Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      prezenty

prezenty

(170 wyników)
    • Wczoraj miałam około 800 prezentów, dziś miałam 118!!! Co się kurde dzieje??? U Was też takie dziwne rzeczy się dzieją?
    • uroki bloków:-/ dzieci moje od rana wypakowaly prezenty, dostaly wspolnie mate do tanczenia:) ciesza sie i co jakis czas tancza i biegaja na opcji wyscigu. i co robi sasiad z dołu? wali mi po rurach,ze za glosno! tylko czekam, kiedy nie wytrzyma i przyjdzie (nie pierwszy raz wymysla rozne powody w ciagu tych prawie 10 lat jak tu mieszkamy). bede mu tez zyczyc wesolych swiat,albo nie, swiat na ktore zasluguje bo to sprawiedliwsze hehehh wolnoc tomku, w koncu nie tancza caly czas bo by padli......
    • Bo u nas ja plus mali pomocnicy, chłop jest zbyt pedantyczny, byle ksiazke by pakował 15 minut i by sie wkurzał, ze cos odstaje, a ja pakuje z kołkami i jak cos odstaje to zwalam na nich wine :D Pakowanie w zeszłym roku: [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/lh/kh/txcs/Yhtw88mapsfoUQjpnB.jpg[/img] No i zabawa w trakcie wstazkami :D [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/lh/kh/txcs/gh2sjyaCfSQqbPNdmB.jpg[/img]
    • Ksiądz w niedzielę na mszy powiedział, żeby nie tylko dzieci obdarowywać, więc poleciałam dziś do empiku po prezent dla męża. Kupiłam mu książkę Dlaczego mężczyźni kochają zołzy i Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy. :D Może w końcu zrozumie dlaczego mnie kocha i przede wszystkim, że NIE MÓGŁ TRAFIĆ LEPIEJ ;) Ps. Wątek założony celem dobicia do okrągłej liczby postów :D Bardzo chciałabym wygrać osobiste wirtualne uściśnięcie dłoni Matki Założycielki ;)
    • laski, taka rozkmine mam. Otóż moja siostra w listopadzie zaręczyła się. Ślub planowano w 2012 r. Od poczatku tata data funkcjonowała, aż do kwietnia, kiedy to moja sis oznajmiła mi ze biora ślub jednak w czerwcu 2011:D ale tylko cywilny ( kościelny w/g pierwszego planu w 2012). Cywilny w sumie jako formalnośc, bo siostra mogła miec męzowskie ubezpieczenie, kiedy do niego dojedzie do anglii. to tyle na wstępie. Ja na ślub cyw. nie jadę, z powodów finansowych. Ma byc ślub i obiad-kolacja w ...
    • Jest u nas w rodzinie przyjęte, że dziecku pierwszokomunijnemu przesyła się z tej okazji kartkę i jakiś drobny prezent nawet jeśli się nie jest na uroczystość zaproszonym. W tym roku do I KŚ przystępuje syn mojego brata ciotecznego. Łukasz ( lat 9) ma starszą siostrę ( lat 14) obydwoje dobrze się uczą więc książki odpadają bo nie znam stanu ich biblioteki. I nie mam pomysłu co mu zakupić. Myślałam o fajnym komplecie pościeli z Ben 10 czy Spidermanem czi innym bakuganem, o jakiejś grze sm...
    • tak mnie zainspirował wątek sewy :) Mikołaj już był , więc na gorąco można stwierdzić , które prezenty wywołały największy uśmiech u dzieci (i zajęły je na dłużej niż 5 minut ;) ) . Może taki wątek ułatwi Gwiazdce trafny wybór pod choinkę . U nas : 2,5 latek - - absolutny HIT ! bawi się cała trójka ;) 4,5 latka - lalka Barbie plus Ken - cieszyła się baaardzo , chociaż do kompletu zabrakło jej Barbie syrenki więc Gwiazdka ma już podpowiedź ;) . Jednak tor brata bardziej ją zajmuje ;) ...
    • Znalazłam przypadkowo swój prezent, który miałam znaleźć, ale dopiero jutro pod choinką! fuck Jestem zła i rozżalona, bo mój chłop źle go schował i prezent sam wpadł mi ręce. Wiadomo, dzieckiem nie jestem, ale lubię niespodzianki i przykro mi się zrobiło. Prezent był schowany w kuchni, a ja się pytam jakim prawem w kuchni, jak ja dziś cały dzień piekę, gotuję, pichcę bo bardzo to lubię. A prezent sobie leżał jakby nigdy nic koło miksera, którego używam bardzo często i dziś też musiałam użyć...
    • babcia dała mi kasę dla dzieciaków, żeby im coś kupić. stwierdziłam, że nie chcę kolejnych gratów i kupię im coś do ubrania. no i się właśnie zakochałam:D znalazłam na allegro, ale jadę jutro zobaczyć, czy w moim hmie jest, to kupię od ręki. czyż nie jest boska?: [img]https://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/50/74/21/1350742186[/img] to prezent dla młodego (mój m myślał, że dla kingi:P), nad młodą muszę pomyśleć jeszcze.
    • Wczoraj kurier przyniósł. Dopiero dziś rozpakowałam. Wygląda że wszystko ok. Jestem umówiona z redlinką na spotkanie jak Galantynka wyjdzie ze szpitala. Wtedy nastąpi przekazanie prezentów i albumów. Jak red pozwoli uwiecznię spotkanie na zdjęciach i prześlę uczestniczkom akcji :)
    • Pomozcie dobre kobiety, bo jakos nie mam inwencji w tym roku. Mam jeszcze troche czasu, ale pomyslow zero...
    • tak wiem nie daje się, ew. jakieś coś skromnego.... ale czy jako rodzice też nic nie dajecie???? w wypadku dziewczynki no problem-kupiłabym coś z biżuterii...... a co chłopakowi??? lampe do skutera kupić czy kanister paliwa???:>
    • no co ze mnie za matka;) za kilka dni moja Ewka konczy 6 lat. i pomyslu na prezent nie posiadam. ona pomoc nie chce bo twierdzi ze nic nie chce, przyparta do muru rzekla ze chce 2 pary rajstop. hehhehe ale prezencior ful wypas :D od babci i dziadka dostanie lalke monster draculore no bo chciala. a od nas rodzicow nie chce nic. co za bachor! poradzcie cos. tylko nie koniki bo ona nie lubi. i nie lalki bo ma milion. ksiazek tez ma milion, kupujemy je bez okazji jak cos fajnego i c...
    • allegro.pl/item1064493982_tort_reczniki_prezent_slub_jubileusz_rocznica.html Co o tym myślicie? Podoba wam sie to?
    • Dopiero co minął Mikołaj, szykuje się Gwiazdka, po czym moja córka będzie miała 3-cie urodziny. Prezentów mikołajowych całe pudło, pod choinką też się pewnie coś znajdzie, więc wpadłam na pomysł, aby na urodziny sprawic Martusi skarbonkę i goście zamiast prezentów wrzuciliby pieniążek do skarbonki. Co myślicie o tym pomyśle?
    • :) my w zeszłym roku podrzuciliśmy jeden samotnej sąsiadce:) a Wy?
    • kupujecie drobiazgi, czy raczej wydajecie pół pensji?? czy potem żałujecie, że wydałyście za dużo??
    • Bo ja właściwie już zaczęłam szukać. Oczywiście nie mam jeszcze pomysłu na prezent dla każdego ale część chciałabym kupić w ciągu dwóch tygodni. Największy problem mam z prezentami dla męża i mojego taty. Kompletny brak jakichkolwiek pomysłów. A jak jest u was?
    • Co myslicie, powinno sie dawac/przyjmowac? Do jakiej kwoty jest to prezent niekłopotliwy? A może trzeba odmawiac ich przyjmowania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się