Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      terapia

terapia

(9 wyników)
    • Właśnie: chciałam się dowiedzieć czy któraś z Was ma na ten temat jakieś informacje, doświadczenia. Z trądzikiem walczyłam juz na różne sposoby: począwszy od stosowania drogeryjnych specyfików po różne apteczne preparaty. Miałam nawet okazję być u dermatologa, którego zalecone kuracje tylko na początku dawały w miarę widoczne efekty. Teraz zdecydowałam się na terapię hormonalną: wizytę u ginekologa mam za kilka dni, jednak juz teraz słyszałam od kilku osób głosy "przeciw". Z dugie...
    • Co sądzicie o witaminowej terapii matującej firmy soraya ? Czy stosowanie: żelu, toniku i kremu przynosi upragniony efekt - brak błyszczenia skóry w ciagu dnia i brak obrzydliwych zaskórniaków ?
    • Chciałabym skorzystać z lampy, kwarcówki, czy jak ją zwał, która emituje tylko promieniowanie UVB. Są takie? Takiego zwykłego solaryjnego UVA to nie chcę :) Wiecie może, czy gabinety kosmetyczne mają w ofercie terapię UVB, nie opalającą, tylko leczącą problemy skórne? Wiem, że dermatolodzy miewają, ale takie sesje są paskudnie drogie :(
    • mam pytanie czy kremem clairial moge smarowac calą twarz, bo na twarzy mam przebarwienia miejscami ale ciezko sie smarowac kilkoma kremami czyli pod oczy inny , na plamy inny i na reszte twarzy inny. I czy ten krem moge stosowac co noc przez jakis czas a na dzien filtr 50. I jeszcze jedno czy te kremy z filtrami 50 nie zatykaja porow czy skora oddycha bo one takie ciezkie. Czy nie zaszkodza mojej twarzy przez stosowanie cale lato? Dzieki
    • Planuję skorzystanie z tego typu depilacji, ale nie wiem,które centrum depilacji laserowej działające we Wrocławiu wybrać. Czy macie jakieś doświadczenia w tym względzie? Które centra polecacie, a które zdecydowanie odradzacie? Istotna jest jakość usług i bezpieczeństwo pacjenta, informacja i pomoc przed i po zabiegach,cena również. Z góry dziękuję!
    • a może moglibyście polecić jakiś dobry kremik na ujędrnianie biustu? Gdzieś czytałam o kremie z Bielendy, ale może macie coś jeszcze godnego polecenia?
    • Proszę o opinie na temat kremu jak w temacie Skład: [i]Organic Argania Spinosa (Argan) Nut Oil, Organic Calophyllum Inophyllum (Tamanu) Oil, Potassium Azeloyl Diglycinate (10%), Niacinamide (4.5%), Zagęstnik/emulgator (Sodium acrylate / acryloyldimethyl taurate copolymer / isohexadecane/ polysorbate 80), Salicylic Acid (1.2%), Mixed Tocopherols (wit. E), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract + konserwant: Rokonsal ND (0.65%) [/i] Mam cerę tłustą, miejscami (na kościach policzkow...
    • Czesc Chcialabym sie zapytac, czy stosowalyscie kiedys jakas dlugotrwala kuracje w celu poprawienia jakosci wlosow? Przeczytalam kiedys (gdzies) wypowiedz lekarza dermatologa, ze "kuracje stosowane na skore glowy sa zawsze skuteczne". Niestety artykul nie zawieral inf. typu: takie wlosy-taka kuracja, itp.. Z kolei (przyklad autentyczny) znajoma mojej mamy systematycznie wcierala w glowe swojej corce preparat PETROLE. Znajoma ta opowiadala, ze po kilku latach stosowania(1,2 ??- n...
    • w warszawie błagam o pomoc (wszędzie pryszcze po odstawieniu tabletek a do tablekek nie chcę wracać bo jak je potem odstawię to będzie to samo)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się