Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      prezenty

prezenty

(46 wyników)
    • Większość z nas lubi dostawać prezenty... czy one są namiastką romantyczności? Ja myślę, że tak. I to czasem nawet bardzo. I wcale nie muszą mieć materialnej namiastki... A jeśli tak to jakie/co najlepiej lubicie otrzymywać? Marzycie o jakimś prezencie którego nigdy nie dostaliście? Jeśli chodzi o mnie to lubie prezenty które sa dla mnie zaskoczeniem całkowitym - nic odkrywczego prawda? Ale to mnie cieszy wtedy najbardziej bo wiem, że ktoś mnie zna, rozumie bardzo.. to tak ogólnie..
    • Zapraszam na stronę EBUKI.EU (link poniżej) Znajdziecie tam państwo świetny prezent walentynkowy (i nie tylko): e-book w formie pliku PDF pt. ******************************************************* *** Romantyk na 102, czyli 102 pomysły na niezapomnianą randkę *** ******************************************************* To nowość, świeżo wydana, niczym świeże bułeczki. Cena promocyjna - właśnie na Walentynki. Pozdrawiam
    • Hello, doradźcie mi jakiś fajny prezent dla chłopaka. Raczej drobiazg, może być śmieszny, w każdym razie coś ciekawego... :) Dzięki
    • Pytanie tylko do plci pieknej ! Lubicie dostawac prezenty... OK :) Dawanie tez sprawia frajde ! Pytanie: Jak daleko moze posunac sie facet placac za partnerke lub dajac cos w prezencie, czego jako dziewczyna - kobieta oczekujesz ?
    • Dla niektórych to zmora, dla innych radość. Gdy słyszę, ze ktoś nie lubi robić/kupować prezentów, przypomina mi się taka historia, kiedy jako dzika nastolatka z gronem równie dzikich małolat przygladałam się ekskluzywnym ciuchom w bardzo ekskluzywnym sklepie:) W pewnym momencie moją uwagę od ciuchów marzeń odwrócił mężczyzna ogladający w ogromnym skupieniu sukienki. Było w nim coś niezwykłego! Nie można było się oprzeć wrażeniu, że kupuje ją dla szczególnej kobiety, takiej , któ...
    • wiec kup jej zloty wisiorek ze swoim zdjeciem i bedzie twoja :-) www.allegro.pl/item212948244__szok_otwierane_serce_na_prezent_od_1_zl_gratis.html www.allegro.pl/item212944813__szok_otwierane_serce_na_prezent_od_1_zl_gratis.html
    • Zbliza sie gwiazdka, wczesniej sa mikolajki, potem walentynki, w miedzy czasie moga trafic sie urodziny czy imieniny. Jakie prezenty sa najodpowiedniejsze na jaka okazje, co warto a czego lepiej nie kupowac/dawac swojej wybrance? Pytanie to kieruje przede wszystkim do kobiet. Jakie prezenty od Waszych facetow sprawily Wam najwieksza radosc i czego oczekujecie od nich teraz. Bede wdzieczny za wszelkie rady, zaznaczam, ze sam mam 19lat a moja druga polowa 17 ;)
    • Podzielcie swoimi planami na Walentynki - jakie prezenty dacie swojej drugiej polowce, gdzie kupiliscie, co planujecie zrobic specjalnego na Walentynki.
    • Jaki kupić prezent dla kobiety? Coś oryginalnego. Znamy się miesiąc i chyba czujemy coś do siebie. Dzięki za rady.
    • Prezent(7)

Zwracam się do Was o poradę. Szczególnie zależy mi na opinii Pań, ale nie tylko. Chciałbym kupić swej wybrance prezent. I tu pojawia się problem. Ona zasługuje na coś wspamiałego lecz mi wszystko wydaje się zbyt banalne, proste. Jestem w kropce. Pomóżcie proszę.
    • Proszę o pomoc! Chciałabym mojemu chłopakowi zrobić niespodzianke! Jakiś fantastyczny prezent! Coś co go naprawde zaskoczy! Prezent ten otrzyma w samochodzie więc kolacja czy łóżko odapada! On też interesuje się samochodami i chcę żeby to było coś szalonego o czym nigdy nie zapomni! Coś co moge zrobić lub kupić a może mogłabym się zachować w jakiś szalony sposób... Sama nie wiem - prosze pomóżcie!!!
    • Szukam pomyslu na bardzo romantyczny prezent dla dziewczyny. Chodzi mi o cos niewielkiego, niedrogiego, ale bardzo sympatycznego. i znaczacego... :) Moze tez jakas dziewczyna napisze jaki prezent zrobil na niej najwieksze wrazenie. dzieki :)
    • Kto z Was dostał najbardziej romantyczny, najbardziej zaskakujący prezent pod choinkę? Taki, który sprawił Wam radość. Pytanie nie ma jedynie wymiaru materialnego. Podzielcie się.:)
    • Jutro moja sympatia(21 lat) ma urodziny a Ja nie wiem jaki prezent kupić;( Może macie jakiś pomysł??
    • Prezent(20)

Co kupić mojej byłej dziewczynie pod choinke???? Zostawiła mnie, ale wierze, że wróci....
    • Cześć, jaki prezent na walentynki dla mężczyzny? Coś oryginalnego ale fajnego. Panowie pomóżcie, co chcielibyście dostać? Mam tu na mysli prezenty rzeczowe bo co do reszty dam sobie radę sama.
    • Taki śliczny, dobrze zbudowany, apetyczny i namiętny Pan pod poduszką ;-). Ps. Może być z rózgą ;-).
    • Czy juz dostaliście czy ciągle jeszcze przed wami.....
    • dwa bilety w totolotka za w sumie $24 (czyli nie majatek) bo ma byc wygrana w sobote co przyjdzie na 30mln
    • Lekko kropiło Posępne olchy plątaniną konarowego cienia, wielopalczastą straszną dłonią obejmowały budynek plebani w świetle krwawej poświaty wschodzącego słońca. Posępne kruki zwabione tym widokiem poprzysiadały na gałęziach kracząc swe chrypliwe wyzwiska powtarzane echem cmentarnych grobowców. Wielkooka sowa nieruchomo, skrycie świadkująca nocnym występkom zahuczała zrywając w powietrze pośród porannej mgły rozbestwione wróble noszące na dziobach – niczym makijaż – krew...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się