prezenty

(140 wyników)
  • Jakie macie pomysły na oryginalny prezent pod choinkę?? Tu mam coś ciekawego: www.electra-rowery.pl
  • Za nami pierwszy miesiąc nowego roku, więc wielkimi krokami zbliżają się nie tylko Walentynki, ale również okres Pierwszych Komunii Św. w naszym kraju. Z racji tego, że wydarzeniu temu towarzyszy zazwyczaj zakup prezentów, a osobiście preferuję wcześniejszy zakup podarunkow, to może warto zastanowić się nad dokonaniem zakupu przed sezonem, poszukanie okazji, rozeznanie w temacie... Po co przepłacać? Jakie są Wasze prezentowe wspomnienia komunijne? Co aktualnie jest w modzie? Zapras...
  • Hejka Wszystkim! :) Mam pewien problem... za 2 miesiące mój chłopak ma urodziny i pojawia się często zadawane przez wszystkich pytanie: CO KUPIĆ? :/ To jest zawsze trudne pytanie, wymagające dłuższego przemyślenia, a często nawet porady- więc proszę pomóżcie!:) Mój chłopak będzie miał 21 lat, ale jest trochę wybredny:P książki czy ubrania mu nie mogę kupić, bo on sam musiałby to przed zakupem zobaczyć;) chciałabym kupić mu coś niewielkiego i mało kosztownego, bo mam ograniczone fundusze;D ...
  • Moim zdaniem najlepszym prezentem są pieniądze. A dana osoba może z nimi zrobić sama co zechce, zaoszczędzić, kupić sobie perfum który NA PEWNO będzie się podobał itp. Dlatego jeśli szukasz najlepszego prezentu, nie szukaj już więcej! Kup najlepsze opakowanie na najlepszy prezent i się wyróżnij! Uśmiech na twarzy solenizanta, czy to małżonków gwarantowany ;-) allegro.pl/prezent-koperta-na-prezent-pieniezny-slub-urodziny-i3440581474.html
  • Witam wszystkich! Niedługo już święta, więc internet już zaczął huczeć od promocji i rabatów na święta. Napotkałam w internecie sklep z kosmetykami naturalnymi już jakiś czas temu i zobaczyłam że i tam będzie można kupować zestawy świąteczne. Myślałam taki zestaw kupić dla babci, mamy i siostry (oczywiście każdej osobny zestaw) i zastanawiam się czy to dobry pomysł? Są to dosyć specyficzne kosmetyki i czasami można usłyszeć różne opinie. Ja osobiście parę próbowałam i mi się podobają. Jak myś...
  • Naprawdę fajne pomysły na prezenty na różne okazje :) gadzeter.pl - i dla niej, i dla niego, na gwiazdkę, urodziny, imieniny i wszelkie inne okazje. Jeśli ktoś lubi śmieszne upominki oczywiście...
  • Zdecydowanie popieram handmejdowe prezenty! Mam nadzieję, że i Wam się spodobają moje internetowe znaleziska... zebrałam w miarę do "kupy" różne ciekawe propozycje,oto i one w cyklu "Pomysły Na Prezenty": mojezielonewzgorze.blogspot.com/search/label/Pomys%C5%82y% 20na%20prezenty Może akurat coś Wam wpadnie w oko :)))
  • Najwspanialsze są prezenty, które tworzą klimat ulubionych miejsc i przywołują miłe wspomnienia. Radość z posiadania takiego prezentu trwa długo i zasadniczo o to chodzi, żeby prezent był wyjątkowy. Wspaniałe pomysły można znaleźć na www.homecollections.pl/.
  • Witam. Potrzebuję zakupić prezent dla mojej chrześnicy, która ma 5 lat. Myślałam o takim psie interaktywnym, ale nie wiem czy ona nie za duża do takiej zabawki. allegro.pl/piesek-zimny-nosek-2-rasy-duzy-interaktywny-epee-i2815345794.html Widziałam na allegro coś takiego: allegro.pl/epee-pieszczoch-ktos-kudlate-cos-blyskotka-3-wzory-i2815102426.html nie wiem czy to byłoby odpowiednie dla 5 latki. Albo jakąś grę zręcznosciową - jakąś fajną jakbyście mogli polecić. Przedział cenowy tak...
  • Zawsze wydawało mi się że najfajniejsze są prezenty personalizowane - dopasowane do osoby, której je wręczamy. Niedawno znalazłem fajny sklep, który sprzedaje tylko perosnalizowane prezenty, a niektóre pomysłu są na prawdę unikalne. Polecam: www.mygiftdna.pl
  • Polecam: www.prezentdlaseniora.pl
  • Zastanawiasz się pewnie nieraz jaki prezent ofiarować parze młodej ? A czy myślałeś/aś kiedykolwiek ze najciekawszą forma prezentu może być sesja ślubna ? Napisz do nas i zapytaj o karty upominkowe na jeden z pakietów lub opcje full . Zapraszamy na nasza stronę expositivo.pl gdzie w zakładce ''kontakt'' znajdziesz odpowiedni formularz kontaktowy lub napisz studio@expositivo.pl [img] http://expositivo.pl/wp-content/uploads/2012/09/gift500.jpg [/img]
  • Proponuje drzewo gemalogiczne w formie zdjęcia formatu A4 A3 lub jako wydruk na płótnie, prosze zajrzec poniżej na przykład coś takiego i co o tym sądzicie? www.cudofoto.republika.pl/Drzewo%20Genealogiczne.htm
  • Jeśli ktoś planuje kupić dla kogoś prezent do domu - ramki, kieliszki itp to w www.yourhome24.pl/ jest wyprzedaż, można znaleźć sporo fajnych i tanich rzeczy na prezent.
  • Witam potrzebuje rady w sprawie prezentu na święta dla dziewczyny. Wymyśliłem ze kupie jej srebrny nieśmiertelnik na którym z 1 strony będzie wygrawerowany mój ulubiony cytat i właśnie tutaj pojawia się problem chciałbym żeby on za każdym razem mnie przypominał ale nie mam żadnych pomysłów co mógłbym napisać na 2 stronie :| Proszę o jakieś rady. Pozdrawiam Łukasz ;)
  • Torebka to prezent który spodoba sie każdej kobiecie.. Pod warunkiem ze ta kobietę bardzo dobrze znamy.. a przede wszystkim znamy jej gusta:) Polecam Francuskie i nie tylko Torebki.. allegro.pl/listing/user.php?string=torebka&us_id=2467556
  • Kilka pomysłów na świąteczne prezenty. Potraktujcie je jako inspiracje, odnośnik do ciekawych stron z atrakcyjnymi domowymi gadżetami. Prezenty przemyślane, dobrze dopasowane do gustów osoby obdarowywanej, cudnie zapakowane to te przez wszystkich najbardziej pożądane:) formafantazja.blogspot.com/2011/11/prezenty-dla-domu-czi.html
  • Polecam ręczniki z haftem,indywidualna dedykacja plus super wzór: allegro.pl/recznik-z-haftem-w-eleganckim-koszu-duzy-50x100-i2746694933.html
  • Szukam pomysłu na prezent dla mojego chłopaka, jestesmy ze soba krotko bo dopiero 5 miesiecy ale chcialabym zeby to byl wyjatkowy prezent, zeby zapamietal go do konca zycia (albo przynajmniej na dlugo ;p ) no i przy okazji nie drogi :)
  • www.strefakobiet.pl polecam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się