubny wypada dac pieniadze?
    • Poradźcie mi proszę - jestesmy zaproszeni z mężem na 100- tne urodziny babci mojej synowej. Babcię znamy - bo bywamy na imprezach rodzinnych mojej synowej. Cała uroczystośc rozpocznie się msza w kościele i pozniej w restauracji - obiad itp. Poradźcie co kupic na prezent - czy może jakaś kasa w kopertę.?
    • Witam, Szukam prezentu dla siostrzenicy. Słyszałem o fajnej żabce, organizerze na zabawki do kąpieli. Niestety nie mam pojęcia jak się dokładnie nazywa i nie wiem gdzie mogę ją kupić, a podobno jest hitem na gwiazdkę. Z góry dziękuję za pomoc!
    • Nie wiedziałam gdzie z tym iść, więc dopisuje się tu:) Mam szwagierkę, bardzo sympatyczną osobę. Niestety jej uroda ma jeden dość widoczny mankament - brzydkie blizny na twarzy i dekolcie po dawno przeżytej ospie. Ona nie zarabia kokosów, więc pomyślałam, że na BN zamiast skarpetek lub pudełka czekoladek, których i tak nie zje, bo jest na diecie, zafundowalibyśmy jej z moim TŻ (a jej bratem) zabieg usuwania blizn. Niestety gdy mu powiedziałam o moim pomyśle, stwierdził że to nietakt i że on ...
    • co kupic rodzicom na rocznice slubu? nie mam pomyslu ani za duzej gotowki.pomozcie w pomyslach
    • Nie mam pomysłu co kupić mojej koleżance na 40 letnie urodziny. Może mi ktoś coś doradzi. Przeznaczam na prezent do 150 zł.
    • W jakim momencie siego wrecza ?
    • zastanawiam sie nad wczesniejszym kupieniem prezentow, przynajmniej jakiejs czesci tak zeby wydatki rozlozyc na dwa miesiace i - nie na ostatnia chwile to zostawic. i mysle o prezencie dla dwoch dzieciakow: bratanicy i bratanka, oboje sa w podobnym wieku i myslalam czy nie kupic im lacznie gry, waham sie czy moze nie kupic spore (pasuje im wiekowo i ogolnie podobno to gra dosyc edukujaca)??
    • w czerwcu koleżanka wychodzi za mąż. chciałabym kupić Im jakiś ciekawy pomysłowy prezent, coś czego nie dostaną w kilku egzemplarzach. cena tak do 150 zł. ma ktoś jakieś sugestie? dziękuję i pozdrawiam
    • Żeni się mój chrześniak, mieszka w Kanadzie,na weselu nie będziemy z przyczyn obiektywnych.Nie wiem jak się zachować w takiej sytuacji,co kupić na prezent może posłać jakieś kwiaty?.proszę o podpowiedż
    • Witam,za tydzień jesteśmy zaproszeni na ślub cywilny i obiad w restauracji na drugi ślub naszego przyjaciela, zastanawiam sie czy jeśli kupię ładny komplet pościeli lub kpl,ręczników to nie bedzie "obciachu"? rozumiecie nie wiem czy daje się jeszcze takie prezenty? koszt ok 100-130zł no i jeszcze jedno pytanie na przyjęciu w moich stronach prezenty daje sie o północy,a w przypadku ślubu cywilnego i obiadu kiedy się daje czy przy życzeniach po slubie czy już w restauracji powiedzcie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się