Forum Kobieta Pomysł na prezent
ZMIEŃ
      prezenty

prezenty

(183 wyniki)
    • Nieuchronnie zbliża się godzina zero, a ja nadal nie wiem co kupić dziewczynie na urodziny. Lubi gadżety, interesuje się modą. Chciałbym coś co by nie koniecznie miała, ale na pewno zapamiętała na długo.
    • A ja polecam niespodziajka.pl Wybierają, opakują i wyślą za Ciebie;d a jaka niespodzianka! na pewno nie pożałujesz;d my się umowiliśmy, że rocznicowe prezenty beda wlasnie stamtąd i mowie Ci emocje jak nigdy ;d ja dostałam kamienie spa, on kufel lodowy;d każdy zadowolony;D polecam niespodziajka.pl Swoją drogą prezenty na święta też tam kupie;d
    • Wszystkich z Was, poszukujących podarunków – czy to dla najbliższej osoby, dla rodziny, czy partnerów biznesowych – zapraszamy do zapoznania się z ofertą W bogatej, starannie dobranej ofercie Salonu znajdziecie ekskluzywne przybory do pisania, szeroką gamę akcesoriów skórzanych, eleganckich upominków, akcesoriów na biurko, zapalniczek, spinek do mankietów, biżuterii, zegarków. Wszystkie przedmioty pochodzą z najlepszych manufaktur na świecie. Prowadzimy sprzedaż zarówno pr...
    • Niebanalny oryginalny prezent dla kobiety 40+ :) tablica.pl/oferta/zegarek-radziecki-damski-rakieta-ID4jkPJ.html
    • Dziewczyny!! co byście wolały dostać na walentynki? taki fajny pilocik do sterowania mężczyzną? www.2future.pl/Produkt/234/pilot_do_obslugi_partnera czy roślinkę kocham Cię? www.takapaka.pl/Produkt/27/jajko_z_wiadomoscia Oba wydają się być fajne, prezent może być trochę śmieszny. Pomożcie!
    • Szukam prezentu mikołajkowego dla starszej siostry. Co myślicie o tym zestawie ? www.stronywnetrza.pl/produkty/talerzyki-deserowe-words-inner-nature-sia-home-fashion,8_887,9_139.html www.stronywnetrza.pl/produkty/filizanki-words-inner-nature-sia-home-fashion,8_886,9_139.html Spodoba się jej ?
    • prezent(14)

coraz częsciej zastanawiam sie co mozna kupi meżczyznie???? to coraz wiekszy problem poniewaz swiat i okazji w kazdym roku mamy wiele a pomyslów coraz mniej i tak jest teraz moj maz z którym jestesmy juz 25 lat po slubie obchodzi swoje okrage urodziny i znowu jest dylemat czym go zaskoczyc kocha adrenalinę, emocje, wyzwania, ale nie mam pomysłu -co tu zrobioc?????
    • Panowie, czy lubicie dostawac na prezent rzeczy typu portfel, torba czy zegarek. Szukam pomusłu na prezent dla chłopaka: www.facebook.com/photo.php?fbid=448877361486&set=a.357393516486.164033.355232781486#!/photo.php?fbid=451584871486&set=a.357393516486.164033.355232781486 pozdrawiam B.
    • Polecam na prezent ręcznie wykonaną zawieszkę z imieniem dziecka na drzwi bądź ścianę. Wesołe Drzewko jest wykonane z filcu. zapodaj.net/8dcd8aac26ac.jpg.html , zapodaj.net/6d51ca583e7e.jpg.html Na drzewku może znajdować się również inne zwierzątko: zapodaj.net/507fc45df511.jpg.html , zapodaj.net/0dbe7e156124.jpg.html , zapodaj.net/abba50dc923d.jpg.html . Cena to 55 PLN. Wytworzony z wielką starannością wymagającą wielogodzinnej pracy !!! Zainteresowanych proszę o kontak ani...
    • [b]PREZENTY I UPOMINKI NA CHRZCINY - CO KUPIĆ ? DLA CHŁOPCZYKA I DZIEWCZYNKI[/b] Prezent na Chrzest z jednej strony powinien stanowić pamiątkę na całe życie, z drugiej strony powinien być przeznaczony dla malucha (a nie rodziców), do tego dobrze gdy jest on niepowtarzalny. Z pytaniem „Jaki prezent na Chrzciny” stają niemal wszyscy rodzice chrzestni i goście. Możemy sprezentować złoty łańcuszek (dużo bardziej pasuje taki prezent kupić dla dziewczynki), choć do wyboru mamy ...
    • Oryginalny prezent walentynkowy dla niej wykonany ręcznie, personalizowany, na każdy dzień w roku jeden komplement, dodatkowo upominek niespodzianka. allegro.pl/pudelko-komplementow-walentynki-prezent-oryginalny-i2999775989.html Polecam!
    • siemanko! Dziewczyny może znacie jakieś historie z nietypowymi prezentami na urodziny? Moja przyjaciolka obchodzi niedlugo 20te urodziny i chcialbym ja jakos zaskoczyc. Chodzi o jakiś praktyczny prezent np. wyjscie gdzies czy cos takiego. Piszczie jak znacie cos ciekawego, dzieki :)
    • Cześć Moi rodzice niedługo kończą 25 lat związku. Chciałabym kupić im coś wyjątkowego, czy macie jakieś propozycje? Budżet to max 500pln Liczę na Waszą inwencję:) Pozdrawiam Ola
    • Dużymi krokami zbliżają się 60 urodziny mojej mamy. Niestety zupełnie nie mam pomysłu na prezent. Myślałam raczej nad jakimiś dekoracjami do mieszkania albo dobrym winem, bo je wprost uwielbia . Mama nie lubi biżuterii, kosmetyków używa sporadycznie, kwiatów nie uznaje. Co najlepiej sprawdzi się jako prezent dla niej? Czy ewentualne wino potraktować jako dodatek do prezentu czy jako osobny prezent? Co kupujecie swoim mamom? _________________________________
    • Zbliżają się imieniny mojej ciotki, która pasjonuje się gotowaniem. Co jej kupić w prezencie? Nie piszcie mi tylko o książkach kucharskich, bo ma ich naprawdę kilka dobrych półek.:)
    • Co sądzicie o takim prezencie dla przyjaciółki. www.artesania-latina.eu/poncho/ www.artesania-latina.eu/bizuteria-artystyczna/ Czy ktoś może coś kupował z Amryki Południowej ?
    • Polecam:
    • Chcielibyśmy zaproponować Wam zakupy w naszym sklepie z oryginalnymi :) Serdecznie się polecamy !!!
    • Ostatnio, przynajmniej u mnie głośno jest o takim prezencie jak gwiazdka z nieba. Dziś wyszukałem właśnie taką ofertę w internecie. Wszystko fajnie wygląda ale co Wy o tym myślicie? Warto? www.mamprezent.pl/index.php?config=pomysl-prezent&produkt=1
    • Kupiłam ostatnio dla siostry która ciągle skarżyła się na swoją figurę:) solo24.pl/p/2357/7814/figi-majtki-push-up-bielizna-korygujaca-bielizna-modelujaca-bielizna-zdrowie-i-uroda-kosmetyki-gadzety-i-prezenty.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się