terapia

(13 wyniki)
  • Moja 3-letnia córka ma alerię (mleko, jaja kurze, kurz, trawy itd.). Sterydy już przestają działać. ostatnio słyszałam coś o terapi biorezonansowej. W internecie są same pozytywne opinie na ten temat. Czy słyszałyście coś na ten temat? Może ktoś korzystał z tej terapii? Proszę napiszcie coś o tym rodzaju leczenia. Mam już dosyć patrzenia na jej cierpienie. Chcę ją z tego wyleczyć:(
  • Wiele slyszalam o leczeniu alergii/azs metoda enderleina, ponoc ma bardzo dobre wyniki,znalazlam w POlsce miejsce gdzie tak lecza, ale chcialabym dowiedziec sie czy ktos moze slyszac cos o tej metodzie?? Pozdrawiam D
  • czy wie ktoś, gdzie można taką terapię przejść właśnie w Białymstoku?
  • Witam . synek prawie 2 latek jest intensywnym alergikiem. Znalazłam gabinet wykonujący odczulanie terapią biorezonansową..... warto? Czy są jakieś skutki uboczne? (oczywiście wg pracowników zakładu nie ma)Czy jest to skuteczne? Czy ktoś z was odczulał w ten sposób.... bardzo proszę o wypowiedzi.
  • Witam, bardzo proszę o odpowiedź... Dodam, że popieram całą akcję solidarnego odrobaczania, walki z pasożytami ale, i tu moje pytanie Co wiadomo o skutkach ubocznych zażywania seriami leków przeciw robakom, zwłaszcza u dzieci. Jak czytałam, konieczne jest czasami powtarzanie serii zażywania leków, zwłaszcza na lamblie, włosogłówkę. Skoro lekarze tak ignorują sprawę(bo ignorują), to może dopuszczalne jest życie w symbiozie z "paskudztwami"??, choćby w niektórych przypadkach. I ...
  • Zauwazylam w pieluszce cos dziwnego u mojej 3-miesiecznej corki.maz zaniosl,to do pediatry i okazalo sie,ze to samica owsika.13 tego miesiaca mam termin u pediatry.Chce obejrzec corke i przeprowadzic leczenie.Boje sie tylko,ze nafaszeruje nas zbytnio chemia , aju najbardzeij chodzi mi o corke. Napiszcie prosze,czy ktoras z Was przechodzila leczenie i w jaki sposob? Za wszytskie odpowiedzi b.dziekuje.
  • ja to swoja maryske szczepie odkad skonczyla 5 lat i mamy problem z glowy
  • Czytałam na stronie jednego z laboratoriów, że autoszczepionka powinna być stosowana gdy inne metody leczenia zawiodą (czyli antybiotyki). Dlaczego autoszczepionka nie jest metodą pierwszego wyboru (chodzi mi o inne przyczyny niż cena). Czy są jakieś przeciwskazania do jej stosowania i ewentualne skutki uboczne? Będę wdzięczna za pomoc bo nas wkrótce czeka decyzja o leczeniu gronkowca złocistego:(.
  • Pisałam wcześniej o moim 8 miesięcznym synku i jego problemach ze skórą i kupką: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=578&w=56609863 Dzisiaj dzwoniłam do Jeżowej z pytaniem o wyniki, miałam nadzieję, że powie - nic nie ma, wszystko w porządku, ale nie usłyszałam tego... "Wyniki są bardzo brzydkie" Mały ma dwoinkę nieżytową pneumokoki no i sławnego gronkowca złocistego chorobowego" Jeżowa proponuje autoszczepionkę na pół roku (to zawsze tak długo trwa?). Czekam jeszcze na wynk...
  • Ecomer(5)

Mam pytanie czy podawałyście go swoim dzieciom?Chciałabym podać dziecku 3latka,ale ponoć "nie podawać dzieciom poniżej 12 roku życia"A może podawałyście jakiś inny?
  • Odnosze sie do tego postu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=578&w=52070933&a=71209612 Do Warszawianek: gdzie sie kupuje te ziola, zachodnia czesc W-wy ? Juz kiedys zaczelam szukac (zachecona Babsee i jej zielarka) a pozniej porzucilam. Do Babsee: czy zielarka to proponuje rowniez zapobiegawczo ?
  • Orientujecie się może ile powinna wynieść dzienna dawka dla 10- i 16- kg dziecka?
  • próbuję się uporać z grzybicą po antybiotyku u 1,5 rocznej córki, pediatra przepisała nam nystatynę, ale wiem, że to nie wystarczy. czytałam na stronie sanum o tym jak dawkować ich leki, ale mam pewne obawy, czy mogę to zrobić sama? czy ten schemat leczenia, który wklejam jest zgodny z tym co zaleca dr. M? 'Terapię zaczynamy od regulacji środowiska za pomocą znanych nam już preparatów, Alkala N i Alkala T, w Polsce używamy sody oczyszczanej, kupowanej w aptece. Dzieci otrzymują 2 ra...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się