prezenty

(126 wyników)
  • Napiszcie co mogę dać mężowi w prezencie na 2 rocznice ślubu??
  • Nie wiem, czy pasuje robić prezent, a jeśli już czy może to być coś pamiątkowego czy bezpieczniej coś praktycznego (tylko trudno stwierdzić co im potrzeba, w zasadzie wszystko mają). Nasi przyjaciele mają lada chwila okrągłą rocznicę ślubu. W zasadzie aktualnie trudno powiedzieć czy są skłóceni, od roku przechodzą kryzys, albo się kłócą, albo mają ciche dni, te lepsze zgodne coraz rzadziej. Od jakiegoś czasu przez te ich problemy rzadziej się widujemy, bo nie są w stanie się dogadać i r...
  • Czesc!Mam taki oto mały problem,choc wiem że nie powinnam tego problemem nazywac bo są gorsze w życiu kłopoty,a ten może się wydawac błahostką.Ale jednak. Jestem z moim chłopakiem już ponad dwa lata,świetnie sie rozumiemy,mogę na niego liczyc i z nim o wszystkim porozmawiac,ale jest pare takich spraw które po prostu wolę przemilczec i nie poruszac...Na początku było wielkie zauroczenie,które szybko przerodziło się w coś poważnego.Były pierwsze miłe gesty,słowa,momenty,pierwsze ...
  • Zazwyczaj jest w rodzinie jakiś wujek czy kuzyn, któremu nie wiadomo co podarować. Szczególnie jeśli Wigilię obchodzi się w licznym gronie. U moich rodziców jest około 20 osób, dlatego prezenty zaczynam kupować już od wiosny, bo wygodniej to rozłożyć na raty. W tym roku zaczęłam się rozglądać za podarunkami dopiero w połowie listopada, ale niespodziewanie udało mi się znaleźć coś dla każdego. Od ślubu obchodzimy także Wigilię u Ciastka i tu pojawia się problem. Nie mam pojęcia, co kupi...
  • Cześć dziewczyny Wkrótce idziemy na wesele i mam w związku z tym pytanie. Żeni się kuzyn Ciastka. W połowie maja mama Ciastka przekazała nam, że 28 lipca będzie wesele. Trochę kolidowało to z naszymi planami, więc zadzwoniliśmy do ciotki, żeby się dowiedzieć jak to wygląda. Potwierdziła, że wesele będzie, zrezygnowaliśmy z wakacji, bo w dwa kolejne w-endy sierpnia także są śluby, o których wiedzieliśmy już wcześniej i trudno to było pogodzić z jakimś sensownym wyjazdem. Jeszcze w m...
  • No zupełnie nie mam pomysłu :( Teściowie za dwa miesiace obchodzą rocznicę a tu w głowie pustka - zależałoby mi zeby to byl prezent dla obojga :( Macie może jakies pomysły?? Może ktoś już miał takie imprezy w rodzinie?? Co się wtedy daje ?? Moi Teściowie sa fajni, ale jakiś weekend w spa czy kina, teatry odpadają :(
  • z okazji wczorajszych imienin dostalam od tesciowej.. piekny kalendarz na rok 2008 EXLUSIVE CARS - piekny kalendarz z pieknymi samochodami ;P no i jak tu nie kochac tak cudowej tesciowej.. ;) kupila synowej prezent z mysla o synu ;) a swoja droga syn tez z prezentu nie jest zadowolony nie lubi takich samochodow ;) co myslicie o o tak wyszukanym prezencie ? a szczerze mówiąc wolałbym nic nie dostać i nawet bym tego fakty nie dostrzegła.. a tak to nie wiem czy jest sens stwarzać pozory...
  • Dziewczyny napiszcie ile wydalyscie juz na prezenty? Ja okolo 450 zl. Kupowalam dla mamy, taty, babci, dziadka, tescia i tesciowej oraz dla brata i meza. A wy?
  • j.w.nie wiemy co wymyśleć, kompletnie w tym roku.może Wy macie jakieś pomysły, co dawałyście. z góry dziekuję za pomoc, poczytam jutro, bo dzisiaj za chwilę uciekam z pracy.liczę na Was.
  • we wrześniu moja koleżanka z podstawówki wychodzi za mąż. nie mam kompletnie pomysłu na prezent. może mi podpowiecie coś fajnego i uniwersalnego. wiem, że jej nie znacie, ale szukam prezentu, jak napisałam uniwersalnego. w podstawówce byłyśmy "najlepszymi koleżankami", ale potem nasze drogi trochę się rozeszły, ona cierpi na chroniczny brak czasu. mieszka z narzeczonym ok roku, mają już prawie całe wyposażanie mieszkania. spłacają kredyt, ale nie chciałabym dawać im pieniędzy, chcia...
  • Czy macie jakieś pomysły na ciekawe prezenty dla teściów? Ja swoich jeszcze dobrze nie znam - dwa miesiace temu zostali moimi teściami :) Chciałabym podarować im coś ładnego, ciekawego i broń Boże standardowego (żadnych kolejnych szalików i skarpetek). Ciekawa jestem, co kupujecie / kupowałyście teściom na jedne z pierwszych świąt Waszego małżeństwa?
  • Niedługo szykuje się slub mojej przyjaciółki,a jeszcze nie mam ciekawego pomysłu na prezent.Wy jakko młode mężatki możecie mi w tym pomóc.Który z prezentów ślubnych najbardziej Was ucieszył.Pieniądze jako prezent to chyba ostateczność.Chciałabym aby dostali ode mnie coś trwałego i na lata.Dodam że młodzi od pru lat mieszkają razem i raczej z tych "domowych" rzeczy nic im nie brakuje.
  • Drodzy, Wiem, że chłopak, z którym się spotykam szykuje mi niespodziankę. Otóż chce mi kupić dość drogą (jak dla mnie ) kurtkę. Obawiam się , że już to zrobił. Problem w tym, że nie znamy się zbyt długo i jest/ będzie to dla mnie krępująca sytuacja. Nie chcę takiego prezentu, bo ... ja mu się nigdy podbnym nie zrewanżuję. Różnica w naszych zarobkach jest kolosalna... Jak delikatnie odmówić przyjęcia prezentu? Po prostu mu to powiedzieć? Nie chciałabym go urazić. Pozdrawiam, Gosia
  • Dziewczyny, mój mąż lubi różne nowe wyzwania wywołujące skok adrenaliny i urozmaicające życie ;) Jakiś czas temu zaczął wspominać o paralotni, szybowcach... Na którymś forum jakaś dziewczyna pisała o skoku spadochronowym ktory był prezentem z okazji 30-ych urodzin męża, ale do tego to mam jednak duże obiekcje :/ I dlatego szukam firmy/klubu organizującego loty widokowe szybowcem (warszawa i okolice). Słyszałyście coś może? Na razie sprawdziłam aeroklub warszawski ale oni organizują kurs...
  • Wiem,że macie juz za sobą ślub i wesele. Powiedzcie mi jak wygląda pożegnanie młodych przez matkę /wdowę/ panny młodej. Czy rodzice dają prezent ślubny i mniej więcej w jakiej wysokości. Wcześniej córka otrzymała znaczną kwotę 40 tys. i przeznaczyła to na budowę domu. Zaznaczam,że mam niezbyt duża emeryturę. W jakich granicach mniej więcej prezent od rodziców.
  • Macie jakies ciekawe pomysly?
  • witajcie dziewczyny do tej pory tylko Was czytałam, ale teraz jestem w takiej kropce, że musze poprosić o radę (no i troche sie przy okazji wyżalic chyba) Mielismy ślub (po siedmiu latach znajomości, i chyba sześciu wspólnego mieszkania) dwa miesiące temu. Organizowany w pośpiechu - dosłownie w tydzień (tylko cywilny). Ja potrzebowałam ubezpieczenia na zabieg med., a że pracuje bez umowy, musiałam zapłacić opare tysięcy albo wyjść za mąż. Ale do rzeczy - przed ślubem teściowa ...
  • Dziewczyny prosze o pomoc! Co kupić na prezent dla męża na 1 rocznicę? Może któraś z was ma jakieś fajne pomysły. Aha, prezent w granicach do 100-200 zł:)Napiszcie bo termin sie zbliża a ja wciąż z pustymi rękami:)
  • Wiecie co dzisiaj szwagierka zadzwoniła do nas bo umówiliśmy się że da znać co mamy kupić jej dzieciom pod choinke.I wymyśliła sobie że jej dzieci chcą konkretne lalki tej i tej firmy i że są one w danym sklepie.Pojechałam je kupić i doznałam szoku bo jedna kosztuje 45 zł. My mamy jedno dziecko i oni kupują naszemu prezent za ok 30 zł. W rodzinie jest więcej dzieci więc prezenty sporo kosztują ale zawsze wszyscy trzymaliśmy się tej granicy 30 zł A ona mi tu wyskakuje z taką ceną ...
  • jak dac do zrozumienia, czy tez nawet powiedziec, ze jest sie niezadowolonym z prezentu np. kolezance...bywaja takie, ktore wciskaja cos, czego same w domu nie potrzebuja... ostatnio taka jedna sprezentowala mi bielizne - jestem pewna, ze nie kupila jej specjalnie..oczywiscie biustosnosz byl za maly ( poza tym ja takich nie nosze) albo dostala sama - bo wiem, ze ona sama takich nie nosi, po prostu pozbyla sie... jak wyjsc z tej sytuacji... moze to nie powinno byc poruszane na t...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się